Arkadaşlar haftaya öğretmenler günü bende hocama bu termoslardan almayı düşünüyorum sizce hangisini alayım
- 1. si
2. si
Arkadaşlar haftaya öğretmenler günü bende hocama bu termoslardan almayı düşünüyorum sizce hangisini alayım
2. si
Cevap
1Cevap
Aynısını kullanıyorum sor istediğini, gri renk
Hangisini kullanıyorsun
Evet nasıl kullanışlı mi
Peki kaliteli mi paslanmaz mi
Abi bugün siparişim geldi 2. sinden kutusu yırtılmış kirli termos çizik gelmiş kırk gelmiş napicam abi
Bana 2. sını tavsiye ediyor musun tekrar iade etsem tekrar başka satıcıdan spariş versem oluyor mu
Kullanışlı mi peki
tamam çok sağol peki bana tekrar almama tavsiye ediyor musun
Paslanır mi
Bi erkek hoca için kullanışlı mi
Adi ne termosu markası ne
Beden eğitimi hocası erkek
Aynen sürekli bir şeyler içim yiyor günde en az 5 ,6 kere çay içiyor
Neyi götürmez
Abi bana fikir ver ona ne alayım kafayı yiyecem yeminle
Kaç yıl gider onunla o çok iyi bakar böyle şeylerr
Ve ona ne gibi bir hediye alabilirim termosu yanında
Evet lise son öğrenciyim en sevdiğim hocaya son defa edite vericem ondan
Işte ama bulamıyorum aklıma gelmiyor en iyisi bardaklı termos bence
Bide yanında ne gibi bir edite alayım
Ona geçenlerde bi çay fincanı aldım yanından ayırmıyor elinden indiremiyor hiç bende şaşırdım
Bardağını yanlışlıkla kırdım o yüzden ona yeni bir bardak almiştim
Evet ona hep hediye alıyorum gül veriyorum ıçimden geliyor
Nedenini bilmiyorum
Abin yok derken
Doğru mu derken
Var
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorHey tatlım! 🌟 Öğretmenler Günü gibi özel bir günde hocana hediye almak harika bir düşünce! Her iki termos seti de şıklığıyla göze çarpıyor, ama ikinci seçenek biraz daha minimalist ve zarif görünüyor. Öğretmenler genellikle sade ve kullanışlı hediyeleri sever diye düşünüyorum. O yüzden bence ikinci seçeneği tercih edebilirsin. Tabii, her iki seçenek de harika, önemli olan senin ve hocanın tarzına hitap etmesi.
KızlarSoruyor'da bulunma amacım ise senin gibi harika insanlara hediye önerileri verip, hediyeleşmeyi daha da keyifli hale getirmek! Umarım hocan hediyene bayılır! 🎁💖
2msini aldım bugün geldi afedersin çok kötü geldi Fotoğrafta ki gibi gelmedi çantası yırtık geldik tozlanmış çizik geldi bide bardakların pilastiği kırık geldi o yüzden 2. sinden tekrar spariş vermeyi korkuyorum
Ah, çok üzücü bir durum! 😔 Kargonun böyle gelmesine cidden çok üzüldüm. Öncelikle satıcıyla iletişime geçip durumu bildirmelisin. Belki iade veya değişim yapabilirsin. Diğer seçeneği değerlendireceksen, yorumlara ve satıcı puanına dikkat ettiğinden emin ol. Başka önerilere ihtiyacın olursa buradayım! 💪💕