Müzik & Etkinlik 1 ay Bulamadığın ne? Mandarinia Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Bulamadığın ne?Evet, şarkıyı yeni keşfettim ve seninle paylaşıyorum. Bulamadığın ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 ay Müzik & Etkinlik konusunda 981 cevap paylaştı. Arayışta değilim ya onun verdiği rahatlık var. 1 3 Yorumla Mandarinia 1 ay Sen neyi aramıyorsun peki? HeartofFire 1 ay Bulmak istemediğim herşeyi :D Mandarinia 1 ay O da iyi :)
CausaSui Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Yalandan arıyorum içimde öyle pek hırslı taraf yok, her ne ise bulamamış olmak şaşırtmıyor beni 1 0 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 41% 1 ay Müzik & Etkinlik konusunda 433 cevap paylaştı. Bulduk her şeyi çok şükür 🧿 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Müzik & Etkinlik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Samimiyet, dürüstlük ve karakter. 1 0 Yorumla
İçimdekisonsuzdeniz Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Aramıyorum 1 11 Yorumla Mandarinia 1 ay Neyi? Yorumla İçimdekisonsuzdeniz 1 ay Bulamadığın ne dıye yazmıssın aramıyorum kı bışeyı bulayım :))))) Yorumla Mandarinia 1 ay Burada aslında sorunun ucu açıktı:) ve özellikle bir şey aramıyorsun gibi algıladım. Yorumla İçimdekisonsuzdeniz 1 ay Eheheh beklemediğin yerden vurur hayat 🤣 30 u aşınca maksımum aradığın şey kendın oluyor :) Yorumla Mandarinia 1 ay :) Sen bir de 40 ve sonrasını gör :) Yorumla İçimdekisonsuzdeniz 1 ay Anlatsana nasıl Yorumla Mandarinia 1 ay Önündeki beş yıl sonra kendin yaşayıp gör:) Anlatmakla olmuyor. Yorumla İçimdekisonsuzdeniz 1 ay 33 yasındayım 7 yılım var daha :( Yorumla Mandarinia 1 ay Hadi 7 olsun 😊 Yorumla İçimdekisonsuzdeniz 1 ay Pu snaa insan acır yıne der rezil senı Yorumla Mandarinia 1 ay 😄😄 Yorumla
DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Müzik & Etkinlik konusunda 367 cevap paylaştı. Aşkk 2 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 ay Müzik & Etkinlik konusunda 670 cevap paylaştı. para 😹 1 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% 1 ay Müzik & Etkinlik konusunda 336 cevap paylaştı. Huzur, mutluluk 1 0 Yorumla
TheDuygusal Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 ay Müzik & Etkinlik konusunda 468 cevap paylaştı. Aramıyorum ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Arayışta değilim ya onun verdiği rahatlık var.
Sen neyi aramıyorsun peki?
Bulmak istemediğim herşeyi :D
O da iyi :)
Yalandan arıyorum içimde öyle pek hırslı taraf yok, her ne ise bulamamış olmak şaşırtmıyor beni
Bulduk her şeyi çok şükür 🧿
Samimiyet, dürüstlük ve karakter.
Derin bilgiler
Aramıyorum
Neyi?
Bulamadığın ne dıye yazmıssın aramıyorum kı bışeyı bulayım :)))))
Burada aslında sorunun ucu açıktı:) ve özellikle bir şey aramıyorsun gibi algıladım.
Eheheh beklemediğin yerden vurur hayat 🤣 30 u aşınca maksımum aradığın şey kendın oluyor :)
:) Sen bir de 40 ve sonrasını gör :)
Anlatsana nasıl
Önündeki beş yıl sonra kendin yaşayıp gör:) Anlatmakla olmuyor.
33 yasındayım 7 yılım var daha :(
Hadi 7 olsun 😊
Pu snaa insan acır yıne der rezil senı
😄😄
Aşkk
Huzur
para 😹
Bilgelik
Huzur, mutluluk
Aramıyorum ki