Ya 5-6 senedir beraberiz sevgilimle ve bana geçen bir ceket gösterdi 3.5-4.5 k arası
aslınds birikmiş param var alabilirim biraz da bu ay sıksam disini alırım rahat bir sekilde alsam çok aşırı mutlu olacağını çok sevineceğini biliyorum onunda mutlu olmasını çok istiyorum ama sonra değmez diyorum gidip 1-2 klık sey alayım diyorum ne yapmalıyım sizce? siz olsaydınız alır mıydınız?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Ev & Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aşırı pahalı alma benve o paralari biriktir evlenirseniz lazım olcak
Biriktirmiyorum aslında kendim için biriktiriyorum istediklerimi alayım diye yani. _Alma mı diyorsun? sen olsan almaz mısın
Biriktir altina çevir tl de kalmasin lazim olcak evlenirseniz. 2 k da pahali bence ucuza kacmis uyduruk bisey almis olmuyorsun. Uyduruk geliyorsa mont alma o paraya baska bir şey al montuda kendi alsin bence
Anladım dikkate alacağım haklısın aslında teşekkür ederim
Rica ederim
buna en iyi cevap... Kalkıp da inmeyen şey nedir? sorusudur. Bu yüzden pahalı bişi alma.
Mesela benim o fiyatta hediye alacak maddi imkanım var lakin almam niye? Degmez askım alma erkege hicbir halt degmez
Aşkım gerçekten mi ya? Değmez mi cidden? Bende kaç gündür bunu düşüyorum
Ben sana 2+2 4 diyorum sen bana ısrarla cevap ne diyorsun, niye diyorsun yazdık işte
niye kızıyorsun ki
5-6 senelik sevgilime alırdım
Ya… alma yorumlarından tek alırım diyensin. Ne yapmalıyım? bilmiyorum
Altın bozduracagım onun için değer mi
5-6 sene sevgililik için oldukça uzun bir zaman. Bu kadar uzun süre bir ilişkiye devam ettiğiniz için seviyor olmanız lazım birbirinizi. burada değer mi değmez mi kısmı biraz da senin sevgiline bağlı, gerçekten değecek insanlar vardır. Sevgiline baktığında değceğini düşünüyorsan niye olmasın
Sen olsan alır mıydın?
Tekrardan dediğim gibi ilişki içinde olduğum insana bağlı. mesela altın bozdurma konusunda negatif tepki verecek bir yapısı var mı? Değer bilir mi? gibi soruların cevabına göre muhtemelen alırdım
Almaz
Bebeğim neden ya? Açıklar mısın lütfen
Değmez
Alma
Gerçekten mi? Neden?
Çok istiyorsa kendi alsın bence alma
Kendi bile pahalı ya demişti
Alma bacim erkeklere degmez