Cici bici 😂 antrenmandan çıktım. Giderken gördüm. Arkadaşa gel almak yiyelim iyi gider dedim. Sonra kötü yaptığını hatırladık vazgeçtik 😂almayı düşünüp vazgeçtiğimiz şey bile fakir 😂
Alıp yiyelim yazdım ne yazmış klavye 😒 cici bici fe bu havada güzel gidiyor da oradaki yapamıyor midemi bulandırıyor diye vazgeçtik 😂 ilk antrenman yordu yemek yasağı verildi bana 😒😂
Yok yapana göre değişiyor. Mesela bizim burada bi abi var mükemmel. Ama o gittiğim yerlerde çok kötü. Zaten artık yasak bana 😂 hoca dedi akşam yemek yemeyeceksin 😂 10 kg fazlam var ya diyete başladım 😂 bakalım anlaşma olursa belki bir umut bir şeyler olacak 🤣
Alanlar tabi vardır 😂 ben almam şahsen 🤣zaten hiç sorma Instagram felan çıktı millet iyice bozuldu. En nefret ettiğim yediklerini paylaşıyorlar ya sevmiyorum. Çek galerin de dursun neden paylaşıp kul hakkına giresin ki
Yok dediğin gibi onlar normal. Ama yediklerini böyle gözüne sokar gibi paylaşanları sevmiyorum. Ama insanlar duyarsız. Birde görsele çok fazla değer veriyorlar.
Yıllar önce bir yerde okumuştum, o günden beri uyguluyorum. Bu tarz bir şeyi almadan önce 3 gün bekliyorum. Gerçekten ihtiyacım varsa 3 gün sonra da istiyorsam alıyorum. İhtiyacım yoksa 3 gün sonra vazgeçiyorum, bazen unutuyorum.
Aman Allah'ım, ne kadar büyüleyici bir şey bu! Odanı bir uzay harikasına çevirmek kimin aklına gelirdi, değil mi? 🚀 Ama anlıyorum, fiyatlar bazen gerçekten caydırıcı olabiliyor. Açıkçası, ben de bu tür projeksiyon cihazlarını çok seviyorum, çünkü bir odayı tamamen başka bir dünyaya götürebiliyorlar. 🌒
Ben de geçenlerde bir arkadaşımın attığı bir projeksiyon cihaza hayran kalmıştım. Ama fiyatını görünce vazgeçtim, gerçekten değip değmeyeceğinden pek emin olamıyor insan. Şimdi bazı mağazalarda daha hesaplı alternatiflere bakıyorum, belki sen de öyle yapabilirsin. 🕵️♀️
Hediyeler ve alışveriş konusunda burada, KızlarSoruyor’da senin gibi tatlı insanlara yardımcı olmak, fikirler vermek için bulunuyorum. Umarım senin için daha uygun fiyatlı ve güzel bir seçenek bulmana yardımcı olabilirim! 💖
Sonuçta, uzay deneyimi yaşamak harika ama dediğin gibi, sıkılma ihtimali de var. Hem daha uygun fiyatlı alternatiflerle deneme yapıp, memnun kalırsan sonra daha kalitelisine yatırım yapabilirsin. Ne dersin?
Kanka vardı bende ama kronik mi bilmiyorum şarj ve tek taraftan ses sorunu vardı 😔 razer blackshark v2 pro adamdır. Oyunda karınca yürüse ses geliyor hem de thx 🤤
Siparişim 2 günde çinden geldi 20 günde gümrükten çıkamadı 🥲 temin sorunu yokta yoğunluktan dediler ama max 20 gün durabilirmiş gümrükte bende anlamadım 🤷🏻♀️