Arkadaşım sürekli ona buna çanta alarak hâyır yapalım diyor ne yapmalıyım?

Bir kız arkadaşım var sürekli ona buna çanta alalım ortak hâyır yapalım deyip duruyor arkadaşımın 2 tane kuzenine çanta aldık sonra bana para verdi senin kuzenlerine de çanta alalım dedi aileme anlattım arkadaşının verdiği parayı kuzenlerine verelim onlar istediğini alsın çanta kullanmaz arkadaşına da çantayı aldık de geç dedi bende çantayı aldık diyerek yalan söyledim eğer bu yalanı söylemeseydim bu sefer kendi tarafı için isteyecekti borcum olan parayı verdim kardeşine birşeyler alır diye şimdi de benim köyden tanıdığım ihtiyaç sahibi bir aile var bahsettiğim ona yardım edelim diyor bugünde sözde teyzesi bana mesaj attı ben çanta alacakmışım arkadaşımda aynı paraya kıyafet oyuncak kırtasiye malzemesi alacakmış bir de 2 şer tane alacakmışız teyzesi tanıdığına götürecekmiş teyzesinin mesaj attığınada inanmıyorum birden fazla kez daha önce de hayır istemiyorum bensiz hallet dedim ailem izin vermiyor kızıyor dedim hâlâ ısrar ediyor daha 18 yaşındayım kendi maaşım da yok ailemin verdiği harçlıkla yetiniyorum arkadaşımın ısrarlarından sıkıldığım için tamam aldık deyip geçiyorum arkadaşım beni gerçekten zor durumda bırakıyor sizce bu durumda ne yapmalıyım arkadaşlığımı bitirmeyi düşünüyorum ama aynı okuldayız nasıl olur bilemiyorum
Arkadaşım sürekli ona buna çanta alarak hâyır yapalım diyor ne yapmalıyım?