Ya kızdan 1 senedir kürkümü istiyorum vermiyor verdiğime pişman etti hep bir bahane uyduruyor. Bugün alıcam diye mesaj attım kuzenimde o kuzenimde şehir dışında diyor bana. Niye verdin dediğimde de sanki ben suçluymuşum gibi bir sürü laf saydı bana. Kargolasın diyorum kuzenin laf anlamıyor neymiş kuzeni ona vericekmiş o benimle yüz yüze gelicekmiş ona söylediğim lafları yüzüne de söylicekmişim. Ya bu insanlar neden böyle ya gerçekten istediğime pişman etti beni nasıl alabilirim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
En nefret ettiğim şey o yüzden hiç bişeyimi kimseye vermem
Ya benimde gerçekten kırmamak için istediğinde verdim öyle bir pişman oldum ki. Nasıl küfürler nasıl laflar saydı istediğime de pişman oldum. Sokakta rezillik çıkartıcak büyük ihtimal ceketi alırken ben
Mesajlı yazışmalariniz bulunuyormu
Evet
Güveni kötüye kullanma ve tehtit suçundan şikayetçi ol
Bi kürk yüzünden polise kadar gitmeli miyim bilmiyorum
Mesele kürk değil aslında seni saf yerine koymuş elini masaya sert birşekilde vurmadiğin sürece kimse seni kâle almaz
Gerçekten o kadar üzüldüm ki resmen iyiliğimi su istimal etti öyle yapmam lazım sanırım
Tabiki en dogrusu
Malına sahip çık verme bidaha
Arkadaşım diye verdim pişman etti beni
Yüzsüz bunlar ya
Vermez bence konusma bir daha
Yüzssüz kewaşe ne mikroopmuş
kesin satmıştır ucuz pahalı. unut onu sen
Kürkte de değilim aslında hani vermiyor ya bide üstüne bana diyor kürkü verirken görüşücem seninle ben rezil edicem seni görüşücez diye tehditkâr konuşuyor benimle beni illa inada bindiriyor kusura bakma diyeceği yerde küfürler sayıyor eşyamı istiyorum diyr resmen
yengeç burcu mu bu
Bilmiyorum burcunu 🥺
sorsana bi doğum tarihini gün ay yıl olarak
Kızla kavga ettim nasıl sorayım😅
2004 doğumlu olduğunu biliyorum
sadece merak etmiştim. o var ya kesin yengeç burcudur. onlar aşırı küfürbaz oluyorlar aşağılık kompleksliler de.
Burçlarla fazla ilgilisiniz sanırımm
son 1 aydır acayip ilgimi çekmeye başladı, daha öncesinde inanmazdım hiç
Dalga mı geçiyorsun yengeç burcu biri ezmiş seni sanırım ben asla birinin kıyafetini böyle kullanmam isterken bile utanırım tanıdığın birkaç kişiye göre yargılayamazsın kimseyi herkes aynı değildir
Şahsi olarak konuşmadı ki tabiki de sadece burçlara bağlanmaz bu gibi şeyler insanın karakterine de bağlıdır
@Hayaletuçurtması dalga geçmiyorum ciddiyim. yükselen burcun kurtarıyordur seni. bu tipler çogunlukla yengeçten çıkıyor çok fazla gözlemledim.
Şahsi olarak konuşmak nasıl olmalı ki sadece küfür ettiği için ve kıyafetini vermediği için bir insanun burcuna karar vermek ne kadar mantıklı Allah akıl fikir versin ne diyim
Benim burcum başak yükselenim aslan bi baksana bu burcu araştırdın mı hiccc
Böyle insanlar yüzsüz olur ben birinin eşyasına zarar vermeye bile korkarım burca bağlamak çok yanlış küfür de hakedene edilir
Heryerde görüyorum kesin yükselenin şudur ondan öylesindir diye benim mantığıma yatmıyor jüpiter şu evde olduğu için böyledir herşeye bir kılıf gibi
@Hayaletuçurtması ee napim çirkef ve aşagılık komplekslilerin burcu. erkeğini de sevmem kadınını da. ota boka kavga çıkaran tipler oluyor. FBI'ın raporuna göre en çok seri katilin çıktıgı burçmuş yengeç. en son bi haber izledim suçsuz bi adamı tehdit edip sonra bıçakla yaralamış yengeç burcu yazıyordu sosyal medyasında
Çok ezberden konuşuyorsun ona kalırsa Bir istatistikte cezaevinde en çok yatan burçlar aslan koç yay demişti napalm yani? Bu burçtan olanlar insan değil mi uzak mı duralım çirkef ve asagılık ne ya bu burçlar için küfür filan ediyor diyorsun senin kullandığın kelimelere bak
@Hayaletuçurtması yav yorumuma atlama, git kendi görüşünü ayrı yerde belirt. Sevmek zorunda değilim awk. kaç tane yengeç tanıdıysam adam bile değillerdi. narsist insanlardı hepsi. ezber falan konuşmuyorum en narsist burçtur bunu herkes bilir. bol bol da küfür ederler madde bagımlılarının çogu da bu burçtan çıkar hep.
yay burçlarından mafya babaları çok çıkar gaddar ve patavatsız olurlar. onlar da yaramaz ama yengeçler kadar berbat değiller. iyimser ve neşeli yapıları var.
koçlar öfkeleri yüzünden kaybediyorlar..
aslanlara gelince onlar büyük ihtimal dolandırıcılık veya parasal meselelerden girmiştir oraya.
Sen hep burçların kötü yönlerini araştırdın sanırım😅
Hahah cidden kafayı yemişsin en yakın piskoloğuna git aşşağılık kompleksi olanın kim oldupu ortaya çıktı 😄
@Hayaletuçurtması yaw karıyı engelliyorum halen yazıyor. KS gibi sizin yapacagınız siteye... sitenin her tarafı offside
Piskolojisi bozuk 😂 kafaasıza baak
Bana diyip 20 kere küfür ettin küfürbaza bak sen yay burcu kabadayıymış bide cmckfkf
Gece gece neden burç yüzünden tartışıyorsunuz ya😂😂😂
@Hayaletuçurtması kes konuşma. muhatabım değilsin git ayrı yerde yaz fikirlerini. cevabımı yoruma kapamadıgıma pişman oldum
Ben soru sorduğuma pişman oldum
@Hayaletuçurtması bir yengeç istese de ezemez beni.
boş boş kuruntuya girmeyi bırak, gerçekler acıtır. Balık burcuyum yengeçleri gram sevmem.
ul*ş bana
İğrenç bende balık burcunu hiç sevmem zaten embesil oluyorlar genelde
@Hayaletuçurtması s*ktir a*k embesilmiş sen balık burcundan ne anlarsın. akıllı adamların burcudur. balıkların liderlik vasıfları oluyor, sakinlerdir ama öfkelendi mi tersi pistir. einstein en büyük örnektir balık burcuna. düşük iq seviyenle zaten anlayamazsın balık burçlarını ve hayal güçlerinden gelen duygusal zekalarını. yengeçlerin hiç bi cacıgı yok varsa yoksa adam kullanmayı severler, narsisttirler kinci ve küfürbaz, şıpsevdi tek eşliliğe karşı ve madde bagımlılarının burçları. Akıl namına birşeyleri yok.
Grzklaı embessıll yorum yazdığından beri kfür ediyorsun bk kafalı hayatımda gördüğüm en Grzklaı insan tipsin beynsiz sana iyi koymuş yengeç burcu bozuk plak gibi örtüyorsun llavuga bak olmayan beyniyle bide yengeç burcunu eleştiriyor liderlik diyor bide ay Allahın salaa gı küfür etmiyim dedim ama senin kadar embsil görmedim hayatımda Ballık burcu var çok yakınım aynı sen gibi embsil kaç kere lafı koydum hala konuşuyordu bozuk plak gibi sende öylesin kendi kendine birine kabadayı diyor birine lider diyor kendini bide akıllı zannediyor bk beynli😂
@Hayaletuçurtması
Hırsız başka bir açıklama yok
Yemin ederim öyle kendi malımı alamıyorum sürekli beni tehdit ediyor yüz yüze gelelim ceketi verirken o zaman görürsün gününü diyor bana
Mal ya cidden polise ver gitsin
Ben olsam polise giderdim valla 😄
Off bilmiyorum bi kürk için uzatmalı mıyım ki o kadar
Tabi ki uzatıcan babasının malı mı hiç sevmediğim şey
Engelleyip yorum atmış bide gereksiz silermiisn şunun yorumunu haddini bildirirdim ben onun yoksa
Senin aklın kıt mı arkdaş silsene şu grzklanın yorumunu
Beni rahatsız edip durmasın
İnsan gibi konuş benimle cevap verme o zaman bu kadar basit
İnsan gibi sorduk anladın mı ilk sordum bak istersen siler msin diye sana da böyle hakaret eden olduğunda sessiz mi kalıyorsun eziklik olmuyor mu bu
Beni de hep böyle aklı kıt insanlar bulur zaten çekiyorum 😃 gereksiz insanları