Bi sipariş verdim bijuteriden 29 Mart 'ta neyse işte hâlâ hazırlanıyor hâlâ kargoya verilmedi arıyorum mumaralarida ulaşılmıyor en son mailde bana kargoya vereceğini söylemişti geçen çarşamba günü ama verilmedi daha neden olabilir ne zaman kargoya verilecek hâlâ verilmedi diye mail attım cevapta vermedi bi hareket yok hiçbir şekilde
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Trendyol gibi bi uygulama üzerinden mi verdin siparişi?
Hayır bi bijuteriden
Kapıda ödemeli olarak
Yakınlarında mı orası peki?
Değil taaa İstanbul mimra aksesuar diye bi yer
Baktım hiç şikayet yok bide yeni bi yer heralde Instagram'da 14 bin takipçileri varmış
Ama 1 haftadır numaraya ulaşılmıyor bende mail atıyorum mecbur
O zaman ticaret bakanlığını arıyosun şikayet ediyosun. Ayrıca cimere o sayfanın ss i, bağlantı adresiyle birlikte yine şikayet ediyosun. Ama bunların yapmadan önce son bi mail atıp ya ürünü ya paranı iade etmelerini aksi halde bunları yapacağını yazıyosun.
Yazdım geçen çarşamba yani bayramdan sonra küpe ile birlikte kolye siparişi vermiştim kolyeyi iptal ettim o zaman tamamdır sadece küpe geçerli o halde bu hafta kargoya vereceğim yazmıştı vermedi şimdi yazdım iptal edin lütfen siparişimi diye bakalım dönücekmi numaraya ulaşılmıyorki mecbur mail attim
Tamam sadece 1 gün bekle. Yarın bu saatlere kadar dönüş alamazsan bahsettiğim şikayetleri yap.
Beklicem akşama kadar cevap verdi verdi vermedi zaten almicam onu
Kargoya versede geri çevircem zaten
Almamak sorun değil. Cevap anlamıyosun, ulaşamıyorsun ki. Para iadeni nasıl alacaksın? Şikayet et ki en azından hem ceza alsınlar hem paranı al.
Kapıda ödemeli verdim siparişi kart ile değil.
He ödeme yapmadın mı yani?
Para yönünden sıkıntı yok bunlara ulaşılmıyor kargoyu hazırlanıyor gösteriyor hâlâ
Yok hayır
Korkuyorum şimdi bide düzgün bişey gelmez diye bu ulasilmamalara karşı
O zaman bu kadar takılacak bişe yok ki, bi kaybın yok sonuçta. Başka yerden sipariş ver, o da gelirse almaz geri gönderirsin.
Vermicem artık kapıda ödemeli bi takı yeri yokki düzgün
Hep kartla
Yaşadığın yerde takı satan bi yer yok mu? Gidip ordan alsan.
Yokki bildiğim bi yer
Olsa neden internettende aliyim annem alma bırak demişti bide
Yaşadığın yeri biraz, arkadaşlarına komşulara falan sor. İlla ki vardır.
Arkadaşim yok ya dışarı pek çıkmıyorum komşuda zaten burada kimsenin kimseyle ilgisi yok
Asosyallik, özgüvensizlik vs mi var yoksa sende?
Evet var sosyal biri değilim
Daha çok evcimenim
Özgüvensizlikte mi?
Yani aşırı yok ama biraz var evet
Peki neden olduğundan bahsetmek ister misin? Elimden geldiğince yanında olmaya çalışayım 😊
Senin parayı pavyonda yemiş olabilirler hıyar çıkmasın kutudan dikkat et
Kapıda ödemeli verdim aq
İyi yapmışsın
İptal etmek istiyorum diye mail attım bakalım ne dicek
Ne aldın ki kıyafetmi
Küpe.
İade alırlar bence ya pahalı bir şey ya da özel ölçü yapılan bir şey değilmiş sonuçta
Zaten kargoya vermemişlerki aq mecbur iptal PTT ile gelicekti bide
ptt onu 1 ayda anca getirirdi zaten
Yok yav 1 ay sürmüyor 😄😄 Trendyol üstünden PTT ile kaç kargo verdim şaşırtıcı bi şekilde erken getirdiler
Yine iyi ben ptt den en sonunda gidip kendim almıştım adresi bulamamışlar sözde
Yalan yaa Trendyoldan acil durum kodu gibi bişey olusturdunmu erken getiriyolar
Mecbur
Bidahakine aldığında kargo PTT ise Trendyol canlı yardımdan bunu iste
Verdiğin ürün bitmiştir yüksek ihtimal onun için kargoya verilmiyor benimkide öyle oldu siparişini iptal et
Mimra aksesuar diye bi yerden vermiştim hiç şikayette yok ama instagramina benim için bakabilirmisin ben kullanmıyorumda eğer müsaitsen
Arıyorum numaraya yine ulaşılmıyor
Trendyoldamı sipariş verdin
Hayır ben kendi sitesinden verdim kapıda ödemeli olarak ama numaraya ulaşılmıyor 1 haftadır
Göndermezler dolandırıcı olabilirler
İptal edin lütfen siparişimi diye mail attım bende
Tamam o iptal olur
Baktinmi nasıl bi yer Instagram adreslerine
Hiç şikayet yok diye vermiştim ama instalarina bakamadım kullanmadığım icin
İnstagram kullanmıyorum
Ona kötü haberi kim vermek ister
Ben kapıda ödemeli sipariş verdkm
yine dolandırılmaya girer ürünü satın almışsın ve doğrulamışsın ama ürünü göndermiyorlar sadece zararın yok o kadar
Ciddimi hiç şikayette yokki site hakkında
mümkünse siparişi iptal et kapıda kontrollü ödeme yoksa da alma bu gibi yerlerden
İptal edin lütfen diye mail attım numarayı arıyorum yine ulaşılmıyor bakalım dönüş gelicekmi
Geçen birde bununla kolye almıştım mal gibi iptal etmek istiyorum yazdığımda iptal edilmiştir sadece küpe geçerli o halde bu hafta kargoya vereceğim yazmıştı
Şimdi mail dönüşü yok
Olur öyle şeyler
Neden vermiyor olabilir aradım yine ulaşılmıyor
Kapıda ödemeli vermistim
dolandirilmissin hayirli olsun
Kapıda ödemeli verdim ya kartla değil 😄😄
Mimra aksesuar diye bi yer hiç şikayette yok ama instagramina benim için bakabilirmisin ben kullanmıyorumda
bakarim tabii
baktim 14 bin takipcileri var gur carsida oldugunu soyluyor yani neden gondermemisler bilemiyorum yogunluk vardir belki
Bende anlamadım yinede numaraya ulaşılması lazım iptal etmek istiyorum diye mail attım bende
Senin bildiğin şöyle kapıda ödemeli güzel takı satan bi yer var mı
boş ver parayı da odememissin zaten gelirse odersin iste bi dusuniyim var mı guzel taki satan biryer arastirip geliyimm
Bekliyorum canım böyle çelik takı satan bi yer istiyorum ben xuping takıları satıyor diye burdan vermiştim bide kapıda ödemeli diyr