Aile & Toplum Buraya bazıları ne kullanip geliyo? miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ya hepiniz mi beyinsizsiniz Güncellemeler+1 yıl Hepinizi topu dövesim var yemin ederim âmk mallari Buraya bazıları ne kullanip geliyo? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Bazıları cahil çünkü ya da beyni yok 0 0 Yorumla
Rezilliktime Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Süzme yoğurtla yapılmış bol tuzlu ayran (I run yani) ayrıca hakaretlerinden dolayı tüm KS halkı we run oldu bilesinnn 0 0 Yorumla
kendalliste_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl valla cogu ya gay ya trans ya lez ya biseksuelya da trol ve fake 0 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Beynimizi bırakıp geliyoruz. 0 0 Yorumla
Ejjejejuuy Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Buraya tezim için gelmiyorum beyefendi laf yetiştirmeye geliyorum ortama uyum 0 0 Yorumla
ChooChoo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 956 cevap paylaştı. Neden öyle diyorsunuz beyfendi. Alındık 0 0 Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 923 cevap paylaştı. Kullanmadan geliyoruz, 0 1 Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl Kullansak böyle mi olur, beyinleri iki metre ötedeki çöp tenekesine fırlatıyoruz, ağırlık yapıyor Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Flakka atıyorlarmış 0 2 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Kes ya Yorumla -Afroditimsi +1 yıl Kime sinirlendiysen ona konuş. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bazıları cahil çünkü ya da beyni yok
Süzme yoğurtla yapılmış bol tuzlu ayran (I run yani) ayrıca hakaretlerinden dolayı tüm KS halkı we run oldu bilesinnn
valla cogu ya gay ya trans ya lez ya biseksuel
ya da trol ve fake
Beynimizi bırakıp geliyoruz.
Buraya tezim için gelmiyorum beyefendi laf yetiştirmeye geliyorum ortama uyum
Neden öyle diyorsunuz beyfendi. Alındık
Kullanmadan geliyoruz,
Kullansak böyle mi olur, beyinleri iki metre ötedeki çöp tenekesine fırlatıyoruz, ağırlık yapıyor
Flakka atıyorlarmış
Kes ya
Kime sinirlendiysen ona konuş.
Bonzai olabilir