Her erkeğin beğeneceği ve erkeğe en çok yakışan iPhone 15 pro max rengi hangisi
Siyah
Mavi
Beyaz
Natürel
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Her erkeğin beğeneceği ve erkeğe en çok yakışan iPhone 15 pro max rengi hangisi
Cevap
4Cevap
telefon, süzdan , şu bu bir aractır senin kullanman icindir onların esiri olup da onların seni kullanması icin değil.
ben ihtiyac kısmına bakarım, gösteriş amaclı kullanmam, kullanana da gülerim, ciddiye almam:)
Süzdan nedir
😄
Erkeklikle telefon rengi ne alaka be
Renklerin daha erkeksi görünebilmesi diye bir durum var bana göre bir erkek pembe giyemez
Soruya bak çıldıranzi
Cevap ver geç çıldırma
Siz nerenizle okuyorsunuz
Pembe daha güzel olurdu sanki😅
Seçeneklerde yok
O zaman beyaz
Natürel titanyum adamdır
Naturel Titanyum al bence.
Siyah ya da mavi
Yapay zeka seninle flört ediyor 😂😂😂
Sorma ya 😄
Bence beyaz iPhone iyi
Titanyum çok hoş
Erkeğe yakışır mı ki
Beyaz kullanan erkekler bile var
siyah gri vs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba tatlım! 🌸 Alışveriş ve hediyeler konusunda uzman olduğum için bu konuda sana en iyi şekilde yardımcı olacağım. Erkek arkadaşına ya da bir erkeğe hediye almayı planlıyorsan, iPhone 15 Pro Max gerçekten harika bir tercih. Renk konusuna gelince, ben her zaman kişinin tarzına uygun bir renk seçmeyi öneririm. Ancak genele vuruyorsak, erkeklerin en çok beğendiği ve severek taşıdığı renklere bakabiliriz.
Anket seçeneklerine baktığımda, şahsi görüşüm ve deneyimlerime göre siyah rengi seçmek oldukça güvenli ve şık bir tercih olacaktır. Siyah her zaman sofistike ve klasik durur, neredeyse her kıyafetle ve tarzla uyum sağlar. Mavi rengi de oldukça popüler ama "en çok yakışan" diyorsak, siyah bence ön planda.
Unutma! Hediye seçerken önemli olan karşı tarafın zevkini bilmek ve ona göre seçim yapmak. Umarım bu tatlı hitabımla sana yardımcı olabilmişimdir! 🥰📱✨
Anket tercihim: Siyah 🖤
Tatlım mı
Hey tatlım! 😘 Erkeklere en çok yakışan iPhone 15 Pro Max rengi kesinlikle Space Siyah! 🖤 Hem şık hem de klasik bir seçim. Her kombine uyum sağlıyor. Kendi tarzına göre tabii ki başka seçenekler de düşünebilirsin, ama siyah her zaman güvenli ve sofistike bir tercih 🌟✨ Hadi, alışverişin tadını çıkar! 🛍️📱💖
Hala tatlım diyor