En son neleri satın almayı bıraktınız hayatınızdan en son neleri çıkardınız?Ben ilk olarak uzun süredir dolabımda bekleyen kıyafetleri, makyaj malzemelerini çıkardım, sonra sadece hoşuma gittiği için aldığım, gözüme hitap eden şeyleri almaktan vazgeçtim, pek fazla ihtiyacım olmayan, evde fazla yer kaplayan şeyleri, aynısının benzeri veya rengi modeli farklı olan elzem olmayan şeyleri çıkardım ve almaktan vazgeçtim, bir çok fotoğrafları, eşyaları çıkardım. Streç filmi, çocuklara peluş oyuncaklar, pet bardaklar, tek kullanımlık plastik kablar, plastik eşyaları çıkardım ve almaktan vazgeçtim.
En son neleri satın almayı bıraktınız? Hayatınızdan en son neleri çıkardınız?
Alışveriş & Hediyeler konusunda 557 cevap paylaştı.
Toplu taşıma araçlarına binmeyi bu sene Temmuz'dan itibaren bıraktım. (Söylentilere göre, vefat eden köylümüz; otobüsle köye giderken, otobüsteki henüz tanı konmamış Covid'li bir yolcu tarafından virüs kapmış ve 2 gün önce hastanelik olmuş. Dün sabaha karşı vefat etmiş. Bu yüzden toplu taşıma araçlarına binmeyi çok yüksek riskli buluyorum.) Her yere yürüyerek gidiyorum. Kışın kuaföre bile dondurucu soğukta yürüyerek gideceğim. Bu arada 3 günde, 3'ü köylü toplam 4 kişiyi Covid'den kaybettim.
Kar kuredi koleksiyonu yapiyirdum, zamanla silikonlarinin zarar görüp suyunun aktigina şahit olunca almayı bıraktım hüzünlü bir terkedişti ama oldu napalim 🤷🏻♀️
Bir kaç gün önce telefonu kırdım. Eski telefonuma geçtim. Baktım rehberdekilerin yarısı yok dedim fırsat bu fırsat diğer yarısını da sil. Şimdi sadece gerçekten bana yazanlarla iletişimdeyim