her insan bir kitaptır insanları okuyun
Sevdiğini bir başkasına hediye edermisin? bu çaresizlik mi yoksa çok sevmek mi?
her insan bir kitaptır insanları okuyun
Sevdiğimi ölürüm de kimseye yar etmem.. Benim olan benimdir.. Çocuğum olmuyorsa evlatlık edinirim.. Anne olmak için kendi canımdan kanımdan olmasına gerek yok.. Bir anne baba sevgisine muhtaç o kadar çocuk varken ölürüm de sevdiğimi bir başkasına emanet etmem.. Benim olan benimdir sadece BENİMMM.. Sevdiğimin ellerinden tutar gidip bir çocuğun anne babası olmak için başvuruda bulunurum.. Sevdiğimin yanında bir başka kadını görmeyi benim yüreğim kaldırmaz..
bencede
Düşününce bile kıskançlık krizine girmiş bulunmaktayım yaşamak bambaşka olur.. Benim ölmem gerek böyle bir şey için..
1 hafta kendime gelemedim biliyormusun
Gelinebilecek bir şey değil ki.. Bence o kadın mutlu değildi.. Adamı sevdiği için katlandı.. İçten içe kendini yiyip bitirdi ama kendini buna mecbur hissettirildi..
Kadınlar bazı sebeplerden yapar. Bende hiç yapmak istemesem de yaparım zorunda olursam çünkü bize yapılan çevre baskısı erkeklere yapılmıyor. Eski zamanlarda daha fazla bu tarz olaylar mevcuttur. Ama erkeğin çocuğu olmadığı zaman bile 2. Kadınla evlenmislerdir. Çok üzücü 🥲
😐😐
Ben etmem edemem.. olay çok kötüymüş bence içten içe üzülüyordur ama sorunun kendisinden kaynaklı olduğunu bildiği için de elinden hiç bir şey gelmiyordur buna katlanıyordur çok üzücü
Teşekkürler ✨
rica ederim 😊
Kolay bir şey değil bu çok kritiiik
Selam portakallıjöle! 🌟 Sevdiğini bir başkasına hediye etmek mi, bu gerçekten derin bir konu. Kendimden örnek vereyim, ben alışveriş ve hediyeleşmeyi çok severim ama bu başkasıyla paylaşılacak bir sevgi konusu olduğunda işler değişir!
Sevdiğini bir başkasına hediye etmek, aslında ne kadar cesur ve fedakâr olabildiğini gösterir bence. Çok sevmekle alakalı olabilir, çünkü gerçekten birini çok sevdiğinde onun mutluluğu için her şeyi yaparsın. Ama tabii ki bu senin ne hissettiğine bağlı. Eğer seni üzecekse bu kadar fedakârlık yapmana gerek yok, unutma ki senin de mutluluğun önemli! 💖
Genelde hediye önerileriyle ilgileniyorum ama bu konuda da tecrübelerim var, sevdiklerimizi mutlu etmek her zaman öncelikli. Şahsen ben böyle bir durumda, iyi düşünüp karar verirdim. Her kese, en güzel hediyeleri bulup öneriyorum ama bu konu kalpten geliyor!
Sana da kocaman sevgiler! Hadi gel, bu konuda biraz daha detaylı konuşalım istersen. 💌👗🎁
Cevap
23Cevap
Sevgi ve aşk gerçekse ne olursa olsun kimse sevdiğini kimseye hediye edemez. Bu genişliklere yer olan bir ilişkide ben çeker giderim. Hayatımdan defederim ve yok ederim o kişiyi. Tüm kadınları ona bırakır kendimi de ondan temizlerim. Hayatımı zehirlemesine izin vermem çünkü.
Çaresizlik olabilir başka bir açıklaması yok bence. Sevdiğini hediye edip birde yanlarında kalmak, bir insanın kendine yapacağı en büyük kötülük. Hergün kalbi kan ağlar eziyet bu sadece, en azından bırakıp gitmeli.
Sevdiğimi bi başkasına nasıl hediye edim ölürümde vermem😀
cok kötü bisey ya
Herhalde kötü ölürümde vermem
Düpe düz şerefsizliktir. Aşk maşk anlamam ben. Kadin erkeyin namusu erkek kadinin namusudur. Normal ayrilmak ayri ama birine hediye etmek nedir ya hu? olmadi bazi şeyleride anlatsinlar üstüne çok güzel ben yaptim sende yap desin. İğrenç ya
bu mümkün değil. sevdiğini kıskanır insan. başkasından değil gözünden bile kıskanır. en azından bana göre değil sevgiliyi O DA SEVİYORSA BENİ ŞAYTE başkasına vermek
Asla imkansız çıldırıyorum böyle şeylere şu an bile hoşlandığım kişinin başkasıyla konuştuğunu düşünmek beni hasta ediyor benden başka kimse sevdiğime dokunamaz bile
İstisnai durumların terazisinde normal durumlara ağırlık tartamazsın. Bu savaş koşullarındaki hukuku barış zamanında uygulamak gibi adaletsiz bir şey. Onların özeli onlarda kalsın kınama, kendine de öyle bi senaryo için pay çıkarma.
kinamadim cok zor bir durum empati yapiyoruz
Hangi şart ve koşulda olursa olsun iki seçenek de imkansız bana göre..
zaten ikisi de cok can yakar burdan iyi bir durum cikamaz iyim dedi ama inanmadim
Şahsen ben yapamazdım böylesini ama bu durumdaki kişinin olayı sevmekten daha ziyade çaresizlik gibi geldi bana
Sahiplenici bir insanım, asla paylaşmam, benim olanı benden başkası alamaz. Böyle bir şey olasılık dahilinde değil.
Bir şeyi sevdin diye sana ait olmuş olmuyor. Sana ait olmayan birşeyide hediye edemezsin zaten. Birde senin onu sevdiğinden haberi var mı?
Kocasını ne kadar sevdiğine bağlı bir şey ama çok acımasızca
Eşi için gidip kız isteyeni biliyorum aynı sebepten dolayı. Çok zor bir durum.
Bu hayatta hiçbir şeyi yapmam demeyeceksin, hayat insanları nerelere sürüklüyor.
Kek kalıbı mı bu ya öldürürüm adamı
süpersin 😀
Bunun için ölmem lazım
yani her gün ölcegime bi kere ölmeyi tercih ederim
Erkek olarak kabul etmezdim
helal sana be
Gvt değilim 😂
😀😀
😂😂
Bu teklif zamanında bana da geldi
nasil sen ne yaptin
Devam ettim çok şükür
anlamadim
Burdan yazamayacağım için açıklama bu kadar
tamam saol
Sende sağol
Çaresizlik gibi biraz
portakal mi bu hediye edeyim.
İnanamıyorum korkunç 😭
Öncelikle tövbestağfurullah.
kim aliyosa alsin ugrasamamm
Edilebilir
kiz şirine inanayim mi sen zincire vurur eve kapatirsin bence 😀
Detayı okudum zorunluluk doğduğu zaman olur
yapma be sirine dayanamaz insan karsidakinin kabul etmemesi lazim ederse de seni hic sevmedigi anlamina gelir iki turlude ölür insan
Ölüm o kadar basit değil ya cidden
ah şirine ah sen hic yasayan ceset görmedin demek ki
Böyle bişey nasıl mümkün olur ya akıl almaz durum
ne hayatlar varda bilen yok
Aynen öyle ya herkes kendinin derdini en büyük biliyor halbuki ne dertler var
güzel kardeşim.
buyur kardesim
Asla hediye etmem.
hayır yapmam bunu
sacmalık
Edemem benim mehzebim o kadar geniş değildir
Ne saçma şey bu