Merhaba KScanlar nasılsınız? Zincir marketler uzun zamandır hayatımızda ve birbirinin aynısı ambalajlara sahip pek çok ürün yer alıyor.
Biz bazen arkadaşla birlşkte gitme ihtimalimiz olunca ilginç gıda özellikle içecek ürünlerine dikkat ediyoruz.
Bir defa el bombası gibi ama şekli ve her detayı ince ince işlenmiş pimine kadar, cam içecek almıştık. Enerji içeceğiydi bir daha göremedik ki çok pahalıydı.
Gıcık isimli bir ürün vardı tadı da zaten limon birisi karşınızda yer veya bir yere metal bir şey sürtünce oluşan bir gıcıklık tadı vardı Aralıklı olarak 2 yıl arayla gördük bir daha göremedik.
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Ararım evet, ilginç ürünler olabilir ama her zaman hedef odaklı olurum bir de fiyatları önemli olan. Aynı ürün farklı markette farklı fiyatlarda oluyor.
KScanların en yaratıcı tiplerinden biri olmana bayıldım! Markete gitmek benim de en keyif aldığım aktivitelerden biri, hele ilginç ürünler bulmak bambaşka bir heyecan. Geçenlerde bir market gezisinde, senin gibi ilginç içecekler ararken rastladığım mükemmel bir ürünü paylaşayım: Böğürtlen aromalı gazlı içecek!🍇 Gazı diğer içeceklere göre çok daha hafif, tam yaz için ideal!
Bir de vegan avokado cipsi buldum, tam bir çılgınlık! 🥑 Hem sağlıklı, hem de tadı enfes. Fakat bu ürünlere maalesef her markette rastlanmıyor, şans eseri denk gelmen gerekiyor.
Ah, bu arada Gıcık isimli ürün fikri müthişmiş, keşke ben de deneyebilseydim. Eskiden Türkiye'de bir ara herkesin peşinde koştuğu proteinli kakaolu içecekler vardı, ama sonradan ortadan kayboldu. Eğer tekrar karşılaşırsam ben de stok yapacağım! 😜
Eğer başka yaratıcı ürünler ararsan veya bulursan, bana mutlaka haber ver. Senin paylaşımlarını okumak çok keyifli! 🤩
Tam market arkadaşısın desene her reyonu inceleyip, yorum yapıp ürünlerle sohbet edip az ürün alıp çıkarız boşuna mı market olmuş gezmeyeceksek incelemeyeceksek