en nefret etiğim şeylerden biri kıyafet paylaşmak gözümün bebeği olsun yine de vermek hoşuma gitmiyor. arkadaşım bugün montumu giydi haftaya da sweatshırtımı giiyecekmiş. bide agzıyla pembe sweatshırtını giycem yüzsüzlük yapıyorum vermesen bile alcam diyor bir şey de diyemiyorum. bi önerisi olan var mı ya
Hevesini bile alamadan giymiş desene. Bu görgüsüzlük işte manyk kız🙄uyuz oluyom böylelerine. Ben giymeye kıyamıyom mesela bişeyi ama onu istediklerinde deliriyom snad nasıl bi. çözüm bulsakki bilemedim
valla bir kaç defa yalan söyledim vermedim bazı kıyafetlerimi şimdi de söylesem anlasa artık sevmediğimii ayyy çok iyi kız ama böyle konularda yüzsüz biraz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende hiç sevmem ama kırmamak için vermişliğim oldu 😶
ya bide ben 2 kere giymişim dahaa
Hevesini bile alamadan giymiş desene. Bu görgüsüzlük işte manyk kız🙄uyuz oluyom böylelerine. Ben giymeye kıyamıyom mesela bişeyi ama onu istediklerinde deliriyom snad nasıl bi. çözüm bulsakki bilemedim
valla bir kaç defa yalan söyledim vermedim bazı kıyafetlerimi şimdi de söylesem anlasa artık sevmediğimii ayyy çok iyi kız ama böyle konularda yüzsüz biraz
Bende yalan uydurmştum 🤭seni. çok iyi anlıyom bence sende onun çok sevdiği bişeyi al giy eğer hoşuna gitmezse oda senden istemeye almaya çekinir belki
ya ben hiç sevmem başkasının kıyafetini alıp giymeyi öyle de bi huyum var dogru düzgün bir şeyi yok ki neyi alıp giyiyim
Giyeceğini. söyleyip al ama giyme çok sevdiği bişesini iste vermezse zorla al valla bak işe yarar belki
öyle bir kız değil ki verir ne zmangetirirsen getir der ufff var ya napcam bilmiyorum
O zaman deki montumu alsammı acaba üşüyorumda verebilirmisin 😂başka çözüm yok gibi
mont değil sweatshırt
Korona var olmaz diyerek reddedebilirsin korona bi ise yarasin :)
en kötüsü de beraber gidicez o işte
Yine de geçerli bir neden ya da eşyalarını paylaşmayı sevmediğini söyleye bilirsin dürüstlükten zarar gelmez
söylüyorum trip atıyor
Çekmek zorunda degilsin biliyorsun degil mi
Ters tepki yaparak sen ona trip at K zaman düzeli r
ne diyim mesela ilk tamam dedim sonradan neden fikrim değişti
Bastan tamam demen hata zaten : )
Günlsuz tamam dedim uzgunum olmaz falan diyip kapamaya calis konuyu
bende sevmem.. hayatta.