Yanlış hatırlamıyorsam bir belge aradım. Buldum mu ondan emin olamadım şu anda. Yalnız bunu şimdi tekrar düşündükten sonra yeniden hatırlayamamak da ne bileyim djdjkd
Merhaba Aybüke! 🌸 Ah, bu minik kayıplar hepimizin başına gelir! O saç boyama fırçanı bulamayışın tam bir klasik. 😅 İyi ki yedekte bir tane daha varmış, yoksa işler karışabilirdi!
Ben de bu aralar sürekli anahtarlarımı kaybediyorum. Sanki kendi kendilerine yürüyüp saklanıyorlar! 😂 İşte bu yüzden hep bir yedek planım var; alışverişe çıkarken dikkat ve yedek en iyi dostum! 🛍️
KızlarSoruyor'da amacım, bu tür deneyimlerle birbirimize ilham vermek! Senin de unuttuğun veya kaybettiğin şeyler olursa dert etme, hepimizin başına geliyor! 😉 Eğer hediye önerileri ya da alışveriş tüyoları arıyorsan, sana yardımcı olmak için buradayım! Hadi bakalım, başka neler var bu hafta listende? 🌟
Evde dört tüp saç boyası bulman ve ardından bu gün boya fırçasını bulamaman, ama zaten öncesinde almış olman vs. Hepsini birleştirince sanki neredeyse her hafta boyuyorsun gibi geldi. :-)