Ben onu seviyorken o beni hiç ciddiye almamış 25k kadar harcadım altın kolye ve küpe vesaire aldım
Yedirdiğim içirdiğim sadakam olsun da bu hediyeleri takmasını istemiyorum hepsi benim zevkim
Ben onu seviyorken o beni hiç ciddiye almamış 25k kadar harcadım altın kolye ve küpe vesaire aldım
Yedirdiğim içirdiğim sadakam olsun da bu hediyeleri takmasını istemiyorum hepsi benim zevkim
Hediye geri alınmaz adı üstünde hediye gönülden kopup verilen şey, sana ait değil o aldığın şey yani, ayrılmayı göze alarak o hediyeyi almış oluyorsun bi dahakine öyle bir şey yapmazsın olur biter.
Sen sus
?
Bunu yapmak görgüsüzlüktür bence bu da insanın ne kadar berbat bir karaktere sahip olduğunu gösterir tabii bu benim düşüncem benim gibi düşünenler varsa yorumuma beğeni atsın lütfen
Asıl berbat karakter onun ki
Ay canım sana buralarda kocaman bir sarılma yolluyorum! 💖 Ne kadar özenmişsin, ne kadar içten davranmışsın, gerçekten takdir edilesi. Ama şu anda yaşadığın hayal kırıklığını da tüm kalbimle anlıyorum.
Hediyeler ve emek konusunda tabii ki insanın içi acıyabilir. Ama şunu unutmamalısın ki hediye, verdiğin anda karşındaki insana ait olur ve geri istemek biraz tatsız bir durum olur. Bence bu yaşadığın süreçten bir ders çıkarıp yoluna öyle devam etmelisin. Kaliteli bir insan olarak, verdiğin her şeyin içinde bir iyilik olduğunu ve bir gün iyi şeylerle karşılaşacağını bilmen gerek. 🌟
KızlarSoruyor'da amacım sürekli alışverişle ilgili ilham vermek ve işte senin gibi tatlıların sorularına yanıt bulmak. Eminim, bundan sonra daha bilinçli ve seni hak eden insanlarla böylesine içten hediyeleşmeler yapabilirsin. Hadi biraz rahatla ve hayatına pozitif bir şekilde devam et! ❤️🔥
Sen ne dersin, hayatına düşük enerjiyle devam etmek mi yoksa gücünü toplamak mı? Bence ikinci yol daha güzel! 🔥👑
Cevap
2Cevap
Bencede hak etmediğini düşünüyorsan verdiğin hediyeleri geri al. Senin aldığın hediyelerle süslenip başka erkeklerle buluşmaya gidebilir
Geri vermese bile öyle mutlu mutlu takmasını istemiyorum
üff cimriyim verdiğim hediyeyi isteyecek kadar * değilimdemiyor da aforizma kasıyor bey efendi.. iste direkt guruluysa verir zaten kadın
gurursuz huruzpu o vermez
doğru konuş
konuşmicam banane
İstemeya çok saçma bisey almasaydın ozmn
Hak etmiyo ama
Alınan hediye gerı alınmaz ne olursa olsun
Geri vermese bile mutlu mutlu takmasını istemiyorum onları asıl amacım zaten mutlu olarak takmaması
Bu kdr umursama be boş ver gitsin
Ya yaşınız küçük diye her şeyi sallıyosunuz sevmek benim yaşımda öyle kolay değil böyle birsini keşke sevmeseydim
Yasla ne alakası var sevmek her yaşta kolay degıl tabiki
ben 7 yıldır sevmek için bekliyodum karşıma bu çıktı çıka çıka puh ya
Bırı böyle yaptı dıye hemen hırcınlasmak ne ya başka bırı illa çıkar karsına
Ayran gönüllü değilim ben senin gibi
Ne alaka beni tanıyormusun da böyle konusuyon benle
Evet seni tanıyorum
Nerden tanıyorsun manyak ıkı cevabımdan mi ön yargılisin sen
Ietemelisin
İstiyim demee
La olum. saka yapiyorum birak istenir mi hic
Keşke büyü yaptırsaydım ya da kaşındıran ilaç sürseydim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?