• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Alışveriş & Hediyeler

İlişkide hediye almayan erkek hakkında ne düşünürsün?

valenciagad
valenciagad Takip Et
Xper 6 Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
85
Yapay Zekaya Sor
Hediye Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
13 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Soylu_Orgun
    Soylu_Orgun Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Hemen kötü düşünmem arkadaşın belki parası kalmamış olabilir, unutmuş olabilir vs. maddiyatın alabileceği şeylere, kulağa hoş gelen tatlı sözlere bakmanın yanı sıra davranışlara ve en önemlisi ahlakına ve karakterine bakın ilişki kurduğunuz insanın örnek: Gece kulüplerinden çıkmayan sürekli eğlenmek isteyen biri asla ciddi ilişki düşünmez kendinizi kandırmayın ayrıca kızlar kendinizi prenses görmekten vazgeçin erkeklerin yapabildiği (Temiz, ahlaklı işlerden bahsediyorum) bütün işleri sizlerde yapabilirsiniz örnek: Doktorluk, öğretmenlik, teknisyenlik, şoförlük gibi medyaya yansıyan şarlatan kadınlara özenmeyin lütfen

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Banker_Bilo
    Banker_Bilo Takip Et
    Master Yaş: 51 , eic 100%
    +1 yıl

Hediye alınması, güzel bir ilişki yaşamak için bir gereklilik veya zorunluluk değildir. Koşulsuz sevebilen insan, sevdiği kişinin varlığını kendisi için bir hediye olarak kabul eder ve ona göre davranır. İlişkide mutlu olabilmek için kendisine hediyeler alınmasına ihtiyaç duyan bir insan ya sevildiğinden şüphe duyuyordur, ya sevgi kendisine başka yollarla ifade edildiğini görmüyordur, ya da sevgiyi maddi değeri olan şeylerle ölçüyordur.

2
    2 Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

"Hediyeler almayan erkekten ayrılırım" diyen varoş gülleri doluşmuş cevaplarda...

• Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

düzeltme: *ya sevginin kendisine başka yollarla ifade edildiğini görmüyordur

• Bahar_555 u
    Bahar_555 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Hediye almak bir zorunluluk yoktur. Hediye almadı diye senin değersizlik anlamına gelmiyor. Ancak icraat önemli, seni her koşulda seviyorsa sana değer veriyorsa sevgi, ilgili davranıyorsa zor zamanlarında yanında oluyorsa bilin ki gerçekten seviyor, büyük aşk görüyordur. Birşeyler alınması için karşı tarafa beklentiye girmemeli değer vermek önemlidir, beklenti düşük tutarsan karşı taraftan hiç beklemediği günleri büyük veya küçük hediyeler gelir.

2
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Fikri Harika
Fikri Harika Takip Et
Fenomen
+1 yıl
  • Canım bu konu gerçekten önemli çünkü hediyeler sadece maddi değil, aynı zamanda duygusal anlamlar da taşır. İlişkilerde hediyeleşmek, karşılıklı olarak sevgi ve değeri göstermen için harika bir yol. Hediye almayan biri, sevgisini başka yollarla gösteriyor olabilir ama arada küçük jestler, sürprizler yapmak ilişkinin tazeliğini korur 💕.

Belki de partnerin hediye seçme konusunda kendine güvenmiyor, bu yüzden ona yardımcı olabilirsin. Mesela, küçük ipuçları vererek onun işini kolaylaştırabilirsin. Yeni bir parfüm mü denemek istiyorsun ya da gözün hep bir takıda mı? Ufak tefek imalarla ona yol gösterebilirsin.

Eğer hiç çaba göstermiyorsa, bu durumu tatlı bir dille konuşmalısın. İlişkide iletişim her şeydir! Belki bilmediğin nedenler vardır ya da bu konuda daha hassas olduğunu ona anlatmadın. Konuşarak her şey çözülebilir.

Unutma, her ilişki farklı dinamiklerle yürür. Önemli olan, ikinizin de mutlu ve huzurlu olması! ✨🌸

5
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

72

Cevap

46

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı.

Sevmemiştir

1
    0 Yorumla
  • Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 582 cevap paylaştı.

Hiçbir şey. Sevgisini hissediyorsam hediye almasa da olur. Yaklaşık 1 yıllık ilişkim var özel günler hariç hediye pek almadı. Bazen bi yerlerden çiçek koparır getirir, bana yetiyor çünkü sevdiğini biliyorum. Bir de zaten düğün üstü, bi şey alsa da masraf yapma diyorum

3
    6 Yorumla
    • Soylu_Orgun
      Soylu_Orgun
      +1 yıl

Tebrik ederim ikinizi de Allah ayırmasın birbirinizin kıymetini bilin hep 🫠 ve kıskandım bir gün benimde karşıma sizin gibi biri çıkarsa başıma taç yapacağım diye bir sözüm var🙏

Yorumla
    • Ayabasanmaymun s
      Ayabasanmaymun
      +1 yıl

Allah kalbinize göre versin🙏 niyeti temiz olunca mutlaka karşına kendin gibi biri çıkıyor

Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

Bu cevabı çok beğendim. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Yorumla
    • Ayabasanmaymun s
      Ayabasanmaymun
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
    • ZodyakBeyi
      ZodyakBeyi
      +1 yıl

Bir tane de ben istiyorum senden 😄 Ulan böyle kız kalmadı bu devirde... hatta kız kalmadı da... arkadaşın varsa ayarlasana sana benzese yeter 😂

Yorumla
    • Ayabasanmaymun s
      Ayabasanmaymun
      +1 yıl

Ya olmaz olur mu, böyle düşünen çok fazla insan var da denk gelmek şans işi biraz sanırım

Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Hediye demek seni düşünüyorum, bunu görünce aklıma sen geldin demek. Eğer ki hiç hediye almıyorsa şu an bence bu ilişkiye adapte olamamış olarak yorumlardım. İ

3
    0 Yorumla
  • Fremdschämen_
    Fremdschämen_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Bence bu karşıdaki kişiye göre değişir çünkü bazı insanlar başkalarından hediye alıp başkalarına hediye vermedikleri için buna alışık olmayabilirler. Tabii ki bunun birkaç tane daha ihtimali var değer vermiyor olabilir mesela o kişiye para harcamak istemiyor olabilir. Bu arada bu dediklerim sadece erkekler için değil kadınlar için de geçerli.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Almak zorunda değil tabi ama arada alması hoş olurdu eşim özel günlerde de dahil asla almaz vereyim parasını kendin al ne istiyorsan der ona aldıklarımı da kendisi beğenmez burnumdan getirir oysa büyük şeyler isteyen yok sevdiğim çikolatadan alması bile yeterli olurdu ama ben beceremiyorum böyle şeyleri düz adamım der çıkar işin içinden oysa yaptığı öküzlükten başka şey değil

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

İlişkide hediye almayan erkek sevmiyordur ve cimridir bu kadar net, hediye illa pahalı olacak diye bir sey yok agacın dalını koparıp getirse bile bir hediyedir bunun adı ince dusuncedir. Örneğin sevgilisi cicek seviyorsa ve almıyorsa asla ince ruhlu olamaz

8
    0 Yorumla
  • 1İnciTanesi
    1İnciTanesi Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

İnce düşünceli de olmayabilir, nasıl davranması gerektiğini de bilmeyebilir, yani sadece cimri olduğunu da düşünmemek gerekiyor lakin şayet cimriyse cimri adamdan ışın hızıyla uzaklaşmak gerekiyor, cimri adam duygularında da cimridir

5
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Erkek değer verdiği kadına Yatırım yapiyor r. Eğer maddi durumu olmasına rağmen böyle bir inceligi yapmiyorsa dönüp gitmelisin. Çünki bu adamin duygusal bir tarafı yoktur. Hediyelesmeyi bilmeyen bir kalasın cimriligi tüm iliskinin her tarafına yayılır. Derhal al ve çöpe at. ne erkekler var sonra bırakınca anliyor insan.

4
    0 Yorumla
  • Peripellonis
    Peripellonis Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Sevgiyi somut şeylerle bağdaştırmıyorum. Hediyelere boğmayan biriyle ilgili bu beni zerre kadar sevmiyor yaa diye düşünecek kadar ruhsuz değilim. Soyut şeylerle ilgileniyorum daha çok, gözüne baktığımda bana hissettirdiği şeyle ilgileniyorum.

1
    11 Yorumla
    • Wínchєnzσ
      Wínchєnzσ
      +1 yıl

@Peripellonis bu kız sevilir işte

Yorumla
    • Papatyaadası
      Papatyaadası
      +1 yıl

Yaşın 26 ve sen ilerde görürsün. Senden başka bir kadına somut şeyleri dayadiginda. Erkekler önem verdiği kadına Yatırım yapar sen daha böyle yasamay devam et.

Yorumla
    • Peripellonis
      Peripellonis
      +1 yıl

Tekrar sevgili olmak için coin hesabını ekran görüntüsü atmışlığı var Erkeklerin o güvendikleri şeyleri olmayan bi'tarafımla s. i. kr atarım Ucuzluğunu bu da al bacım hadi yol al Muhatap etme beni kendinle daha fazla. Kimsenin maddiyat gösterisine kanmıyorum. Sen kanmaya devam et

Yorumla
    • Peripellonis
      Peripellonis
      +1 yıl

Neymiş yatırım yaparmış ulan adam olamadıktan sonra önüme dünyaları serse ne sermese ne? Sırf sevişmek için paraya boğdukları hatunları da görüyoruz. Birlikte oldukları adamlar zihinlerinde yahut fiilen 40 tane karıyla aldatıyor bunları Konuşturma beni şimdi çirkefim geldi 😂😂 parasına güvenen adamdan hayır mı gelir

Yorumla
    • Wínchєnzσ
      Wínchєnzσ
      +1 yıl

https://voca.ro/1mg6Ph9Zidie

Yorumla
    • Peripellonis
      Peripellonis
      +1 yıl

Bela mısın ya sen de 😂

Yorumla
    • Wínchєnzσ
      Wínchєnzσ
      +1 yıl

Üşenmeyip destan yazmış mübarek ya bu kız

Yorumla
    • Peripellonis
      Peripellonis
      +1 yıl

Sana da molotof kokteyli atarım burdan buna da hiç üşenmem 😂 her yerden çıkmasana oğlum

Yorumla
    • Wínchєnzσ
      Wínchєnzσ
      +1 yıl

Destan yazdı kız ben ikna oldum pes ediyorum vazgeçtim djdh

Yorumla
    • Peripellonis
      Peripellonis
      +1 yıl

Kadının düşünce yapısı aklı mantığı olan birinin onu ayıktırmasını hakediyordu. Bu şerefe nail olmak istedim ve gidiyorum 😂 bundan sonraki hayatını bir adamın kendisine verdiği değeri telefonlar ayakkabılar takılar taşlar alma potansiyeliyle ölçmesi acınası olurdu çünkü

Yorumla
    • Peripellonis
      Peripellonis
      +1 yıl

Ayrıca gerçekten 26 olsaydım belki hak verirdim ablaya. Ama 29 olunca hak mak veremiyorsun 😂 kimin ne halt olduğunu çözüyorsun zamanla

Yorumla
  • melankolikMelaike
    melankolikMelaike Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 100%
    +1 yıl

Canını yediğimin uşağı. Beni düşünüp hediye almıyor. Çünkü bu konuda çok tersleşebiliyorum. O aldıysa daha iyisini almak için kendimi harap ediyorum. Helal lan. Böylesi kaldı mı?

2
    1 Yorumla
    • Dlooy
      Dlooy
      +1 yıl

😊😊😊 değişik bakış açısı

Yorumla
  • FeshiMüna
    FeshiMüna Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

Insan hoşlanınca yediği çubuğun diğer yarısını yesin tadına baksın iyiyi güzeli yaşasın istiyor. Maddi durumu nasıl ya da karşının beklentisi nedir bilemeyiz ama hiç içinden gelmiyorsa ben bir sorguluyorum.

0
    0 Yorumla
  • forkesen019
    forkesen019 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 65%
    +1 yıl

Hediyeyi yapmacık buluyorum illa hediye almak seni seviyorum demekki adam sevgiliini görmek için 500 km geliyor budamı hediye alsın bir demet çiçeğe 500 lira verenece beraber yemek yesek daha güzel olmazmı gibi gibi

2
    0 Yorumla
  • karamelizeaşk
    karamelizeaşk Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl

İlgisiz değer vermeyen biridir bence ilişkiyi umursamamış sadece kendi isteği gibi sürdüren bir erkektir

4
    0 Yorumla
  • xWoramelx
    xWoramelx Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl

Kiza değer vermiyordur ona layık bulmuyordur onun mutlu olup olmaması kendisinin umrumda değildir demek

2
    0 Yorumla
  • inciitanesiii u
    inciitanesiii Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Mutlu etmek istemiyor demekki. parasi yoktur falan diyemicem hediye maddiyata dayalı bir sey degil almıyorsa mutlu etmek, şaşirtmak o duyguyu yaşamasıni istemiyor kısa ne net

0
    0 Yorumla
  • Namoni
    Namoni Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    +1 yıl

Ay bence hediye olmalı ya
    Ama öyle pahalı hediyelerden bahsetmiyorum
    Pandora falan diyomuşum şaka şaka
    Biz kızlar hediyeye sevinmiyoruz hediye almayı düşündüğüne seviniyoruz bence
    yoldan kopardığı çiçek bile biz kızları çok mutlu eder
    Tabi bu söylediklerim gözü parada olmayan kızlar için geçerli öyle olanlar sürekli pahalı hediyeler ister istemeseler bile sizin ona aldığınız ucuz hediyeleri bile beğeezler burun kıvırırlar

0
    2 Yorumla
    • İlkkemal
      İlkkemal
      +1 yıl

@Namoni 🤨🤨🤨🤨☝️👍

Yorumla
    • Namoni
      Namoni
      +1 yıl

Ay nolduu

Yorumla
  • MasterForBdsm
    MasterForBdsm Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 96%
    +1 yıl

İçinden gelmiyordur. Almaması sevmiyor manasına gelmiyor. Her şeye bir anlam yüklemeyin.

1
    0 Yorumla
  • Matmazel58
    Matmazel58 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 86%
    +1 yıl

Gerçekten bazen kırıcı oluyor
    Ben bu sene fark ettim, eskiden ne gerek var derdim ama düşünmesinide beklerdim felan

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Iliskim olmadi. Ama ben şahsen hediye alirim alinmasini da isterim tabiki. Hediye almak demek seni hatirladim demektir. Bir magazaya vb. Girdim mesela sevgilime de sunu aliyim demek onu hatirlamak demek.

0
    0 Yorumla
  • _Güneş____00
    _Güneş____00 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Pek bir şey düşünmüyorum. Pek nadir alan oluyor. Alıştım bu duruma ama doğum günü gibi özel günlerde bozuluyorum.

0
    0 Yorumla
  • Tersy
    Tersy Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 58%
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 664 cevap paylaştı.

Soru eksik. Özel bir gün var da onda mı almadı, ne kadar zamandır bu ilişki var, sen ona aldın mı, uzak mesafe mi... vb.

0
    0 Yorumla
  • nurwhys
    nurwhys Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 91%
    +1 yıl

almasa bile hediyeyi kendi yapabilir. önemli olan hediyenin maddi değeri değil ne kadar emek verilmişse o kadar değerlidir o hediye.

0
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl

Kimseye muhtać değiliz ama inceliktir ufak da olsa hediye mutlu eder kadın. Pek de inceliği yoktur derim.

0
    1 Yorumla
    • Wínchєnzσ
      Wínchєnzσ
      +1 yıl

@Rose83 muhtacız birbirimize

Yorumla
  • AsteriaTitan
    AsteriaTitan Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Sevdiğini küçük bir armağan ile mutlu etmek istemeyen biri olduğunu düşünürüm yahut durumunun müsait olmadığını düşünürüm.

0
    0 Yorumla
  • Cedricsizchenn98
    Cedricsizchenn98 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

bir şey düşünmem. Özel günlerde alsın öteki günler cok önemli değil sevgisini belli etsin kafi ❤️❤️

0
    0 Yorumla
  • sdcers34
    sdcers34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Değersiz hissettirebilir fakat bu onu seni sevmediği anlamına gelmez

1
    0 Yorumla
  • Nellis92
    Nellis92 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Değer vermedığini çünkü bu seni tanıyorum seni düşünüyorum sen benim için kıymetlisin demek

0
    0 Yorumla
  • pinkcivcivv
    pinkcivcivv Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 96%
    +1 yıl

Değer vermediğini düşüncesiz olduğunu odun olduğunu

0
    0 Yorumla
  • Dismanio
    Dismanio Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Hediyeleşme kültürünün olmadığını düşünürüm. Sadece erkek için değil kız için de geçerli

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kızlar * olm... Gizli yazanların alayı aldırın hediyeyi * koyin derken gizli olmayanlar yoohh ya istemem yan cebime demişşş 🥵🥵🥵 Sizin karakterinize sıçıyım ısvayım adilerrrr 🥶

0
    0 Yorumla
  • more000
    more000 Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 86%
    +1 yıl

İlişkide hediye almayan kadın hakkında ne düşünürsen bende onu düşünürüm

0
    0 Yorumla
  • helene1
    helene1 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Özel günlerde bile almıyorsa cimridir diye düşünürüm

0
    0 Yorumla
  • Aesir
    Aesir Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Dost olunası, güvenilir ve zeki bir adam olduğunu düşünürüm.

0
    0 Yorumla
  • ft06yl
    ft06yl Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Bir insana değer vermek hediye ile ölçüldüğünü düşünmek saçma geliyor bana

0
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    Mentor Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Verdiği değeri hissediyorsam hediye almasa da olur.

0
    0 Yorumla
  • rahatsızedici
    rahatsızedici Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

odun ya gercekten illa büyük bir hediye olmasina gerek yok ama düüsnülmek önemli

0
    0 Yorumla
  • nxpsdmşwsöw
    nxpsdmşwsöw Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Özel günlerde bile almıyor mu yoksa onun dışında mı

0
    0 Yorumla
  • DELİKANLIPRENSSSS
    DELİKANLIPRENSSSS Takip Et
    Master Yaş: 27
    +1 yıl

Neden hep erkek aliyor birakin artik şu algilari
    Sevdigin için mi berabersin hediyesi için mi

0
    0 Yorumla
  • Be678
    Be678 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    +1 yıl

Sevsin yeterli olur aslında, hediyeye gerek yok. İlişki buldunuz bir de hediye almıyor diye sorun mu edeceksiniz 🙃

1
    0 Yorumla
  • _doksanbirli_
    _doksanbirli_ Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    +1 yıl

Eğer ilişki çok yeniyse gayet normal almaması. Ayrıca bende istemezdim. Ama 1 seneyi bulduysa ve hiç bişe almadıysa o adamdan bi cacık olmaz amacı bellidir 😉

1
    0 Yorumla
  • Eylul-04
    Eylul-04 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    +1 yıl

Belli bir zaman geçtikten sonra almıyorsa düşüncesiz birdir veya sevmiyordur bu kadın içinde geçerli seven kişi sevdiğini mutlu eder etmek için elinden geleni yapar cimrilik yapmaz diye düşünüyorum

2
    0 Yorumla
  • gamzelikız2003
    gamzelikız2003 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    +1 yıl

Alacak durumu olmayabilir veya düşünmemiş olabilir bunu

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Hediye almayan erkek kapatılsın sorusu mu bu sjsnsn

0
    0 Yorumla
  • nuhungemisindeneco
    nuhungemisindeneco Takip Et
    +1 yıl

kimse kimseye hediye almak zorunda değil anlayın artık şunu sevgilisiniz diye paraya boğmak çikolataya boğmak zorunda değil sizin nazınızı niyazınızı çekmek zorunda değil

0
    6 Yorumla
    • tugkani
      tugkani
      +1 yıl

Helal olsun hocam partinizin ismi neydi

Yorumla
    • nuhungemisindeneco
      nuhungemisindeneco
      +1 yıl

partim yok henüz

Yorumla
    • tugkani
      tugkani
      +1 yıl

Aslında mantığınız veya söyledikleriniz çok doğru şu dikler hediye almıyor beni sevmiyor diyor anlamıyorum belkide tek kuruş harcamadan bir an önce evlenmek istiyordur haksızmıyım

Yorumla
    • tugkani
      tugkani
      +1 yıl

ya da ne bilim geçmişte yaşadığı bir olay vardır

Yorumla
    • nuhungemisindeneco
      nuhungemisindeneco
      +1 yıl

boş ver ilgi manyağı çok zerre sevgi görmemiş insanlar hep karşıdan bir şey bekler

Yorumla
    • tugkani
      tugkani
      +1 yıl

İşte bu be hocam yani insanlar bu mantıkla yürüse sizin gibi daha bir hoş olucak her şey

Yorumla
  • cahan7775
    cahan7775 Takip Et
    +1 yıl

Hediye bence önemli küçük tatlı jestler önemli ya buradaki konu para değil gerçekten düşünmek önemsemek mutlu olur diye bir şey almak ben her ikisi için önemli kadın erkek hiç fark etmiyor

0
    0 Yorumla
  • Sinan383838
    Sinan383838 Takip Et
    Yoda Yaş: 26
    +1 yıl

Erkeğin maddi durumu burada çok önemli ama her bütçeye uygun hediyeler de bulmak mümkün

0
    0 Yorumla
  • Doack
    Doack Takip Et
    Xper 3 Yaş: 21
    +1 yıl

Gercekten sevse para falan önemli değil küçük bir taş vesaire alabilir eger ilişki uzunsa bahane bulmasınlar

1
    1 Yorumla
    • Benzersiz_zevkler
      Benzersiz_zevkler
      +1 yıl

@Doack doğru diyosun

Yorumla
  • CaroLina_RapeR
    CaroLina_RapeR Takip Et
    Bilge Yaş: 41
    +1 yıl

Bir erkek olarak hediye alırsan eşine sana güzel bir gece yaşatabilir.

0
    0 Yorumla
  • zehraözkaann
    zehraözkaann Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    +1 yıl

Maddi durumu yoktur belkide bi çiçek koparıp vermesi bile çok değerlidir yani sana değer verdiğini seni düşündüğünü gösterir bence

0
    1 Yorumla
    • tugkani
      tugkani
      +1 yıl

Bunu şimdiki çoğu insan anlamıyor hocam

Yorumla
  • Burkisot7
    Burkisot7 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

hediyeler değer verdiğinin bir göstergesi değildir. hediye alınarak sadık ya da seviyormuş gibi olunmaz.

0
    1 Yorumla
    • Burkisot7
      Burkisot7
      +1 yıl

hediye de beklenmez bu arada adı üstünde hediyedir ki beklenmemelidir

Yorumla
  • Fearlesgirll
    Fearlesgirll Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Yeterince sevmiyor önem göstermiyor

1
    0 Yorumla
  • merve223t
    merve223t Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Fakir diye düşünürüm ne düşüncem😂

1
    0 Yorumla
  • Birsenişkoo
    Birsenişkoo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

Maddi durumu yoktur ya da o kadar değer vermiyordur ya alandan ne oluyor sanki

0
    0 Yorumla
  • uğurBilgisayar
    uğurBilgisayar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

olumsuz şeyler düşünürüm. bence insan sevdiğine değer vermeli ve hediye almalıdır.

0
    0 Yorumla
  • KayaHan1271
    KayaHan1271 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

parayı düşünürüm en ucuz ne alırsam falan hediye falan boş hikkaye

0
    0 Yorumla
  • yavvuztattoo
    yavvuztattoo Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Hediye almak onu sevindirmek yüzündeki tebessüm her şeye bedel bence 🙏

0
    0 Yorumla
  • maviii_prensesss4
    maviii_prensesss4 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Aklına gelmiyor olabilir belki durumu olmayabilir böyle düşünürüm

0
    0 Yorumla
  • ___AhSeN
    ___AhSeN Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Almak zorunda değil ki

2
    0 Yorumla
  • Peri222
    Peri222 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 126 , eic 100%
    +1 yıl

Almak zorunda değil diye düşünüyorum

2
    0 Yorumla
  • selayilayda
    selayilayda Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 96%
    +1 yıl

Parası yoksa napsin adam

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (58)
Devamını Gör(103)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > İlişkide hediye almayan erkek hakkında ne düşünürsün?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgilisine hediye almayan erkeğin düşüncesi nedir? 4 cevap verildi
Sevgilisine hiç hediye almayan erkek hakkında ne düşünüyorsunuz? 3 cevap verildi
Sevgililer günü hediyesi almayan erkek hakkında ne düşünüyorsunuz? 7 cevap verildi
Sizce hediye almayan erkek sever mi? 20 cevap verildi
Sevgilisine hediye almayan erkek değer vermiyor mudur arkadaşlar? 5 cevap verildi
Hiç hediye almayan erkekten olur mu? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Yaş aldıkça üzülüyor musunuz?
  • Gerçekler biz kabullenemediğimiz için mi acıdır?
  • Acı bir gerçek mı sahte bir mutluluk mu tercih edersin?
  • Eldorina Gizem Çağları seviyor musunuz sizce nasıl birisidir?
  • Hayatınızda kaç defa araç kazasına rast geldiniz?
  • Sevince çılgınlaşır mısın?
  • Sevgilinizin bir bakışı, sizi etkilemeye yeter mi?
  • İki insan birbirini sevdikten sonra sizce yaşın önemi var mı?
  • Eşyalarımızı atarken neden zorlanıyoruz, geçmişe bağlılık mı sizce?
  • Bu evimizin yeni üyesi 6. Kedim 😹 adı ne olsun sizce?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨