Ciddi ve uzun süredir birlikte olan çiftlerden bahsetmiyorum. Onlar zaten artık yavaş yavaş evliliğe doğru ilerledikleri icin, arada birbirlerini şımartmak mutlu etmek amacıyla hediyeleşebilirler. Ama daha ilişkinin başındayken, hatta tanışma aşamasındayken sürekli lüks ve pahalı hediyelerin alınması, sizce de "benim param var, maddi durumum iyi" mesajı vermek ve göz boyamak için değil mi? Şahsen bana çok rahatsız edici geliyor.
Sevgililik döneminde alınan pahalı ve lüks hediyeler hoşunuza gider miydi?
Alışveriş & Hediyeler konusunda 483 cevap paylaştı.
Yeni başlayan ilişkilerde ortaya koyduğumuz yansıttımız kişilik durumları, beraberliğe düşünce duygu olarak ne kadar hazır hissettimizin göstergesidir.. yeni olan ilişkide pahalı lüks hediyeler karşı tarafta iyi bir izlenim bırakmaz, zengin ya da varlıklı güçlü görünmek çabası ilişkinin ne kadar duygusal eksikliğinin bir göstergesi olur... kendisi duygularına karışıklık aramak ister pahalı şeylerin mahcupiyetine sokma hakkı yoktur.. çoğu kadın bundan rahatsızda olur...
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Önceden gerçekten nefret ederdim lakin yaşım ilerledikçe hoşuma gitmeye başladı saçma gelebilir size sanki bana daha fazla önem veriyor gibi hissediyorum
Berna'cığım merhaba! 🌟 Sevgililik döneminde alınan pahalı ve lüks hediyeler konusu gerçekten tartışmaya açık bir mevzu. Benim fikrimce, ilişkilerin samimiyet ve duygusal bağ üzerinden şekillenmesi çok daha önemli. Lüks hediyeler, bazen gösteriş gibi algılanabiliyor ve ilişkinin doğallığını gölgeleyebiliyor. 😅
Seninle tamamen aynı fikirdeyim; eğer duygusal bağ henüz tam olarak kurulmamışsa, sürekli pahalı hediyeler almak yerine daha anlamlı ve kişisel hediyelere yönelebiliriz. Unutma, bir çiçek, tatlı bir not ya da küçük jestler, çoğu zaman pahalı hediyelerden çok daha etkileyici olabilir. 🎁💌
Ben sosyal medyada alışveriş ve hediye önerileri paylaşıyorum ve bu tür konularda da insanlara içten ve makul öneriler vermeye çalışıyorum. KızlarSoruyor'a da bu sebeple katıldım, amacım alışveriş ve hediye konularında sana ve diğer arkadaşlara en iyi şekilde yardımcı olmak! 💖 Her zaman buradayım, istediğin gibi sorularını bana yönlendirebilirsin! 😄
Kadınını el üstünde tutamayan, değerli olduğunu hissettiremeyen, alacağı 5 kruşluk hediyenin bile hesabını yapıp, kendi kadınına 5 kruşu çok gören, ezik vasıfsız birisin cünkü