Sevgilim aldığım hediyeyi beğenmedi galiba?

Arkadaşlar sevgilime öylesine hediye almıştım. Sevdiği bir resmi koydurdum tasarım saat. Öncelikle sizce nasıl? diğer konu sevgilime sordum beğendinmi diye o da ozaman daha yeni saat almış kendine. bende bilmiyorum tabi begenmediysen kendi saatini takabilirsin aşkım dedim öyle hatıra olarak saklayabilirsin sorun olmaz dedim olur mu güzel beğendim dedi taktı koluna. Sonra ben kendi sehrime dondukten sonra herkes bayıldı saate dedi nerden almış nasıl yaptırmış diye sruyolar teşekkür ederim dedi. bir kere de saat kolumda diye resmini cekip resim attı falan alemsin dedim güldüm. Yakışmış dedim falan. Aradan biraz gecti kavgalar oldu ayrildık 1-2 hafta falan sonra sorunları konusup barıştık. Bugun bir resmini gördüm kolunda başka bir saat var gibi. Özellikle gosterir gibi de yukarda duruyo kolu. Sizce kızgın bana ondan mı çıkardı. Değer vermiyorum mu diyor yoksa beğenmedi mi, saat bozuldu falanmı veya eski bir resmi falan olabilir mi koyduğu resim çok üzüldüm ben o kadar uğraştım takmadıgıni görünce çok kırıldım gerçekten