Okuldan kız arkadaşım zorla çanta aldırıyor ne yapmalıyım?

Arkadaşlar henüz 18 yaşında lise okuyan ailesiyle kalan kendime ait maaşım olmayan bir genç kızım okulda takıldığım bir kız arkadaşım var tanışalı 5 ay oldu arkadaşımın 3 ay önce kardeşi vefat etti vefat eden kardeşi için ortak hâyır yapalım kuzenime çanta alalım dedi kabul ettim aldık bu sefer bir kuzenime daha alalım dedi onada başta itiraz etsem de sonrasında tamam dedim aldık sözde cenaze mevlidine geleceklerdi gelmediler sonra yine çanta alalım demeye başladı benim kuzenlerime alalım dedim başta olmaz dedi sonra kabul etti internetten siparişi verin bende parasını getiririm dedi bende arkadaşıma güvenemedim siparişi verdik dedim parayı getirdi dünde evde sorun yaşıyorum kardeşimede çanta alacağız o zamana kadar ortak kullansınlar dedi bende başka çanta alamayacağımı hediye verilen şeyi geri isteyemeyeceğimi söyledim almak zorundayız evde sorun yaşıyorum dedi her yolu denedim ailemin ağzından mesaj bile yazdım ailen kaba diyor istediğini yapmıyorum diye ben kötü oluyorum ne yapsam bir çantadan vazgeçiremedim hep bu konuyu konuşuyor ben artık çanta muhabbetinden sıkıldım almak istemiyorum defalarca söyledim böyle giderse arkadaşlığımı bitirmeyi düşünüyorum ama başka arkadaşım yok aynı okuldayız nasıl olur bilemiyorum aileme yarın bu konuyu anlatacağım ne yapılabilir bilmiyorum lütfen bana bir fikir verin çok kafaya takıyorum bu konuyu sizce ne yapmalıyım
Okuldan kız arkadaşım zorla çanta aldırıyor ne yapmalıyım?