Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı.
kedi çok mutlu :D
Hayır tabi ki de demem.. zaten beni düşünmüş o kadar hediye almış zahmet etmiş.. bu yüzden de teşekkür ederim sadece. zaten hediye bile istemem gerçekten yanında olması yeterli bir arkadaşın ya da değer verdiğin insanın
Bu kedileri bu hale nasıl getiriyorsanız dünya masumu canlılar hırrrrlıyorlar Geçen gün apartmanda merdivenin taaa en yukarısında kuzenimin kedisiyle karşılaştım Son derece insancıl yaklaşmıştım ben dişlerini çıkartıp hırlayıncaki kaçışım Usain Boltla yarışırdı töbe estağfurullah çekerek iniyorum artık her merdivenden inerken 😂 fobi oldu
Ay hoşt ulan, bu ne şiddet bu ne Celal sabahları erken uyandırılınca aynen böyleyim. 2-3 gün önce arkadaş sağolsun makyaj çantası almış çiçekli böcekli böyle berbat bir şey, hiç haz etmiyorum çiçekli şeylerden. Çok teşekkür edip minnet duyduğumu söyledim, ne kadar beğenmesem de ince bir davranış beğenmedim demek olmaz.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Hayatımda bir hediyeyi beğenmedim onu da zaten hem ben hem hediyeyi alan kişi karşılıklı olarak birbirimizden nefret ediyorduk yılbaşı çekilişiyle almıştı. Sevdin mi diye sorsa sevmedim diyebilirdim açık açık shdjd
Hayır asla belli etmem, hele söylemem hiç. Beğenmesem bile “aa çok güzelmiş” deyip geçerim, içimden başka şey düşünsem de. Zaten bana alınan bir şeyi çok küçük bir şeyde olsa beğenmeme ihtimalim yüzde sıfır. Düşünülmesi bile benim için dünyalara değer. 🖤
Sende mutsuz olunca yemek yemiyor musun? yiyorsun yatmıyor musun? yatıyorsun ee bunları o da yapıyor diye mutluu olduğu anlamına gelmez 😂😂 mutsuz hayvan bak fotoğrafta belli oluyor😂
Ben de sıkıldım ama bu bayram uzun kaldım her akrabaya gittim. Ağız kenarı ile bize de gel diyenlere inadına gittim. Çay demlettim tatlı aldırttım zarara soktum 😃