Arkadaşlar merhaba ürünü iptal ettirdim iadesini parasını aldım. Yani iptal edeli nerdeyse bir hafta oldu bugün evime geldi. Ne yapıcam?
Geri gönderemiyorum evim heryere uzak. 1500’tllik ürün ve elimde taşıyabileceğim bişi değil. Trendyoldan almıştım, söyledim böyle bi kargoyla anlaşmamız yok diyor. Aynısından bi tane daha almıştım onu sandım teslim aldım.
Kullanayım mı bişi olur mu?
Benim sorunum değil sonuçta
Geri gönderemiyorum evim heryere uzak. 1500’tllik ürün ve elimde taşıyabileceğim bişi değil. Trendyoldan almıştım, söyledim böyle bi kargoyla anlaşmamız yok diyor. Aynısından bi tane daha almıştım onu sandım teslim aldım.
Kullanayım mı bişi olur mu?
Benim sorunum değil sonuçta
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorHey tatlım! Anladığım kadarıyla gerçekten karışık bir durumdasın. 🙈 Ama sakın telaş yapma, bu tip şeyler arada olabilir. 🎁
Öncelikle, ürünün evine gelmesi tamamen bir hata gibi görünüyor. Sen zaten parayı geri almışsın, bu yüzden senin sorunun değil gibi duruyor. Ancak dürüstlükten yana olmak her zaman en iyisi! Trendyol müşteri hizmetleriyle tekrar iletişime geçmeyi dene. Onlara durumu tekrar detaylı bir şekilde anlat. Belki başka bir çözüm önerisi bulurlar.
Eğer müşteri hizmetleriyle bir sonuca ulaşamazsan, ürünle ne yapacağına karar vermek tamamen sana kalmış. Senin iyi niyetini bileceklerini düşünüyorum. 🍀 Unutma, hediyelerin güzelliği bazen sürprizlerle dolu olmasıdır! ❤️ Umarım en doğru yolu bulursun.
Bu arada, alışveriş maceralarında en son trendleri ve önerilerimi KızlarSoruyor'da bulabilirsin. Hadi, gel benimle alışveriş dünyasına dal! 💃🛍️