Selam kumpir pattesleri 🥔 upuzuuun zamandır canım kumpir istiyordu. Bugün de Kadıköy'ün ilk kumpircisi olan Allpato'ya geldik. 😋 Üç malzemeli kumpirimle dozumu aldım diyebilirim.
Fiyatı ise tatmin ediciydi. Beşiktaş'ta 100 TL'den başlıyor. 😟 Neyse ki burası öyle değildi. Sorum hangi malzemeleri seversiniz değil, bir kumpire en fazla ne kadar verirsiniz? 😁
Bir kumpir 100 TL olmuş! 😯 Sen en fazla ne kadar verirsin?
Ben bir kumpire 100 vermezdim zaten çok sevdiğim ve sürekli yediğim bir yemek değil maalesef. ama çok çok açsam başka şansım yoksa verirdim ama zaten ne ucuz ki. yani bu ülkede aslında artık ucuz bir şey kalmadı.
eskiden 20 tl olan şey şu an 50 tl olmuş yani dışarıdan yemek almak zor gerçi marketten aldıklarımız da çok pahalı olduğu için aslında pek de bir şey fark etmiyor bu konuda.
Kumpir'i yiyemez olduğumda 20 tl civarıydı. Değmez alma dedim. Uzun zamandır kendim yapıyorum. Tabi satılanların tadı daha bir güzel ve doyurucuda ama hala 1 patatese o parayı veremem. Evde güzel güzel yapıyorum.
Şaşıracak bir şey yok verilen oyların ninetlerini yaşıyoruz o sarıklı şeytan köpekleri inşallah açlıktan geverir. Gozune sirmeceken erkek bacım ortalıkta görünmüyor
Kumpir yemem ama normal geldı bana 🤔 yarım ekmek kokoreç olmus 120 lira. Fiyat algımı kaybettim ben
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
6 gü
100tl ise çok ucuz. askeri maaş 8500 tl askeri maaşlılar gitsin kumpir yesin hergün 3000 tl eder. İçinde her şey var üstelik protein karb yağ. 100-200 tl paralıktan çıktı 😢
En İyi Cevap