Alışveriş & Hediyeler Çeyiz alışverişinizde olmazsa olmazınız nedir? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor #Edameda ❤️#ÇeyizAlışverişi 🛍️🎀🌸💍 Güncellemeler1 yıl Off darlandım Çeyiz alışverişinizde olmazsa olmazınız nedir? Cevapla Alışveriş Soruları Nedir Soruları Çeyiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% 1 yıl Filtre kahve makinası şöyle hanımımla karşılıklı kahve yudumlayıp dedikodu yapcan ohhh😂😂 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl En güzel aktivite 😄 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Çaydanlık o olmazsa olmaz evlenmem bile 2 3 Yorumla Edameda06 1 yıl 😂 Çaydanlık cidden baya büyük ihtiyaç Yorumla Gof34 1 yıl Sonunda şu konuda beni anlayan çıktı 😂 Yorumla Edameda06 1 yıl 😅💃 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl biz bişi almıyoruz galiba 😅 1 4 Yorumla Edameda06 1 yıl Alın napalım 🤣 Yorumla Wantutriforooo 1 yıl Yok ya böyle iyi 😂 Yorumla Edameda06 1 yıl 😂 Yorumla Wantutriforooo 1 yıl 😅😅 Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Beyaz eşya ve elektronik eşyalar❤ 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Katılıyorum 😄❤️ Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Yatak. Uyku güzel şey. Birde 😂 1 3 Yorumla Edameda06 1 yıl 😂 Yataksız yaşam mı olur xd Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl Olmaz 🤣 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣. Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 520 cevap paylaştı. mutfak eşyaları olabilir 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet mutlaka Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Robot süpürge hsjsj 1 6 Yorumla Edameda06 1 yıl Aman o da pek işe yaramıyor xjkxkx Yorumla emre00 1 yıl Boş para hjstahg Yorumla Edameda06 1 yıl Bir yerlere sıkışıp debeleniyo çıkamıyo 🤣 Yorumla emre00 1 yıl Kafa çalışmıyor pek sjhsjs Yorumla Edameda06 1 yıl 😂 😂 Yorumla emre00 1 yıl =) Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Züccaciye ürünleri 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Cidden onlar olmazsa olmaz 😆 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kahve makinesi haha 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet şart o Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Filtre kahve makinası şöyle hanımımla karşılıklı kahve yudumlayıp dedikodu yapcan ohhh😂😂
En güzel aktivite 😄
Çaydanlık o olmazsa olmaz evlenmem bile
😂 Çaydanlık cidden baya büyük ihtiyaç
Sonunda şu konuda beni anlayan çıktı 😂
😅💃
biz bişi almıyoruz galiba 😅
Alın napalım 🤣
Yok ya böyle iyi 😂
😂
😅😅
Beyaz eşya ve elektronik eşyalar❤
Katılıyorum 😄❤️