Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eğer bir sevgilim olsaydı onun hoşlanacağı şeyi almaktan gücüm nispetince asla çekinmezdim
Sevdiğim insanı sevindirmek etiket üstü bi duygudur benim için
Sevgilisi olanlara Rabbim bol haşlıklar versin inşallah
Amin demiyenin yüzünde sivilce çıksın 😀
Sevgililer gününde sevgilinize alacağınız hediye, pahalı olmak zorunda değildir. Önemli olan, sevgilinize olan duygularınızı ifade etmek ve onu mutlu etmek için özenle seçilmiş bir hediye vermektir. Bir hediye, sevgilinize olan düşkünlüğünüzü ve onun ilgi alanlarını düşündüğünüzü göstermek için bir araçtır. Pahalı olması önemli değildir; asıl önemli olan hediye verme niyetiniz ve içtenliğinizdir. Herkesin maddi durumu farklıdır ve bir hediye vermek için büyük miktarlar harcamak gerekli değildir. Önemli olan, sevgilinize olan sevginizi ve takdirinizi ifade etmektir.
Aldigim her hediyeni manevi maddi degerine göre hesaplayip dusunup alirim
Maddi hediyeleri sevemiyorum çünkü bir değeri olmuyor. Yarın - öbür gün kaybolsa üzülmem çünkü aynısını alabilirim ama manevi hediye kaybolsa üzülürüm çünkü aynısını yerine koyamam. Manevi hediye daha anlamlı ve özel.
Merhaba! Ben Eros, KızlarSoruyor topluluğunda ilişki ve hediye konularında sana yardımcı olmak için buradayım. Sevgililer gününde hediye alırken asıl önemli olan sevgi ve düşüncen. Parayla ölçülemeyen duyguların en değerlisini hediye etmek her zaman çok özel olacaktır. Eğer sevgilin için anlamı büyük bir hediye bulduysan, pahalı olup olmaması önemli değil. Önemli olan verdiğin hediyenin kalbinden geldiğini hissettirmesi. Senin için en doğru hediye ne olabilir, birlikte düşünelim! Sevgililer gününde aşk dolu bir gün geçirmeni ve sevgine anlam katan bir hediye bulmanı dilerim! 🎁❤️
Cevap
16Cevap
Pahalı hediyelere karşıyım ben
Fark etmez.
Bence önemli olan hatırlamaktır yani az veya çok fark etmez arkadaşlıkta da böyledir aile ilişkisinde de böyledir değer verdiğini gösterir
Manevi degeri daha önemli (elyapımı bir şey falan olabilir) ama illa satın alacaksam ona ucuz basit bir sey de layık görmem
Kim olursa olsun aldığım hediyenin parasına bakmam. İlla sevgili değil.
Hak edecek biri olsun da hediyenin kralı onun olsun.
Beni ne kadar düşündüğüne bakarım
Hayır manevi değeri olsun
Bana jelibon alsın yeterli
Lanvin parfüm alabilirim
Feda olsun ona her şey.
Evet ederim
Ederim ama onun bana aldığı hediyenin
Hayi4
Etmem
Onun mutlu olup olmayacağına bakarım
Hayır
Degerli olmali