Erkek bu elbette senden fazla alıp gazla ilgi gösterip ilk zamanlar gözüne girmeye çalışsacak bana kalırsa hiç birini verme daha sonrasında verirsin ikinci buluşma için çok fazla
Kanka bana o bayağı bir şeyler aldı şimdi de yüzük almış profilimde görebilirsin istersen yüzüğün içinde de baş harflerimiz ve tarih yazıyor gelirken onu da getirecek ve farklı hediyeleri de olduğunu söyledi Ben öğrenciyim ancak yine de mahcup duruma düşmemek için o kadar şey aldım
Diğerleri manalı şeyler değil mi ama ya 🥲 böyle romantik hediye vereyim dedim plaketi kaldırsam diğerleri iyi olur mu diğer bu buluşmada veririm artık Bir de kolye vardı ikimiz çift kolyesi onu da kaldırdım o ikisinin diğer buluşmada veririm olmadı
Anahtarlık, plaket o bileklik mi nedir her neyse o kadar saçma kii keşke onlar yerine bir tane düzgün tşört alsaydın ya kaç yaşında sevgilin inşallah 20'den küçültür
Tişört çirkin mi bilerek böyle çizimli anladım hep sade tişörtler giyiyor tarzını beğenmiyorum bu yakışır çocuk gibi dedi göstereceğini düşünmüyorum şahsen yüz tipini bildiğim için
Ahshshdh evde giyilir evet haklısın ve bu tşört herkesi keko gösteriyor. O yaştaki bir adama böyle hediyeler almamanı tavsiye ederim sanırım sen daha küçüksün o yüzden böyle heves etmiş olabilirsin ama bir daha yapmazsan iyi olur
Kanka ne diyorsun o yüzük almış ikimize 😂 baş harflerimiz ve tarih yazıyor içinde ekstra başka hediye de aldığını söyledi mahcup duruma düşecektim karşısında
Sence hangilerini vereyim kanka hepsi fazla mı gelir diyorsun 🥲 ama ona 3-4 tane hediye vereceğimi söyledim ayrıca bu kolyede almıştım ondan vazgeçtim 😂
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > 3 aydır konuştuğum biri var geçen ay ilk kez buluşmuştuk o buluşmada hediye vermedim ikinci kez buluşacağız hediyeler fazla mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Eski köye yeni adet getirmeyin buluşurken hediye mi verilirmiş
Erkek bu elbette senden fazla alıp gazla ilgi gösterip ilk zamanlar gözüne girmeye çalışsacak bana kalırsa hiç birini verme daha sonrasında verirsin ikinci buluşma için çok fazla
Ay oha bunlar çok fazla ikinci buluşmada hediye almak nedir?
Kanka bana o bayağı bir şeyler aldı şimdi de yüzük almış profilimde görebilirsin istersen yüzüğün içinde de baş harflerimiz ve tarih yazıyor gelirken onu da getirecek ve farklı hediyeleri de olduğunu söyledi Ben öğrenciyim ancak yine de mahcup duruma düşmemek için o kadar şey aldım
3 aylık ilişki için bunlar çok fazla sade bir tşört yeterdi diğerleri hiç ama hiç olmamış boştan yere masraf yapmışsın ya öğrencisin bir de
Diğerleri manalı şeyler değil mi ama ya 🥲 böyle romantik hediye vereyim dedim plaketi kaldırsam diğerleri iyi olur mu diğer bu buluşmada veririm artık Bir de kolye vardı ikimiz çift kolyesi onu da kaldırdım o ikisinin diğer buluşmada veririm olmadı
Anahtarlık, plaket o bileklik mi nedir her neyse o kadar saçma kii keşke onlar yerine bir tane düzgün tşört alsaydın ya kaç yaşında sevgilin inşallah 20'den küçültür
Tişört çirkin mi bilerek böyle çizimli anladım hep sade tişörtler giyiyor tarzını beğenmiyorum bu yakışır çocuk gibi dedi göstereceğini düşünmüyorum şahsen yüz tipini bildiğim için
Adamın tarzına laf edip aldığına bak Allah aşkına bu tarz mı? Keko tişörtü bu bunu giyip nasıl dışarı çıksın? Yaşınız kaç bu arada ikinizin de
Herkesi keko göstermiyor bu arada sevgilime yakışacağına eminim 27 yaşında evde giyer hem nolmuş 🙄
Ahshshdh evde giyilir evet haklısın ve bu tşört herkesi keko gösteriyor. O yaştaki bir adama böyle hediyeler almamanı tavsiye ederim sanırım sen daha küçüksün o yüzden böyle heves etmiş olabilirsin ama bir daha yapmazsan iyi olur
Çöpe atardım bunlar ne
Sevgilin seni düşünüp alacak sende çöpe mi atacaksın?
Evet
Sevilmeyi hak etmiyorsun kalbin çok kötü gerçekten..
Bence bir tişört yeter
Ancak beni hatırlatan bir hediye de vermek istiyorum plaketi kaldırsam diğerleri yeterli mi sence
O da olur
Plaket mi veriyorsun çocuğa
Ne gerek var olm 2inci buluşmada bu kadar hediyeye
Kanka ne diyorsun o yüzük almış ikimize 😂 baş harflerimiz ve tarih yazıyor içinde ekstra başka hediye de aldığını söyledi mahcup duruma düşecektim karşısında
Daha ilk buluşmada?
İkinci kez buluşacağız şu an ilk buluşma o da Ben hediye falan vermemiştim o çiçek aldı ve bana kitap getirmişti roman
Ondan önce de bana parfüm göndermişti
Her şeyin bu kadar hızlı ilerlemesi normal mi yani
Ziraat türkiye kupası eksik maşallah
Shshdjx kanka ne yapayım ben de böyleyim birine bir şey alacak oldum değer verdim mi dünyayı alıyorum 😪
Yetmez bacım bu ne ki?
Sence hangilerini vereyim kanka hepsi fazla mı gelir diyorsun 🥲 ama ona 3-4 tane hediye vereceğimi söyledim ayrıca bu kolyede almıştım ondan vazgeçtim 😂
Onu diğer buluşmalara saklıyorum artık
Anahtarlıkla tişört mü versem acaba bu buluşmada sadece 🙄
Yok sen en iyi kendini de hediye paketi yap bu kadarı az gelir
Plaketidemi odeul olarak verdin 😁
Üzerinde seni seviyorum yazıyor 😉
Sen neler biliyosun öyle kizzzz
Kanka sen onu boş ver de hediyeler Çok mu fazla sence bir tarafları kalkmasın da mdhdjxnx
😁😁
Tişört yeterliydi bence