Merhaba yaş 18 lise son uzun boyluyum 1.90 falan boyum okulda 1.65-1.68 arası bir kız var devamlı bana küfür ediyor ugraşıyor piskolojik baskı yapıyor bu kızı elimden kimse alamıycak bana uzaktan gülüp arkamdan birşeyler diyor hep saçma sapan şeyler diyor bence birgün elimden kimse alamıycak çok pis dövücem sizce benimle derdi sizce ne olabilir bu manyakmı bakıp bakıp gülüyor birde bu manyak birde bu arada sarışın mavi gözlüyüm acaba beni kıskanıyormu

göz rengim böyle acaba beni kıskanıyormu cidden bu kızın benimle derdi ne?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet arkadaşlar ben de bu şekil bozukluğu ve aynı zaman diliminde bir şekilde var mi çok iyi günler ben sana nasıl ulasirim ne kadar çok teşekkür ediyorum dedi sana bir şey yok ki
hiçbir şey anlamadım dediklerinden
Askimm IBAN numarası ile kayıtlı olarak İstanbul büyükşehir belediye başkanı Mustafa hoca arıyomussunuz
Ne diyon sen ya kimseyi aramıyorum
Neyin kafası bu
Nasıl olurda sen onu atamazsın erkekleri seksi gösteren hareketler de bu ürün için ilave yataklar bir hoca efendi hazretleri buyuruyor
Bir psikiyatriste git bence sen
Pisikiyatriye gören oldumu peki az önce zaten bir gün ulaşılmaz 2 gün ulaşırsın
sen daha cümle kuramıyorsun sen kimsin ya beni tanıyan birimisin
Trolmüsün nesin sen çok saçma ve gereksiz cümleler kuruyorsun
bu slak ne yapmaya çalışıyor ak
@erkansardagi bilmiyorum bende çözemedim
embesil işte aklı sıra trollemeye çalışıyor kızlar böyle işte kardeşim
@erkansardagi haklısınız
@erkansardagi yüz yüze görüşme yapıyo doğu milletinde işine gelmiyo baştaki kimisin işine gelmiyo baştaki ne kadar sürede unuttun mu beni böyle bir sey yapmam gerekiyor mu yoksa cidden senin dediğin gibi oluyo acaba bu erkekler zevki sadece bir keremi taniyisam yemin ederim senin için önemli bir konu hakkında istişare yapıcam bilmiyom valla artık bu durumlara sana Bir şey Yok kardeşim vesselam
senin ben olmayan aklını skeyim
@erkansardagi ama bu kadar mükemmel kaliteli p*rno izle
senin ak aklıma şunu getirdin yarıldım akk
https://www.hizliresim.com/mshji4y
@erkansardagi hahahah 😁😁
manyak ya yeminle kalbim ağrıdı gülmekten
@erkansardagi nede gulfun ama bu kadar güzel evden çıkarken yazarsjn ama ben senden böyle bir şey değil ikisinden biri
halen devam ediyor ak
manyak biter mi ak yerinde akzjsjzjskxkd
@erkansardagi tamam yaa kestim mk
nerenden uyduruyon gece gece manyakl
@erkansardagi kısa metin giriyom
Allah iyiliği versin çok güldüm ya valla
@erkansardagi ben sinir oldun dandim
ona zaten sinir oldum canım ama şu dehşet mükemmel purna olayı acayip güldürdü yaa
@erkansardagi hahahaha o nerde çıktı yaa bu arada takip ederdim ama kalsın iyimissin
ya sorma çok güldüm. senin psikolojide gidik ha ben sana söyleyim bak
takip ederim ama kalsın iyimişsin ne oluyor😄
@erkansardagi yokk bee can sikintisindan
tamamdır sevdim seni sağlıcakla kal anxsnnxsj
tamam o bu kadar çok güzel olur mu öyle bir durum yok ortada bir şeyler olur emin olabilirsin ben eve geldim şimdi eve gidiyorum sen nasılsın iyisin demi o yüzden öyle dedim diye sen de eyvallah kardeşim sağ ol allah teşekkür ediyorum ben sana söyleyim
bu da benden sana. anxsnnxjsjxjdj
@erkansardagi iyi geceler
sanadaaaaa
kıskanıyorlar tabii kardeşim
gurur duy kendinle bence
Kıskanan kız bu kadar ileri gidermi
Senin gözlerde çok güzel valla dogalmı lensmi seninki benimki doğal
kardeşim senin zamanından bende geçtim ama kızlar böyle değildi bakarlardı sadece ama takma havlasın dursunlar he çok bunalırsan git güzelce konuş onlar gibi olma
teşekkür ederim doğal
Haklısınız kızın benle derdi ne ben zaten hala çözemedim ama üzüyor benimle ugraşması beni
valla kardeşim ben olsam hiiç sklemem güler geçerim sende öyle yap zamanla kesecektir
güzel mi bari kız 😄
Güzel ama kalbi çirkin
sana yaklaşmaya çalışıyordur da nu nasıl yakınlaşma ak
Bilmiyorum bende kız bana göre değil zaten kızın karakterini begenmiyorum
s et ürüsün dursun ya o zamn. benim zamanımda kızlarla muhabbet ederdik beğendiklerini felan söylerdi ama bu kızda psikoloji bozukluğu var ben olsam kendime bi şahit ayarlar hocaya söylerim valla kendim bile uğraşmam ama dediğim gibi şahidin olsun
kızın benle derdi ne anlamak zor evet hocalara bu konuyu taşısam laf yapar yine arkamdan
deli ak heralde ulan keşke senin yerinde olsam ne zevkli olurdu
Kız ama baya gıcık biri bu arada
Kız ama gıcık ukala egolu bir tip o yüzden insanın sınırı bozuluyor bu kıza tahammül ben edemiyorum
aga anladımda olay uzaktan güzel gözüküyor ben olsam onu manyak ederim valla
2 gün yüzüne bakmam mesela
sonraki iki gün bakar gülerim
sonraki 2 gün ben bakmaya başlarım iyice
sonraki gün hiç bakmam😄
aptal olur valla
yorum yaptında gelmedi galiba
kız sevimsiz bir tip birde bizim okul meslek lisesi en ufak şeyde kavga çıkabilir bizim okulda bana sürekli laf sokan 2-3 erkek daha var valla hepsini bir güzel dövmek lazım ama ben sabırlı bir insanım sabrediyorum
o iş sıkıntı kardeşim valla o okuldan güzel çıkman lazım onlar gibi olmaman laızm ben 4 okul değiştirdim lise hayatımda hepsinde de çok güzel vakit geçirdim
lise acayip önemlş
Haklısınız ama insan dayanamıyor okuldaki tiplere okulumdaki kişilerin çogu anormal mesela
okulumda baya değişik değişik tipler var mallesef
nerde yaşıyorsun sen kardeşim
İstanbul
üfff harbi sıkıntı birde sultangazi gop felansa tamamdır
Sizde İstanbuldamı yaşıyorsunuz
Ben Ümraniyede oturuyorum
ama bu boyla bu gözle başka işlerde yapabilirsin bence sendeki boy bende olsa rocket olurum valla
Nasıl işler?
5 sene istanbul’da yaşadım ama gitmediğim yeri yok ümraniye güzel yerde yanlış anlama tabii de meslek lisesi olunca
mankenlik felan olabilir yani
tipinde böyle ruslara benziyor a
bence boyun sanıldıgı gibi çokta pek getirisi yok mesela sultan kösen 2.51 ama adama kimse tapmıyor önemli olan fizik ve tip bence
kardeşim o uzunluk insanlık dışı gibi bir şey adam zor yürüyor seninki çok ideal yani
Saçımda sapsarı gözde masmavide şu an stajerim zaten aylık maaşım 7000 TL hem çalışıyorum hem okuyorum Mankenlikte pek para yok diyorlar
senin gözler tam oturtmuş
mankenlik derken öyle değil işte
saçma sapan butik mankenliği değil
araştırsan güzel şeyler çıkar senden
instagram profili doldurman lazım güzel fotoğraflarla
mankenlikte işini iyi yaparsan iyi para varda hevesim yok pek mankenlige
Sizde de yüz mankeni olabilir yüzün gözün güzel oldukça eli yüzü düzgün çocuksunuz sizdende manken olur aslında
valla kardeşim önce işleri yoluna koyayım ondan sonrasına bakacağım önce çevre edinmem gerekiyor yüksek seviyede insanlarla tanışmam lazım ondan sonrası kolay mankenliğe gerek bile kalmaz ama sana söyleyim harcama kendini bence
haklısınız oyunculuk düşünürüm belki ilerde ilk okulu bitiriyim bir
sen öyle yap bir şekilde bir yerlere at kendini gerisi gelir