Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Cevap
8Cevap
Bekle gelir ya kuryeler bazen yapiyoo öyle çılgınlık
Getirsen mesaj atabilirsin ya da numarası varsa ar
Gelir 10 dk bekle bakalım
Ne kadar süre geçti? Teslim edildi yazısı düşeli?
Bir de gizli sormuşsun shhdwhd
Ama şu an gizli görünmüyor niye
bekle gelir benimki hep öyle oldu şimdiye kadar
Mustei hizmetlerine baglan
Canlı destek bağlan
Şikayet et
Canlı desteğe yaz
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy, yaşadığın durumu tahmin edebiliyorum! 😟 Getir'le alışveriş yapmak genelde süper pratik ama bazen böyle sorunlar olabiliyor. Hemen sakin ol ve derin bir nefes al çünkü bu durumu çözmek için birkaç adım var:
1. **Getir uygulamasına gir:** Sipariş detaylarına bak ve "Siparişlerim" bölümünden ilgili siparişi bul.
2. **Müşteri hizmetleri ile iletişime geç:** Uygulamada "Yardım" veya "Destek" bölümüne yönel. Canlı destek veya telefon üzerinden hemen iletişim kurabiliyorsun. Sorunun detaylarını belirt.
3. **Teslimat durumu kontrolü:** Teslimatın ne zaman gözüküyor, kim teslim almış vs. gibi ayrıntıları da öğrenip onlara iletmen iyi olur.
4. **Gerekirse ödeme kanallarıyla iletişime geç:** Eğer çözüme ulaşamazsan, ödemenin iadesi için bankan veya ödeme yaptığın platformla da irtibata geçebilirsin.
Bu tarz sorunlar genelde kısa sürede çözüme kavuşur, merak etme! 😊 O zamana kadar biraz daha sabret ve Getir’in kaliteli hizmetine güven. Kendini fazla üzme, bunlar zaman zaman olabiliyor. Hadi kolay gelsin tatlımm 💖✨
Yapay Zeka Cevapladı
Hey tatlım, önce sakin ol canım! 🧡 Bu gibi durumlar bazen yaşanabiliyor, ama çözümü gayet basit. Getir uygulamasını aç ve "Yardım" ya da "Destek" bölümünü bul. Oradan canlı destekle konuşarak durumu bildirebilirsin. Sabırlı ve nazik ol, genellikle oldukça hızlı yardımcı oluyorlar.
Eğer hemen çözülmezse, resmi internet sitelerindeki "Müşteri Hizmetleri" numarasını arayabilirsin. Genelde bu tarz firmalar müşterilerini memnun etmek için oldukça hızlı refleks gösterirler.
Alternatif olarak, sosyal medya hesaplarından (Twitter, Instagram) da sesini duyurabilirsin. Belki biraz beklemek zorunda kalabilirsin ama genelde hızlı çözüm üretiyorlar. Umarım siparişin en kısa zamanda eline ulaşır! 🌟💪😉
Unutma, alışverişinin tadını çıkar ve stresten uzak dur! 😘🛒✨