• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Alışveriş & Hediyeler

Sevgilinize pahalı hediyeler alır mıydınız?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
03
Yapay Zekaya Sor

İphone 17 gibi

Dyson gibi

ev kirasını ödemek gibi

Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Merops
    Merops Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    5 ay

Ben pahalı hediye almaya tamamen karşı değilim ama bunu ilişkiyi ayakta tutmak için yapmam. İçimden geliyorsa, gücüm yetiyorsa ve karşı taraf bunu bir beklentiye çevirmiyorsa olur. Ama telefon, Dyson, kira gibi şeyler bana hediye değil sorumluluk gibi geliyor. Sevgi maddi jestle ölçülmemeli. Birine bakmakla birini sevmek arasındaki çizgi kaçtığında ilişki dengesi bozuluyor.

3
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Umutediyor
    Umutediyor Takip Et
    Xper 4 Yaş: 110 , eic 100%
    5 ay

Ev kirasını ödemiştim. Ne oldu. Arkadaşımla yattı. Bir koli kitap almıştım. Ne oldu, eksi bir sevgilisini unutamadığını anlamış ayrıldı. Bol miktarda gül, çiçek ve sevgi dolu güzel sözler, ona çizdiğim resimler.. Ne oldu gost, ne oldu başkasıyla evlendi.. Ama hiç kızgın değilim. Düşündükçe ve hatırladıkça artık gülüyorum. Bu kadar basit olmasına. Bu kadar karşılıksız kalmış olmaya. Gerçekten yanlış insana yatırım yapabilecek kadar bilinçsiz ve saf olmama. Yaşamam gerekiyormuş yaşadım. Artık belli bir ciddiyette olduğunu hissettirmeyen kimseye hiç bir şey almıyorum. Kendimi gerçekten dengim olan doğru insana ayırdığıma emin olmaya çalışıyorum.

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Yaa nankör vicdansız biri için harcamazsın hem para hem zaman hemde ilgi ve enejini inşallah kalbi güzel kıymetini bilecek birini bulursun en iyisini hakkediyorsun

Yorumla
    • Umutediyor
      Umutediyor
      5 ay

Teşekkür ederim. Ve hiç değmezmiş biliyor musun. Ben zamanında kendimi neden böyle oldu diye çok suçlamıştım. Nerde hatam vardı, nerde eksiktim diye. Sonra anladım. İlişkilerde her şey bizim elimizde olan bir şey değilmiş. Biz başkalarından sorumlu değiliz ki çünkü. Herkes kendisinden sorumlu. Onları ve olayları düşünerek, kabahati kendimizde bularak bir şeyleri değiştiremeyiz. Veya olacakları kontrol edemeyiz. Aldatan aldatır yani. Bizi kaybeder en fazla. Ne olacak? Tamam, yanlış bir insan tanımışım ama bu bizim hatamız da değil. Kimsenin alnında yazmıyor çünkü. Deniyorsun, onunla bir yol alıyorsun ve bu yolculuk sırasında fark ediyorsun. Ama insanları tanımak birazda böyle belki. Zaman alıyor. Nereye nasıl bakman gerektiğini insan zamanla keşfediyor. Bu konuda doğruda yapabiliyor, yanlışta. Başta herkes tökezler çünkü. Çok gördüm, çok duydum. İlk zannettiğimiz insana bağlanıyoruz. Ve sonra yaşayarak, birazda ilişkiler üzerine kitaplar okuyarak tanımaya çalışıyoruz. Öyle ve böyle kendi yolumuzu bulmaya başlıyoruz. Bana kattığı şey, açık ve net olmak oldu. İlişkiler açık ve net olmalı. Ben bunu çok iyi öğrendim. Açık, net şeffaf. Çok farklı dünyalara sahip insanları tanıyoruz. Çok farklı kişileri. Bunlarının her birinin bizimle doğru motivelere sahip olabilmesi mümkün mü? Elbette değil. O yüzden doğru karşılığımızı görene kadar tanıyor olmaya devam edeceğiz. Elbette mutlaka bir gün karşılaşacak ve sonunda karşılıklı, dengeli, güzel bir ilişkiyi birlikte kurmayı başaracağız.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Peki pişman oldu mu?

Yorumla
    • Umutediyor
      Umutediyor
      5 ay

Neden olsun diye düşünüyorum. Aldatan bir insanın pişman olmasını gerektirecek çok az sebep var olabilir. Ve hiç biri de önemli değildir. Çünkü bir kere beni zaten sevmiyor olduğunu anlamış oluyorum. Benim düşündüğüm veya onunla karşılıklı olduğunu zannettiğim ilişkimizin birbirimize bağlı olmadığını görmüş oluyorum. O çok daha farklı ve kolay yollardan benden çok daha farklı ve erişmek istediği nitelikler için ilişkiler edinmiş oluyor. Aldatmak budur çünkü. Kimler aldatır? Daha çok psikolojiden biliyoruz, narsistler ve bağımlı kişilik bozuklarına sahip insanlar aldatırlar. Peki neden? Kendilerini daha tatmin edici, daha güvende hissettiren imkanlar için. Bu tür insanlarda zaten sadakat kavramı aranamaz ki. Hatta sorsak sadakatin ne olduğunu, anlamlı bir cevapları yoktur. Onlar için sadece birer seçimdir çünkü. Hep daha iyisi vardır onlar için. Ve daha iyisini gördüklerinde daha düşük olarak belirledikleri sistemden çıkarlar. Sistem diyorum çünkü kurdukları bağ gerçek birer ilişki değil. Sen ev kirasını mı ödeyebiliyorsun? E karşı tarafın evi var. O zaman evi olan taraf daha karlı bir yatırımdır öyle değil mi. Daha güvende hissettirir. Aldatmanın mantığında bu yatar. Bu tarz erkekler içinde böyledir. Başta çekici buldukları insanın daha iyisi var öyle değil mi? Her zaman her şeyin daha iyisi yok mu? Onlar bu şekilde bakarlar. Elde edebiliyorlarsa neden pişman olsunlar. ? Onların karşılıklı duygusal bağlar kurma ve bu ilişki içinde birlikte ortak değerler geliştirme gibi beklenti ve istekleri yok ki. Öyle bir dünyaya sahip değiller. Kimi tercih edecekleri sadece birer imkan ve seçimlerinden ibaret. Zamanı gelince gidecekler zaten. Yani pişman olmuyorlar. Sevgi sandığımız şeyler onların kaybetme korkusundan geliyor sadece..

Yorumla
    • Umutediyor
      Umutediyor
      5 ay

Daha iyi imkanlar elde edince kaybetme korkuları neden olsun ki. Bağlanmıyorlar zaten. Pişman olmuyorlar o yüzden. Benim o sevgi, düşünce emek ve değerim yok hükmünde. Bütün kadınların, erkeklerin aldatılan herkesin yaşadığı durum aynı. Onca şeyin hiç bir kıymetinin olmaması. Bu soğuk ve hiçlikle yüzleşiyor sadece insan. O yüzden aldatılmak çok ağır geliyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Sevdiğim erkekte böyle galiba daha çok kişilik özellikleri nasıl onu anlatır mısın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Peki neden daha iyisini bulcaksa bana neden ümit verdi?

Yorumla
    • Umutediyor
      Umutediyor
      5 ay

Kitap önerebilirim. Çünkü ben bu olaylardan sonra çok okudum. Ve aslında bunu tavsiye ederim. Burada kulaktan duyma bilgiler yerine doğrudan kaynağından bunu öğrenmeni öneririm. O da psikologların yazdığı kitaplar. İlişkilerini bu duruma göre sorgulamak daha gerçekçi olmanı sağlayabilir. Benim tek keşkelerim o kadar yalnızlığa ve yalana kapılmadan önce okusaydım ve terslikleri doğru şekilde belirleyebilseydim olurdu. Çünkü duygusal travmaların iyileşmesi eğer destek alınmazsa sonra ki ilişkilerinin tamamını mahveder. Seni çok şüpheci, güvensiz, aşırı karamsar hale getirebilir. Ve bu gerçekten de sana en büyük zararı verir. Ben çünkü bu olaylardan sonra 4-5 sene bir daha asla kimseyle görüşmek istemedim. Asla tanımadım ve herkesi aynı kefeye koyarak tüm adalet duygumu yitirdim. Kabul ediyorum, belki de iyi insanların hakkını da yedim. Hep reddettim. Çünkü uzunca bir süre öfkeli ve üzgündüm. Bu nedenle okuduğum kitaplardan önereceğim. Bu bilgiler internette yazmazlar. Ama yapay zeka yardımıyla ufak teyitler alabilirsin. İçinde ki bilgiler internette yazmaz çünkü kitaplar teliflidir. Aksi halde kitap yazılmaz. İnsanlar çünkü çalışma ve faydalarının karşılığını alamaz. O yüzden buna saygı duymak ve hak vermemiz gerekiyor.

Yorumla
    • Umutediyor
      Umutediyor
      5 ay

İkili ilişkilerde duygusal manipülasyon. (iletişim yayınevi) , Zor bir ailede büyümek (iletişim yayınevi) , Kişilik bozukluklarının bilişsel terapisi (litera yayınevi) , Bağlanma Korkusu (Stefanie Stahl) , ROMANTIK TERÖRİZM VE ROMANTIK TECAVÜZ - TARIK SOLMUŞ , Kadın ve Erkek İlişkilerin Psikolojisi Mustafa Topraka Bu kitapların yazarları her biri psikolog ve psikiyatrist. O yüzden akademik literatürde yazılmış kitaplar. Bizzat hasta ve danışan sorun, tanı ve çözümleri. Bu kitaplarda çok güzel detaylara erişeceksin. Ben bu kitapları okmuş olmayan kimseyle ama kimseyle ciddi hiç bir yola gerçekten de çıkmam. Kendisini ve karşısında ki insanın kim olduğunu doğru bilmesini istiyorum. İlişkilerimiz rasgele şekillenmezler. Hep kişilik özelliklerimize bağlıdır. Ve insanı tanımak için o insanın kişiliğini çok iyi anlamak, duygu ve dünyasını görmek gerekir.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    5 ay

Öderim tabiki hayatimdaysa kirasını ödeyemiyorsa doğal olarak üzülür kafasına takar iliskimize yansiyabilir hem iyi günde kötü günde yanında olmak gerekmez mi sence de o maddi problemlerle uğraşırken yardimci olamiyorsak hayatjnda erkek oldugunu hissettiremiyorsak korkuluk gibi ne isimi var :) ilişkinin olagan akışında hediyeler kucuk suprizler olmaki bence daha dinç tutmak icin

1
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Adam gibi adam be👑

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Teşekkür ederim ama zaten olması gereken degil mi bu mümkün olduğunca rahat ettirilmesi gerekmez mi kadinin kafasi ne kadar rahatsa o kadar verimli olur bence iliski de kendini ait hissederse hayatinda bir erkegn varlığını hissederse erkek comert degilse zaten çekilmez bence varyemez birisi :) hayatinda aldin mi hic

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Yok ben çiçek bile almadım çiceği geç ot bile almadım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Inanmiyorum saka mi bu cicek ne ya aninda ayni gun geliyor cicek sepetinden sipariş verilince sevgilin mi olmadi hic

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Oldu da almadılar hiç

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Tam bir öküzlere cimrilere ruhsuzlara denk gelmişsin Beni yanlis anlamazsan buyuk bir şehir de misin cicek sepeti var mı oldugun yerde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Küçük şehirdeyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Izin verirsen hediye edebilirdim sana hayatinda ilk olurdu belki ileride yuzunde tebessümle hatirlardin ili hediyemi intertten almıştım diyerek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

İlkleri sevgilim alsa daha mutlu olurdum teşekkürler ince düşünceniz için 🌸

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Sevgilin alsa tabiki daha mutlu olurdun ama sevgiline kalsa daha çok beklersin gibi duruyor evlensen bile almaz sevgili iken almayan evlenince hic almaz teşekkür etme cunku hediye etmedim etseydim ederdin:) cicek lafin gelişi hediye edebilirim yani baska bir seyd3

Yorumla
  • simayxo
    simayxo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20
    5 ay

max çikolata alırım şokdan karmen falan şanslıysa BİM samba cips

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Sjsjsjsjs

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Fikri Harika
Fikri Harika Takip Et
Fenomen
5 ay
  • Sevgiline hediye almayı tabii ki çok severim tatlım ama “pahalı” kısmında olay bütçe ve denge bence 😌 İmkanım varsa, bütçemi sarsmıyorsa ve gerçekten ihtiyacı/isteği ise iPhone 17 de alınır, Dyson da. Ama ev kirası ödemek biraz farklı bir level, o artık hediyeden çok sorumluluk gibi 😅

Benim kuralım şu: Hediye aşkı zedelememeli, seni de maddi olarak yormamalı. Gerçek sevgi, faturaya değil fikre bakar 🥰🎁

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

16

Cevap

43

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    5 ay
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı.

parası önemli değil

0
    0 Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    5 ay
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Hayır almam gadası

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Nedennn

Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      5 ay

Ne gerek var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Haklısın 👍

Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    5 ay
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 650 cevap paylaştı.

Yok anam ne arar bende o kadar çok para ya da öyle sevgili..

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Var var para var o net

• Necro12345
      Necro12345
      5 ay

Varsa ne çok değil ya
      10.000 euro
      1500 dolar
      540 sterlin
      20.000 tl

• Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Aynen azmış

• Necro12345
      Necro12345
      5 ay

Ne bekliyordun engelli maaşıyla

• Necro12345
      Necro12345
      5 ay

Gerçi bunu bulamayan da var ya o ayrı mesele.

• Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Ya yürü git

• HayalsizDasporav
    HayalsizDasporav Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    5 ay

Sevgilime böyle o... pu muamelesi yapmak. Güldürdü.

0
    0 Yorumla
  • Ritchson m
    Ritchson Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    5 ay

Seviyorsam alırım çünkü benim için hediye fiyatıyla değil anlamıyla ilgilidir Maddi gücüm yetiyorsa ve onu mutlu edecekse pahalı da alırım

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

👑👑

Yorumla
  • bykamaimasen
    bykamaimasen Takip Et
    Guru Yaş: 33
    5 ay

genelde evli erkekler metreslerine yapar böyle şeyler. ve yaptıkları bu yatırımın karşılığını alırlar. ancak sevgiden veya sevgililikten söz edilemez.

0
    0 Yorumla
  • FüZe_123
    FüZe_123 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 35%
    5 ay

Pehh en son 5 sene evvel kız arkadaşım oldu neler aldigimi bilsen dilini ısırırsın fazla ilgiden hediyeden usandı ayrıldık:D

0
    0 Yorumla
  • siirbass
    siirbass Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 73%
    5 ay

almazdım nedeni açık "sevgili" yarın olmayabilir

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Ohooo geri gönderir sana nolcak

Yorumla
  • Merweakcay
    Merweakcay Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    5 ay

Bizde sevgi istedik çok pahalı heralde bazıları veremiyor

1
    0 Yorumla
  • Fatma911
    Fatma911 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 97%
    5 ay

Hayır almazdım hayatımdan gelip geçici çünkü

0
    0 Yorumla
  • MassiveStroke00
    MassiveStroke00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    5 ay

Alırım tabi hediye köpeği olsun

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

👑

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    5 ay

20 cm aleti varsa alırdım değilse hediye mediye beklemesin 🙄

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Jsjsjsjsjsnssjsn

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Öyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Zevkine düşkün hanım 💅🏻

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Görsel zevk diye bir şey de var ona dokunmak izlemek bile çok ayrı bir zevk

Yorumla
    • GerçekAşk112
      GerçekAşk112
      5 ay

Para istemiyorum sağolun 😅

Yorumla
  • hazpesindebiri
    hazpesindebiri Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    5 ay

İmkanlar dahilinde çiftler birbirlerine destek olabilir. İlla pahalı lüks olmasına da gerek yok bence. Fakat dediğin gibi ev kirasını ödeyemiyorsa zor döneminde ise erkeğinde maddi durumu iyiyse karşılanabilir

0
    0 Yorumla
  • engineerttt
    engineerttt Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25
    5 ay

Ciddi isem alirim, onun disinda kadina para yedirmek cok buyuk eseklik. Bizimde bir karizmamiz var :D

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Bencede öyle

Yorumla
  • leylahazin
    leylahazin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    5 ay

Sevgili için fazla iddialı tabii gelirin çok yüsekstir seni hiç rahatsız etmez o zaman olabilir

0
    0 Yorumla
  • Neco40
    Neco40 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    5 ay

Almadım benim etim ne budum ne

1
    0 Yorumla
  • GerçekAşk112
    GerçekAşk112 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    5 ay

Eğer seviyorsam almam çünkü en büyük hediye benimdir 😅

0
    0 Yorumla
  • Canitgld
    Canitgld Takip Et
    Xper 3 Yaş: 41
    5 ay

Kimse kimseyi zorlamıyor herkes bütçesine göre yaşar Ev kirası zorunlu hediye gönül işi 🙂

0
    0 Yorumla
  • damla0666
    damla0666 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    5 ay

Alinir ya. Sürekli degil ama ara sira yapioir bence.

0
    0 Yorumla
  • Aslan1806
    Aslan1806 Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 100%
    5 ay

Peki siz sevgilinize alır mısınız

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Alırdım

Yorumla
  • nsnlelekekleleö
    nsnlelekekleleö Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    5 ay

Bunlar pahalı hediye mi😂

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Değil mi 😅

Yorumla
    • nsnlelekekleleö
      nsnlelekekleleö
      5 ay

Benim açımdan değil😂
      Çünkü aynısını ben de alabiliyorum😂
      Bunlar temel ihtiyaca giriyor benim için hediye kabul edilebikecek şeyler çok nadir ve pahalı ve değeri yüksek mücevherler olur ve zaten her gittiğimiz mekan tatil vs her yerde masraflar tabiki de ona ait olur artı basit yerler değil çok ultra lüks yerler olmalı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Vay be desene vizyonsuzum

Yorumla
    • nsnlelekekleleö
      nsnlelekekleleö
      5 ay

Vizyon demeyelim de herkes kendi çapında ve kendi değerine ve ayarına göre:)

Yorumla
  • İstanbul-bey
    İstanbul-bey Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 100%
    5 ay

Aldıkta pek hayrını göremedik 🫤

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Aaa neden

Yorumla
    • İstanbul-bey
      İstanbul-bey
      5 ay

Ayrılıklarda sevdaya dahil ondan /:

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Aga be 🚬

Yorumla
    • İstanbul-bey
      İstanbul-bey
      5 ay

🥹

Yorumla
  • ahmetcann16
    ahmetcann16 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    5 ay
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 421 cevap paylaştı.

çikolatadan ötesi olmaz

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Nedennnn

Yorumla
    • ahmetcann16
      ahmetcann16
      5 ay

beni masrafa sokar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Deymez mi

Yorumla
    • ahmetcann16
      ahmetcann16
      5 ay

asla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Tamam 👍

Yorumla
    • ahmetcann16
      ahmetcann16
      5 ay

🥺🥺🥺

Yorumla
  • egoadamm
    egoadamm Takip Et
    5 ay

Sevgilime alma eşime alırım

1
    0 Yorumla
  • Eylüülll4rdem2
    Eylüülll4rdem2 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    5 ay

almışlıgım oldu.

0
    0 Yorumla
  • multiplexer
    multiplexer Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 100%
    5 ay

alirim, aliyorum da

0
    0 Yorumla
  • Yahyaayaa
    Yahyaayaa Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 71%
    5 ay

Durum el verişliyse evet yaparım

0
    0 Yorumla
  • Canflow
    Canflow Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    5 ay

Halley neyine yetmiyor la

0
    0 Yorumla
  • Mario45
    Mario45 Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 95%
    5 ay
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 548 cevap paylaştı.

Araba almışlığım var, normal şeyler bunlar.

0
    0 Yorumla
  • Sedat272727
    Sedat272727 Takip Et
    Guru Yaş: 48 , eic 87%
    5 ay

Beğendiğimi alırım fiyatı önemli değil

0
    0 Yorumla
  • Neşemmmmmm
    Neşemmmmmm Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    5 ay

Param varsa alırım

0
    0 Yorumla
  • aceleon
    aceleon Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    5 ay

hayır, eskort değil sevgili diyosun.

0
    0 Yorumla
  • HoşafAğızlı
    HoşafAğızlı Takip Et
    Master Yaş: 28
    5 ay

Zengin degilim

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

👍👍

Yorumla
  • dogan22
    dogan22 Takip Et
    Guru Yaş: 34
    5 ay

Hediye alışverişini sevmem.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    5 ay

bedellimi öde dese öderim

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Bilmiyorum kim olduğuna bağlı

Yorumla
  • Gök-mavi
    Gök-mavi Takip Et
    Master Yaş: 37
    5 ay
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 863 cevap paylaştı.

Cinsellik için alırım seksi kıyafetler

0
    0 Yorumla
  • SaviorAnqel
    SaviorAnqel Takip Et
    Master Yaş: 40
    5 ay

Herkesin dinamik hayatı farklı

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Amaç edersen biriktir alırsın
      Paran yoksa uğraşır yaparsın

Yorumla
    • SaviorAnqel
      SaviorAnqel
      5 ay

Hayat zor artık çalışmak ve üretmek gerekiyor

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    5 ay

Alan olsa keşke, nerede o günler

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    5 ay

imkan olduğunda evet

0
    0 Yorumla
  • Astra001132
    Astra001132 Takip Et
    Bilge Yaş: 34
    5 ay

Evet yaptım daha fazlasını da yaptım

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Ne gibi mesela

Yorumla
    • Astra001132
      Astra001132
      5 ay

Her ay maddi destek iPhone swaroski saat zen pırlanta kolye vs vs

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Ee evlendiniz mi mutlu musunuz peki 🥰

Yorumla
    • Astra001132
      Astra001132
      5 ay

Hayır evlenmedim bizim iş karışık baya bitti zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Peki aldın mı geri hediyeleri

Yorumla
    • Astra001132
      Astra001132
      5 ay

Hayır tabiki bana yakışmaz o

Yorumla
    • Astra001132
      Astra001132
      5 ay

Size de mi yaptılar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Yok hiç hediye almadım kimseden sadece o düşünülmüş olmak nasıl bir his onu merak ediyorum maddi değeri önemli değil aslında

Yorumla
    • Astra001132
      Astra001132
      5 ay

Yazar mısın bana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

🚬🚬 yazamam kusura bakma

Yorumla
    • Astra001132
      Astra001132
      5 ay

Peki teşekkürler

Yorumla
  • Hüseyin7210
    Hüseyin7210 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    5 ay

Hayır

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Nedennnn

Yorumla
    • Hüseyin7210
      Hüseyin7210
      5 ay

Ne kdr sevgili olduğumuza bağlı 3 yılın altında ise almam 3 üstü ise alırım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Vay vay

Yorumla
  • 34Constantine
    34Constantine Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 97%
    5 ay
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 581 cevap paylaştı.

Hayır neden alayım

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Sevgilin ya

Yorumla
    • 34Constantine
      34Constantine
      5 ay

Sevgilim awk anam değil bacım değil karım değil. Niye alayım benim aldığım iPhone ile sonra başkalarıyla yazışsın diye mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Oha o kadar iğrenç biriyle sevgili olma sende Allah Allah güvendiğin sevdiğin olmadı mı

Yorumla
    • 34Constantine
      34Constantine
      5 ay

Olm ben herkese güvenirim de herkes güvenilecek insan değil. Alnında yazmıyor kimsenin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Tamam 👍

Yorumla
    • 34Constantine
      34Constantine
      5 ay

Benim arkadaşım evlenmişti. Sonradan boşandı gerçi ama kız arkadaşı üniversite de aldığı baskalariyla yediği krediyi evlenince çocuğa ödetti awk 😂 meslek edinmişler var. Bak sosyal medyaya tüm kadınlar soyadı Sabancı gibi takılıyor. Çoğu çalışmıyor çalışanlar da asgari ücretten hallice. Nerden geliyor değirmenin suyu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

O da çok aşağılıkca ya sevdiği için birini kullanmak iğrenç insanlar ama haram para çıkar onlardan

Yorumla
    • 34Constantine
      34Constantine
      5 ay

Nafaka için evlenen var la😂 o yüzden sevgili dediğin biraz samimi arkadaşlıktır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Allaha şükür öyle değiliz temiz seviyoruz noluyor aldatıyor

Yorumla
    • 34Constantine
      34Constantine
      5 ay

İşte. Bilemezsin anlatabiliyor muyum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Haklısın kral 👍

Yorumla
  • Engin28
    Engin28 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 97%
    5 ay

Olur neden olmasın

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Vay be ne alırdın mesela

Yorumla
    • Engin28
      Engin28
      5 ay

Neye ihtiyacı varsa

Yorumla
  • Mukan34
    Mukan34 Takip Et
    5 ay

Almam

0
    0 Yorumla
  • Sarı_Prenses
    Sarı_Prenses Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    5 ay

Almam

0
    0 Yorumla
  • serouser
    serouser Takip Et
    Xper 2 Yaş: 19
    5 ay

Elimde olan herşeyi harcarim doğru kisiyse

0
    0 Yorumla
  • Evelynyilmaz
    Evelynyilmaz Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    5 ay

Almazdım

0
    0 Yorumla
  • huzunluyurek
    huzunluyurek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    5 ay
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 364 cevap paylaştı.

hayır almam

0
    0 Yorumla
  • Asya_2275
    Asya_2275 Takip Et
    Mentor Yaş: 21 , eic 99%
    5 ay
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı.

alirdim

0
    0 Yorumla
  • hayatbosm
    hayatbosm Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    5 ay

Almam

0
    0 Yorumla
  • Standart_insan
    Standart_insan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 100%
    5 ay

Tabiki

0
    0 Yorumla
  • bimüddetburdayım
    bimüddetburdayım Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    5 ay

Karıma alırım

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 ay

Hayır.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

👍👍👍👍👍👍👍

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 ay

İhtiyaç varsa alırim

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Ne güzel 🥰

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Evet sevdiğim kadına cimri değilim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Güzel kalpli insan 🌸

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Sağol canım benim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

İstek atsana konuşalım

Yorumla
  • SszAgr09
    SszAgr09 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    5 ay

Hayır Almazdım

1
    0 Yorumla
  • Mervelith
    Mervelith Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    5 ay

Ahahhash ev kirası

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Sjsjsjsj

Yorumla
  • Poyrazefe2531
    Poyrazefe2531 Takip Et
    Bilge Yaş: 27
    5 ay

Alrmm

0
    0 Yorumla
  • eurydiceee
    eurydiceee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    5 ay

niye alayım

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    5 ay

Hayır

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

👍👍

Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Sevgilinize pahalı hediyeler alır mıydınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgilinize pahalı hediyeler alır mısınız? 12 cevap verildi
Sevgilinize pahalı hediyeler alır mısınız? 15 cevap verildi
Sevgiliye pahalı hediye almak? 7 cevap verildi
Sevgiline evlenmeden pahalı hediyeler alır mısın? 7 cevap verildi
Sevgiliye pahalı hediye alınır mı? 126 cevap verildi
Sevgiliniz pahalı hediye alsa kabul eder misiniz? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • El dokuma halılar hoşunuza gider mi?
  • Eski sevgilinizin arkasından konuşur musunuz?
  • 70 kiloyum belim ince mi sayılır, ideal bel ölçüsü kaç olmalı?
  • Uzun mesajınıza "anladım" cevabı gelse tepkiniz ne olur?
  • Esiniz örtu takmanızı isterse takar misiniz?
  • Kendine bir iyilik yapmak istesen, bu ne olurdu?
  • Hayatınızda aldığınız en doğru karar neydi?
  • Son zamanlarda neler dinlediniz?
  • Her espri masum mudur?
  • Eski sevgilisini hâlâ unutamayan biri yeni bir ilişkiye başlamalı mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨