Arkadaşım kıyafetlerimi alıyor napıcam?

Bir tane arkadaşım var 2 yıldır çok yakın arkadaşız İlk başlarda hiç Böyle şeyler yapmazdı son 5-6 aydır kıyafetlerimi alıyor ve geri getirmiyor ilk başta ödünç alıyordu 2-3 gün içinde geri getiriyordu ama şimdi alıyor ve 5-6 ay boyunca girdik başta bir tane sweatshirtme aldı Bayağıdır giyiyor Artık istememeye karar verdim Hatta senin olsun dedim Sonra tişörtümü aldı Onu da getirmedi O da onunla oldu hatta bir kere bana senin kıyafetlerini giymeyi çok seviyorum falan dedi Yalan yok birazcık Sinir olmaya başlamıştım çünkü en sevdiğim kıyafetlerimi alıyor ve geri getirmiyordu maddi durumu kötü değil her istediğini alıyor Ailesi size bir sürü de kıyafeti var Ben ondan hiçbir kıyafetini istemiyorum Yeni aldığım kıyafetleri bile almaya başladı yarın bir tane etkinlik var bana senden giyineceğim öğlen gelip dedim tersleyemedim açık açık konuşmak istemiyorum Bunu hazır değilim çünkü öyle konuşsan küserim küsmek de istemiyorum bahane de bulamıyorum bir taraftan ben mi kötüyüm yoksa arkadaşlık bunu mu gerektiriyor bilmiyorum ama birazcık sıkılmaya başladım bu işten doğrusu ne yapmalıyım
Arkadaşım kıyafetlerimi alıyor napıcam?