1 yılBenden talep etmese de benim gönüllü olarak ona harcadığım zaman ve emeğimi bana geri veremeyeceğine göre, o da benden benim ondan istemediğim halde verdiği hediyelerini geri isteyemez.
Hediye geri istenmez zaten, ayıptır. Ben de şimdiye kadar gönüllü olarak verdiğim hiçbir şeyi geri istemedim. Karşıdakini kandırarak veya baskı kurarak bir şeyler alındıysa da o çok ayrı bir mevzu.11 Yorumla- 1 yıl
Geri verilmeli diyenlerle, hediye geri istenir mi diyenler kendi türlerine layıklar. Birbirinizi bulun.
En İyi Cevaplar
1 yılBende karşımdaki kıza pahalı hediyeler almışsam ve kız bana sorunlar çıkartarak benden ayrıldıysa hediylerimi isterim tabi. Hem pahalı hediyeler alıcam, hem bana karşı sorunlar çıkartacak hem de aldığım hediyler o kızda kalacak böyle bir şey olamaz. O hediyeleri geri aldıktan sonra da, yeni bir ilişkiye başlarım ve bu kıza sanki o hediyeleri yeni bir şekilde almışım gibi hediye ederim 😊
00 Yorumla
1 yılistemesi normal mi değil mi demek yanlıştır. biri istiyorsa vermemen bunu anormal görmen yanlış.
önemli olan pahabiçilemez olan zamanınız. önemli olan manevi kaybınız. buna takılıp istiyor diye istemesin yaaa diyen kız kezbandır. istiyorsa ver. buna takıldıysan ya da takılacaksan zaten hiç sevmemişindir.
13 Yorumla- 1 yıl
@Rtyunsss yorumumu tekrar oku. acı olan bunu istemesi değil. acı olan istese bile veremeyeceğin zamanın.. o yüzden biri ile ayrıldıktan sonra bunu dert edinen harbi saftır. erkek kendini küçültüyor ama bunu dert edinen ondan aşağı kalmıyor demek istedim.
Geri istemesi çok doğal, seninle ilişkisi bitmiş geri istiyor. Bazıları ayıp diyor. Evli olup boşandığınız zaman mal ve eşyayı bırakıyor musunuz? Hediye olması bir şeyi değiştirmez. Eşya sevilir insan satılır dönemindeyiz.
02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılNormal değil. Hediye geri istenmez. Adı üstünde hediye.
40 Yorumla bence nırmal. bu devirde. cunku sen sımdı kızsın. erkek dünyasına hakim değilsin. erkek dünyasında hani bi kıza deger veriyon. sen kıza yanasıyon. sen cıkma teklifi ediyon. aktif tarafsın. ilk senden geliyor işler. hediye sen alıyon. sana hediye yok. olsada ufak tefek. kıymetli hissetmenede engel bu durum. kimi erkekte boyle. erkekler evcillesti feminenlesti bekler oldular ya artık bak oyle yani. bide pahalı hediye alıyon. sonra kız arazi. kalbinin tam ortasına zaten etmiş kız. bi de enayi hissiyatı cabası diyip ver lan hediyelerimi diyebiliyorlar. bi de bunu cogu zaman kendi ailesindeki kızlar soyleyip akıl veriyorlar. hemcinslerin. belki senin oglanda varsa tabi diyim ya da ilerde:D bi kız arkadasından ayrılınca ana olarak sende dicen ilerde.
kız kız gibi değil erkek erkek gibi değil toplum bozuldu gizli üye
20 Yorumla
1 yılHayır, erkeklerin ayrıldıktan sonra aldığı pahalı hediyeleri istemesi normal değil. bu durum sağlıklı bir ilişkinin sonlanmasıyla bağdaşmayan, maddi çıkarlara dayalı bir yaklaşım olarak değerlendirilir.
Neden normal değil? Bir ilişkinin değeri, maddi nesnelerden çok daha fazlasıdır. sevgi, saygı ve ortak anılar, maddiyatın yerini tutamaz.- İlişkinin değeri Bir ilişkinin değeri, maddi nesnelerden çok daha fazlasıdır. sevgi, saygı ve ortak anılar, maddiyatın yerini tutamaz.
- Manipülasyon Hediyeleri geri istemek karşısındaki kişiyi manipüle etme çabası olarak görülebilir.
- Saygısızlık Bu durum, ilişkiye ve karşı tarafa duyulan saygının eksik olduğunu gösterir.
19 Yorumla- 1 yıl
Fikirlerinize katılmıyorum. Bir ilişki bitmişse bitmiştir. Herkes verdiği hediyeyi geri vermek mecburiyetindedir, bunun tek istisnası evliliktir.
- 1 yıl
@xgökkuşağıx hediye geri verilmez borç değil bu. Yiyici olmayın. Geri istiyorsanız hiç hediye vermeyin. ya da sevgili yapmayın direkt evlenin. Geri istemek zorunda kalmazsınız. Kendinizi küçültürsünüz
- 1 yıl
@Rtyunsss Hiç küçülmem. Üstelik bana verilen hediyeyi de hemen iade ederim.
- 1 yıl
Zaten evlilik amaçlı flört ederim. Evlilik olmazsa iade isterim.
- 1 yıl
@xgökkuşağıx et ya da etme hediyeyi geri isteyen kızda küçülür.
- 1 yıl
@xgökkuşağıx bunlar beleşçi tayfa. Hediye adı altında insanları sömürüyorlar.
- 1 yıl
Ben isterim ve küçülmem, asıl isteten kişi küçülür.
- 1 yıl
@Nymphslord sizde görgüsüz tayfa verdiğiniz hediyeyi geri istersiniz. Hediye ediyorsan sömürü diyemezsin hediyenin kelime anlatımı öğren.
- 1 yıl
@xgökkuşağıx hediyeyi geri isteyen kişi küçülür. İsteten kişi neden küçülsün zaten hediye edilmiş gönülden hiçte küçülmez sen küçülürsün o küçülmez mantığın yok.
1 yılHerkesin hayat gorusu kendine. Oldukca esitlikci birisiyimdir. O sebeple erkegin ayrildiktan sonra pahali hediyeleri geri istemesinden ziyade, bir insanin bunu yapmasi olarak degerlendiriyorum durumu.
Insan, birisine hediye vermisse vermistir. Eger geri istiyorsa o en basta verme niyeti hediyeden ziyade rusvet, bir cikar iliskisidir. Cok cirkindir bu. Bu hediyeleri geri isteyenlere hediyeleri geri verilmez. Boyle cirkinlik yapanlar bunu haketmez.
Ama ahli mal olmus olur. Size faydasi da olmaz. Yuk olur, zarar olur.
Eger ikinci el degerleri yuksekse satin, parasiyla da guzelce eglenin ya da baskasina hediye edin derim.
Asagidaki yorumu da icimdeki erkek yapiyor :
Kemiksizlik tamamen. Kemik olmayinca bir durus, bir oz de yok tabi.00 Yorumla
u 1 yılBence çok ayıp bir davranış. İçinden gelip almışsa bir erkek 🚹bunu ayrıldıktan sonra istemesi ne kadar maddiyatçı ve karaktersiz bir mizaca sahip olduğunu gösteriyor. Sonuç olarak o hediyeyi alırken kendi isteğiyle almış siz ona zorla aldırmamışsınız. 🎀
41 Yorumla- 1 yıl
Kendini kullanılmış gibi hissetmiştim bence. Her kadını kendiniz gibi düşünmeyin. Belki ısrarla bir telefon aldırdı sonra da ayrıldı:) adam saf gibi kalır😅
Gizli Üye(30-35)1 yılNormal bir davranış. Paracı kızlar bu istek karşısında kudurup çıldırır ve hakaret ederler. Onurlu ve erkeğin parasına gücüne ihtiyacı olmayan ve erkeği yolunacak kaz olarak görmeyen kadınlar ise sessiz kalır ve emeğiyle almadığı o hediyeyi olgun bir davranış ve anlayışla geri sahibine verir. Bu çizginin dışına çıkıp benden farklı düşünen herkes, birinin sırtına binmek isteyen tiplerdir
21 Yorumla
1 yılGörgüsüzce sonuçta bi yaşanmışlık var yaşadıklarına da saygısı yok böyle yapanın
40 Yorumla
1 yılEvlenmeden önce pahalı hediyeler kabul edilmemeli 👍 ilişkiye maddiyat bulaştırır. Maddiyat üzerine kurulan ilişki olmaz. Eninde sonunda biter.
18 Yorumla
Soran1 yılEdilmemeli değil vermemeli kadın suçlu oldu gene ya ksjd
- 1 yıl
Hiçbir erkek durup dururken pahalı hediye almaz. Kadın ima eder, ister, beklentisini belli eder, erkek de alır. Bunu bir beklenti ile yapar. Misal senin aşkını elde etmek, evlenmek, ya da yillar süren uzun mutlu bir birliktelik falan. Eğer ilişki yürümemişse kisa sürmüsse, sen onu aldattiysan ya da terkettiysen, kötü davrandiysan tabi ki o pahali hediyeleri ister. Kimse enayi değil
- 1 yıl
@soran Cinsiyet belirtmedim 👍 @Bettterböcek sonuna kadar haklı, bu arada pahalı hediyeleri sadece erkek almıyor. Kızlarda azda olsa pahalı hediyeler alıyor bizzat bana hediye aldı eski sevgilim
- 1 yıl
Evet bir keresinde ben de sevgililer gününde hediye etmek için çok pahalı marka bir saat almıştım. Onun işi çıktı sevgililer günunde buluşamadık. Hep meşguldü. Durduk yere kavga çıkarıyordu ayriliyorduk sonra 1 ay geçince geri gelip barışmak istiyordu. Sonra öğrendim ki aldatıliyormuşum. Saati de bir türlü verememiştim aramız bir iyi bir kötü dengesiz gidiyordu. Sonra aldatildiğimi öğrenince mağazaya iade ettim saati.
Eğer ona vermiş olsaydım da geri isterdim. Niye istemeyim? Beni aldatan adam hak ediyor mu o saati? - 1 yıl
@Bettterböcek Keskinlikle haklısın bu konuda hiç kimse bir şey diyemez sana 👍 hem aldatacak hemde kolunda senin aldığın saati takacak düşüncesi bile kötü.
- 1 yıl
Biliyor musun, ondan olaylı şekilde ayrildiktan sonra bazen meraktan onun instagramina bakiyordum. Bir de ne göreyim? Yeni sevgilisiyle foto paylaşmış ve üzerinde benim hediye ettiğim gömlek vardı. Tamam gömlek ucuz bişey ama insan sinir oluyor. Ben olsam kullanmaz atardim ya da bir fakire verirdim. Adam utanmadan kullaniyor bir de beni aldattiği yeni sevgilisiyle buluşup foto çekinip atiyor instagrama.
Gömleği istemek olmaz ama iyi bir küfür ettim 😂 - 1 yıl
@Bettterböcek eşinin ütülediği gömlekle sevgilisine giden erkeğin vaz geçtiği karikatür geldi aklıma.
Biliyor musun o karikatürü? - 1 yıl
@Bettterböcek Sağlam küfür haketmis gerçekten
1 yılNormal diyenler var bu kaçıncı seviye yüzsüzlük ben bile almam eski sevgilimden bi de erkek olacaksınız aw
20 YorumlaMaalesef öyle bir hataya düşmedim ama bana onu hatırlatan herseyi yok parasına sattım birisinde dolandırıldım sırf onu bana hatırlatıyor diye tüm herseyimi değiştim evimi arabalarımi ne. Varsa..
00 Yorumla
1 yılTabiki hayır. Neden? Karşılıklı win win mantığıyla ilişki yaşıyorlar. Kadın da vücudunu ve sevgisini hediye ediyor, o nasıl geri isteyecek o zaman? Mantıklı bir geri talep değil. Kadınla cinsellik yaşamasınlar o zaman.
00 Yorumla
1 yılİstenmez ama kız para yiyici birisi ise yapılır ben benimle bir gün takılan birine yemek ısmarladım sonra bana ters yaptı bende gidip paramı aldım ondan ve herkese beni şikayet etti benimde sesim çıkmıyordu çünkü haksız insan kendini haklı çıkarmaya çalışır
00 YorumlaHayır.
Hediye bu sonuçta, borç değil ki?
Madem pahalı olmasını bahane ederek geri istiyor, pahalı bir şey almasaymış o zaman. Hediye içinden geldiği için yapılması gereken bir jesttir.00 Yorumla
1 yılAslında geri istenmesi bence hoş değil ne bileyim garip gelir bana şahsen... Severken onu sevdiğine dair bir hediye alıp veriyorsun ayrılınca da geri istemek 🤔
00 YorumlaAldıklarımı değilde bana yaşattığı mutsuz günleri, ezdiği kalbimi, çaldığı hayatımı, hak etmediği sevgimi geri vermesini çok isterdim. Aldıklarımı değil, kendimden verdiklerimi isterdim..
00 Yorumla
1 yılDoğru bulmuyorum benim için alınmış bişeyi benden isteyecek kadar düşmemeli ben uygun görüp verirsem olabilir ama onun dışımda istenmesi küçük düşürücü bence sonuçta bana düşünüp alınmış hediyenin pahalısı ucuzu olmaz ha buna takılıp alcaksa almasın daha iyi
00 Yorumla
1 yılyanı normal kusura bakma ben evlencegim ciddi düsündügüm kadına degerli sey alıyosam o beni degersiz görüyosa onu hak etmemis demektir istenmeside dogru ve dogal
00 YorumlaBundan 6 ay önce biri ile tanismistim is olacak gibiydi. Bana pahali hediyeler almisti. Gercek yüzünü gördügümde ise ben kendi elimle sahibine vermistim o hediyeyi.
Yani istemesi ayip olabilir ama kendi aldiysa geri isteme hakkı da var diye düşünüyorum00 Yorumla
1 yılİsteme hakkı var bence. Ne demek sana şahsen almadı kız arkadaşına eşine aldı o erkek. sen sutla sonra hediye de. Oldu be
00 Yorumla
1 yılDeğil hediye hediyedir bir zamanda bir jest yapılmış onu geri alınması çok saçma adam olan böyle bir şey yapmaz bence kim ne derse desin
00 Yorumla
1 yılAlınan şeyler istenmez, hediye kişiye özeldir isteyenleri seçenlerde onunla görüşen kadınlardır suç onların yani.
02 Yorumla- 1 yıl
Benin sevgilim diğer hediyeleri değil ama pırlantayı istemişti ahahah haklı tabii istemekte başkasının yüzüğünü parmağıma takacak değilim evlilik yüzüğünü 🥲
- 1 yıl
@yyaseminncee Üzücü ama yinede istenmez her şeyin adabı var at gitsin hayırlısı her şeyin.
hayır. Hediyeyi kiralıyormuş gibi oluyor bu. Yani ne zamana kadar benimleysen o zamana hediye sende kalır. Bu hediye değil.
00 Yorumla
1 yılHayır tabiki istenmez ama sende ver gitsin zaten doğru insan değildi ki ayrıldınız onun hediyesine mı kaldın
00 Yorumla
1 yılHediye istenmez adı üstünde hediye ayrılırsın hediye güzel bir anı ozaman sevgili seçiminin iyi yapın
00 Yorumla
1 yılNormal değil ama bende istemem zaten onu hatırlatan bişeyin bende kalmasını yani alsın benim için problem değil.
00 Yorumla
1 yılAyıp bir davranış demek ki bir beklenti içinde vermiş o hediyeleri... adı üstünde hediye yahu geri istenir mi? Menfaat ilişkisiymiş sizinkisi
00 Yorumlaİstemesine gerek olmadan verirdim zaten ki ben pahalı hediyeyi kabul dahi etmem evli nişanlı değilsek…
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 480 cevap paylaştı.
1 yılyani ayrılık acısını çekeceğine malı düşünüyorsa sana değer vermediği ortada normal davranış değil
00 Yorumla
1 yılPahalı hediyeleri ucuz kişilere aldıklarını farkettikleri içindir
10 Yorumla
1 yılHak etmediğini düşünürse istenebilir. İlişkinin sağlıklı geçip geçmemesine bağlı
10 Yorumla
1 yılAraba bile alsan istemezsin bunlar nasıl gurursuz insanlar erkeklik gururuna ne oldu insanların
20 Yorumla
1 yılMerhabalar hanımefendi
Verilen hediye geeil alınır mı hiç?
Tabiki de normal değil, saçmalık.00 YorumlaKarı koca olmadan hiçbir kıza zırnık koklatmam.
00 Yorumla
1 yılcinsiyet meselesi değil bence hediye geri istenmemeli
00 Yorumla
1 yılİsterse veririm ama asla normal bir davranış değil
00 Yorumla
1 yılAyıp bence. Para lafını madem yapıcan o zaman hiç almıcan başkan
00 Yorumla
1 yıldeğil almışsın bitmiş gitmiş geri alsan nolcak
00 Yorumla
1 yılİstemek yüzsüzlük, istenmese bile vermemek apayrı yüzsüzlük bence.
00 Yorumla
1 yılBen istemem işim de olmaz aldıklarım kalsın bana bulaşmasında yoluma bakarım mesala
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
u 1 yılMadem geri isteyeceksin niye aldın ya üfff ne iğrenç insanlar var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNormal değil. Sevgilimden ayrıldığında bana aldığı yüzüğü geri verdim çünkü yeni bir kız arkadaşı olursa ona takmanın daha uygun olduğunu düşündüm. O sürekli reddetti bu artık senin bana geri verme sakın diye, adam olan ayrılınca da karakterini belli ediyor işte
00 Yorumla
1 yılDelikanlı adam istemez. Beni karıştırma onlar senin der bile.
00 Yorumla
1 yılİstemek hoş değil ama kız tarafından iade edilmesi lazım
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 498 cevap paylaştı.
1 yılPahalı hediyeler kabul edilmemeli. Kabul edilmişse ilişki sonunda iade edilmeli
00 Yorumla
1 yılEn iyisi pahalı hediye kabul etmemek, sonra iş çirkinleşiyor belliki
00 Yorumla
1 yılHerkes istiyor galiba ben istemedim napıcam isteyip totomamı sokcsm 🤣🤣
040 Yorumla- 1 yıl
Haksızmıyım🤣
- 1 yıl
Ulan ben isteyecek olsaydım babası evini satması lazımdı 🤣🤣
- 1 yıl
4 yıllık Bi ilişki gel sadece, sana çiçek sepeti hesabımı vereyim orada gönderdiklerime bak 🤣🤣
- 1 yıl
Ama cank sağolsun zerre gözümde yaşandı bitti mal mülk lafını edecek kadar önemli şeyler değil yaşantı yeterli
- 1 yıl
O sebeb oldu bende ayrıldım
- 1 yıl
O atmamış hiç birini kolundaki saati gördüm
- 1 yıl
Pahalı bişeydi o yüzden ki atmasını da istemezdim günlük hayatında kullansın
- 1 yıl
Şusn mesaj yazdığım telefonu o almıştı
- 1 yıl
Paranın lafı olmadı hiç Bi zaman aramızda o yüzden bişry isteme gibi Bi durum da hiç olmadı
- 1 yıl
İyi yapmışın yo onu hatırlatma duru yok arada geçti neredeyse iki yıl bitti gitti hem ben öyle aşk açısı ekecek Bi adam değilim hedeflerim var onların peşindeyim günü gelir düzgün biri çıkar karşıma evlenir mutlu Bi şrjilde yaşar giderim
- 1 yıl
Olsun önemli olan para değil ki seven adam onu görmez emeği görür maneviyatı görür
- 1 yıl
boş ver gelip gidiyoruz gelende Bi şekilde gidiyor gelenin de gidenin de gönlü hoş olsun sen dik dur geleni de dik karşıla gideni de o zaman mutlu olursun emin ol
- 1 yıl
Haklısın olsun güzel insansın senin de gönlünce olsun
- 1 yıl
Yaş aralığı kaç 😊
- 1 yıl
Bilemem senin kararın
- 1 yıl
Evet bilmiyorum nasıl Bi yaşantın var ama artık ciddi Bi ilişki aramalısın
- 1 yıl
🙏🙏
- 1 yıl
Yok kalmam son Bi yılım var diğer kışa inşallah evlenmiş olurum
- 1 yıl
Yok olacak inşallah 🤣
- 1 yıl
🙏🙏😊.
- 1 yıl
Gelmedi
Gizli Üye(30-35)1 yılDüşünsene senin aldığın bir şeyi yeni erkek arkadaşına güzel görünmek için kullanıyor mesela. Aklına ne gelir?
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNormal degil mi? Ben kendimi zorlayarak gecen yil 5000 liralik altin küpe almistim ciddi iliskim olan kiza. Geri iade etmedi. Ayip degil mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılhediyeleri isteyene kız görüştükleri süredeki sevişme ücretlerini düşerek ödeme yapsın, erkek escrt a gitseydi şu kadar öderdi gibi düşümlü ödesin.. istenmemeli hediye karşılıksız verilir alınır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHediye dediğin ucuz olsun pahalı olsun istenmez parası içine oturacaksa almasın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen araba aldım istemedim millet çör çöpü geri istiyor yaşananlara saymayı bilmek gerek
10 Yorumla
1 yılSon zamanlarda sitedeki herkes sevgilisinden ayrılıyor galiba buna benzer bir soru daha görmüştüm. Zaten hediyeler ayrılıktan sonra anlam ifade etmez ki verin gitsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılCimri biridir belki değer vermediğinden geri istemiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBunun bir de kadın versiyonunu düşünelim, kadın verdiği pahalı hediyeleri geri istemesi normal mi?
00 Yorumlanasıl ayrıldıklarına bağlı sonuçta o eşyalar duygu taşıyor aldatıldıysam veya gene kandırıldıysam ne bileyim o zaman isterdim herhalde isteyeni de anlarım o yüzden
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDemek ki karşılığında bişey alamamış içine oturmuş :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAsıl bu hediyeleri nasıl alıyorlar sen onu anlat, bize de bilgi olsun
00 Yorumla
1 yılHer iki tarafta vermemeli. Hediye sonuçta. Eğer güvenmiyorsan evlenmeden pahalı hediye almazsın olur biter
10 Yorumla
1 yılNiye pahalı hediye kabul ediyorsunuz? Ne alsınlar ne de istesinler. Değerinizi pahalı hediyeler mi belirliyor?
00 Yorumla
1 yılDeğil bu arada yani alma madem bu kadar değerliyse telefon araba falan okeyde parfüm kahve saat parası isteyen var ya
03 Yorumla- 1 yıl
Bunu tabiki iste bunu geri al zaten bu konuda haklısın
- Devamını Gör (90)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler