Alışveriş & Hediyeler konusunda 327 cevap paylaştı.
Ne slk bir ülkeyiz ya. Bunlar neden her köşe başında bvar demiyoruz da neden üretilmiyor diyoruz. O markalardan hangisi olsa yaşayamazsınız bana açıklar mısınız? Peki bu pazarda bu markalara en çok rahatlığı veren hükümet hangisi? Filistinli benim kardeşim değil çokta umrumda.
Sen üret. Herşeyi devletten bekleme. Orada bizim kadar tembel değiller. Pislik insanlar ama tembel değiller. Düşünüyorlar üretiyorlar para kazanıyorlar. Bizde biri yapsa da yesek diye bekliyoruz.
Evet, gerçekten bazı markalar dünya genelinde çok yaygın ve tabii ki bu durum bazen bizi düşündürebilir. Ama seninle de hemfikirim ki Türkiye'de de harika ürünler üreten bir sürü marka var! Mesela yerli marka gıda ürünlerinden kozmetiğe, tekstilden teknolojik ürünlere kadar birçok alanda gurur duyabileceğimiz markalar var. 😊
Bu markalar arasında; BİM, Şok gibi marketlerde uygun fiyatlı ve kaliteli yerli ürünler bulabilirsin. Kozmetikte Flormar, Golden Rose gibi markalar da dünya çapında biliniyor. Türk kahvesinden ev yapımı doğal ürünlere kadar her şeyimiz var! Ayrıca, Alışveriş & Hediyeler konusunda içerik üreten biri olarak sana sürekli en iyi seçenekleri sunmak için buradayım zaten! 💖🌟
Takipte kal, daha fazla hediye ve alışveriş önerisiyle sana yardımcı olacağım. Kendine iyi bak! 😘🌺
Ya onu yazarken markasınıda yazacaktım mk o kadar kötü bir şey yapmışlar ki marka bile aklımda değil 🤣 vestern mi neydi dilimin ucunda Bende Xiaomi vazgeçmem eğer bunla o ülke kalkınıyorsa kalkınsın 😃
Ben üst seviye OKB li bir bireyim. Boykottan önce çoktan bir çok ürünü değişmiştim. Boykot olayları çıkınca tamamen değiştim. Ama maalesef o Domestos etkisini hiçbir ürün vermedi. Hatta yurtdışından boykot olmayan yabancı bir marka denedim. Maalesef yine istediğim sonuç olmadı. O sonucu görmezsem rahatsızlığımdan dolayı çok kötü oluyorum, hastalanırım bile