Arkadaşlar sevgilime öylesine hediye almıştım. Sevdiği bir resmi koydurdum tasarım saat. Öncelikle sizce nasıl? diğer konu sevgilime sordum beğendinmi diye o da ozaman daha yeni saat almış kendine. bende bilmiyorum tabi begenmediysen kendi saatini takabilirsin aşkım dedim öyle hatıra olarak saklayabilirsin sorun olmaz dedim olur mu güzel beğendim dedi taktı koluna. Sonra ben kendi sehrime dondukten sonra herkes bayıldı saate dedi nerden almış nasıl yaptırmış diye sruyolar teşekkür ederim dedi. bir kere de saat kolumda diye resmini cekip resim attı falan alemsin dedim güldüm. Yakışmış dedim falan. Aradan biraz gecti kavgalar oldu ayrildık 1-2 hafta falan sonra sorunları konusup barıştık. Bugun bir resmini gördüm kolunda başka bir saat var gibi. Özellikle gosterir gibi de yukarda duruyo kolu. Sizce kızgın bana ondan mı çıkardı. Değer vermiyorum mu diyor yoksa beğenmedi mi, saat bozuldu falanmı veya eski bir resmi falan olabilir mi koyduğu resim çok üzüldüm ben o kadar uğraştım takmadıgıni görünce çok kırıldım gerçekten
Valla ne yalan söyleyim belki erkekliğine yani kişiliğine terstir böyle resimli saatler falan... Yani şöyle bir düşününce; bu saat yerine başka kaliteli cix bir saat almış olsaydın belki o saate daha çok değer verirdi. Yani dediğim gibi, saat yönünden değil ama resim yönünden beğenmemiş olabilir. Riskli bir seçim yapmışsın. Ayrıca üsteleme. Eğer seni gerçekten seviyorsa o saati saklayacaktır bundan emin ol. Takıp takmaması o kadar da önemli değil. Önemli olan ona sahip çıkmaktır.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Takmaması sana değer vermediği anlamına gelmez. Belki o hediye taşımak için anlamlı gelmemiş olabilir. Fikir almak istersen Değişik güzel hediyelik eşya ararken ben u kullanıyorum genelde. Heryerde bulunmayan ilginç ürünler oluyor fiyatları da uygun.
Ben olsam ben de takmam cocukca biraz kusura bakma :/
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
hadi ya peki teşekkür ederim :/ arkadaşlarim falan nerden aldi diye sordu dedi ama hatta bir erkek arkadasinin sevgilisi de nerde yaptirdn ben de benimkine yaptiraym dedi ne bileyim takıp resmini de atti teşekkür ederek sonradan takmadni görünce zoruma gitti bastan begenmedim deae takmam zaten o kadar hatta kendine ben dedim hosuna gitmediyse takmak zorunda hissetme kendini dur kenarda kalsin hatıra dedim
deger vermediğinden değildir yani dimi bende düşündüm acaba sallamıyomu beni falan begenmediyse takmak zorunda değil onu sorun etmem kafya takmam da begendim falan dedikten sonra baya bir sure gecti kavga etmistik gecen sonra barıştık ondan sonra görünce kizginmı soğudu mu sevmiyo mu falan diye düşündüm yoksa umursamam yani takmak zorunda değil
böyle bir oğlanın böyle bir kız arkdaşı var ve değerini bilmiyor yazık yazık benim bir kız arkadaşım olsaydı eğer bir dediğni iki etmez onu incitmez otururken arkasına yastık bile koyardım hele de bana hediye alacak bir kız olacak yok canım bu benim için rüya bile olamaz ne dünya be kimine kavun kimine kelek
Bana Bir Kız Böyle Hediye Alacak Ben Beğenmicem İş Yok Seninkinde
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
bana beğendim dedi ama işte bugün eklediği bir resimde bir baktm kolunda baska saat var bu arada bir aramiz bozuldu geri barışmıstik ondan mı saate bise mi oldu yoksa bana değer vermiyomu çözemedim sormak da istemiyorum sacma olur sanırım
Teşekkür ederim içim rahatladi resim belki eski resimdir yeni eklemistir diyorum bilmiyorum ya takmıyor ya da böyle bir şey. sence sorayım m8 saçma olurmu aramiz iyiydi tam duzelmiştik çok bozuldum şu an yansıtırm muhtemelen
çok teşekkür ederim ozaman hiç görmemiş umursamiyomuş gibi davrancam. Zaten doğum günü geliyo habersiz gitcektim yanına surpriz yapcaktım. gelcegimden haberi olmayacağı icin ozaman görürüm takıyomu takmiyomu. Takmıyosa da ses etmem hiç
doğum gününde yalniz bırakmak istemiyorum gidince bakıcam takmiyormu diye naptı oralardamı attımı vs. Eğer gittiğimde de çok ilgili davranmazsa döndükten sonra ayrılırım muhtemelen
En İyi Cevaplar