Güncellemeler
+1 yıl
Ürünler kendi tasarımım olacak
Güncellemeler
+1 yıl
Fiyata yetersiz diyenler ortalama tahmin yürütebilir özellikle tecrübesi olanlardan bu fikir hakkında ve süreci hakkında yorum öneri alabilirim
200-300 bin yukarı çıkabilirim. Orta üstü bir segmentte ve fiyatta, tv reklamlarına da baktım ayarlanabilir rakamlar, belki bir ay orada ve kalan tüm zamanlarda youtube ile, İstanbul beşiktaş gibi bir semtte 1 şube başlangıçlı bir marka tüm türkiye online satışa açık, evet sizce bu rakamlar yeterli mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
4 sene önce olsaydı babası kurulurdu da şimdi emin değilim zor
Anladım sence ne kadar gider? 2 milyon TL gibi bir miktarı da hedefleyebilirim ama korkum, tutmaması ve bütün paranın boşa gitmesi
Tekstil işinden bahsediyoruz tutmama ihtimali çok düşük bide Beşiktaş gibi bir yerde açarsan iş yaparsın gibime geliyor ama burdaki iki üç malın yorumlarına aldanma bu işi yapan insanlardan fikir al
Tabii, ama şuanda bir girişim fikri tasarım sürecindeyim, ortalama bi önümü görmek sonrasında karar verip daha profesyonel anlamda araştırmalara girmek istiyorum
Ve teşekkür ederim yorumun için evet beşiktaş daha elit bir semt muhtemelen satışlar yüksek olur orada
E-ticaret sitesi kuracak misin peki kendine sit
Online satışa açacağım, bir site kurabilirim, muhtemelen o da bir masraf çıkarır galiba 2-3 milyonu bulur ama o şekilde açılan bir markaya da 1000-2000 fiyatlar o gideri çıkarmayacaktır, sence beşiktaşta ürünler ortalama kaç bin TL de satıs yapar
Tabi şu an sadece fikir aşaması, bazı fikirler var elimde bu onlardan biri, en mantıklısı ile hareket etmek isterim
Valla 3 sene önce besiktaş tarafında kuryelik yapıyordum her gün kargo alımlarımız oluyordu akşam bı kadın vardı mağazası bile yoktu sizin gibi kıyafet satıyordu kendi imalatı her gün 15-20 paket cikariyordu bir gün faturanın bir tanesini okudum o zaman 2200 liraydı şu an belki değeri 8-9 bin vardır oradan hesabını yap artık
E-ticaret sitesinden satış yapıyordu
O zaman 5-10-15 bin aralığında ürünler satılır diyorsun, ben düşünüyorum polo, mavi gibi markalar da beğenilen markalar ama ulaşılabilir halkın birçoğu tarafından, ben o stilde düsünüyordum ama dediğin miktarlarda giderse amenna tabiki o zaman 2-3 milyon gibi miktar ayarlamaya calısırım ama bu iş çok karışık yani nerden nasıl baslanır tek bildiğim tasarım, bilmiyorum.. Ama araştıracağım teşekkür ederim yorumun için
Rica ederim başarılar diliyorum dostum
Teşekkür ederim 🙏
O paraya ne ev ne araba ediyor şimdi
Peki sence ne kadar gider ortalama bu konular hakkında fikrin var mı
Hiçbir fikrim yok ama bu dediğin meblağ 10 da biri kadar değil marka oluşturmak öyle kolay değil bu devirde