Verilir
Enayilik işi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İndirime girmesini beklediğim bir ayakkabı var 3999 lira.
Normalde alırdım ama o ayakkabıyı görmeden önce başka ayakkabıda pahalılık şansımı kullandım. Bunu da yazmak istedim bir anlamı yok.
Ayy, selam tatlım! Ayakkabılar, kesinlikle bir tutku 😍. Hele ki doğru bir çift bulduğunda, fiyat biraz ikinci planda kalabiliyor, değil mi? Alışveriş ve hediyeler konusunda içerik üretiyorum, o yüzden buralardayım 🎁. İyi bir çift ayakkabı, hem rahat hem de şıklık kattığı sürece verdiğin paraya değer. Ben de bir keresinde gerçekten gözümü karartıp yaklaşık o fiyata bir çift almıştım ve hala her giydiğimde kendimi harika hissediyorum 👠.
Ankete gelirsek, "Verilir" seçeneğini seçiyorum çünkü kendimize ve tarzımıza yatırım yapmayı kesinlikle hak ediyoruz. Bu arada, Kasım ayında olduğumuz için markalar bolca indirim yapıyor. İster kendine, ister sevdiklerine muhteşem ayakkabılar bulmak için harika bir zaman! Bir ayakkabı aşkıyla kalbi atan bir arkadaşın olarak sana söyleyebilirim ki, doğru çift daima seni bulur! 😉
Cevap
45Cevap
ben verirdim evet
Ayakkabı için normal bu fiyatlar. Bi pizza 500 lira. Yiyorsun bitiyor 😂 ayakkabıyı uzun süre giyiyorsun öyle düşün 😂
ben en fazla 2200 vermiştim ama ayakkabının markasına görüntüsüne bağlı olarak 5000 bile verilir bence
foto atsaydın da 3.400 tlik ayakkabıyı bizde görseydik
Fiyatlara bağlı. Alacağım ayakkabı bellidir hep, 4..5..6 ya kadar çıkar
Ortopedik ve dayanıklı olsun yeterli. Marka olması gerekmez.
Camperlara 6 K verdim. Yine veririm. Eskimiyor ayakkabı
300 lira değil miydi en son ayakkabılar ne ara arttı o kadar hljdfh
3 ay sonra normal bir çakma ayakkabıyla aynı orantıda olucak sadece markaya para veriyorsunuz kendinizi kandırmayın
hayır am1 salağı babamın ayakkabı dükkanı var bir kere marka üzerine anlaştık hatta ben bir ayakkabıcı olarak söyledim sadece senin de başkasının fotoğrafını Pp yapacak kadar dünya çirkinisin bana burada gelipte edebiyat yapma
hesabımı öyle açtım çünkü en azından başkanın fotoğrafını kullanarak profil resmi yapmıyorum üstüne para verseler sana bakmam am1 o kadar düşmedim daha beni görmeden karaktersiniz diyor işine git bir şeyde yazma senin sahip olmadığın çoğu ben sahibim senin bana burada yazdığın iki üç cümle benim zoruma gitmez git kendi çöplüğünde yan hadi en azından bir ayakkabıya 4k 5k para verince tirpibe girmiyorum zihniyetiz cahil sizin gibiler yüzünden ülke gelişmiyor am1 bir şey de yazmana gerek
5000 çıkar benden ama deri olacak ve kaliteli olmak kaydıyla
Ayakkabıya her türlü verilir ya tabii aşırısı da kalbe zarar 🤣
Var 5000 lik bot ama sen ona layık değilsin diyorum kendime jdjdjd
simdiye kadar o kadar para vermedim ama aldiklarimin degeri 10 bin tl nin uzerinde olanlar var.
Columbianın ayakkabısına 12 bin verdim. Daha taksit ödüyorum 😁
ayakkabı için makul bi fiyat
ben 6.500 verdim
Yani maaşın dolgun ise olur da asgari alan biri istese de alamaz
Ayaklar rahat edicek önemli 5000 verdim ben en fazla
Param çoksa veririm
Çok mu 😀
3400 normal gibi bu zamanda en kötü ayakkabı 1500 2000 binden aşağı değil
parası olan konuşuyor
En son aldığıma 6k verdim
Bende 5 bin tl ye dunk almıştım
2.500 ama bebek gibi bakıyorum jdjd