Bu kocasından dayak yemesine rağmen evli veya sevgili kalan tipler ile
Sevgilisi tarafında. Parasını. Peşinde olunan pahalı hediyeler beklenen erkeklerin
Birbiri ile tanışması gerek
Yani saf ile saf aksi halde ilişkide 1 kişi kurnaz zorba edepsiz olunca
Karşı taraf zarar görüyor ( ve zarar gördüğünude anlamıyor )21 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİyi de kızla muhabbetin var mı? Samimiyet var mı? Kızdan tabiri caizse yeşil ışık var mı? Birde kızdan adım beklemek ne? Sevgili ya da flört değilsen çiçekten geri dönüş bekleme. Arada bir şey yokken çiçek göndermek ne birde sevgiliymiş gibi pandora? Git bir samimiyet kur aranızda. Sevgili olunca al bunları ya da flörtseniz cest olsun diye çiçek al. Sevgilisi olmadığınız kızlara bir şey almayın. Ne alaka, gereksiz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTedy bear al😅🤣
21 Yorumla- +1 yıl
çok komiksin 😂🤣😆
+1 yılAferim iyi b @ k yedin. Daha ortada fol yok yumurta yok. Kalkıp çiçek alman beta olduğunu gösteriyor. O sana ne yaptı da bu kadar yatırım yapıyorsun. Erkeklerin böyle bu tarz tavırlarına uyuz oluyorum. Allah aşkına böyle şeyler yapmayın. O kız şimdi seni red edicek görürsün sen
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
+1 yılYine olmaz boşa alma gadası
00 Yorumla
u +1 yılolur evet
10 Yorumla
+1 yılBileklik önerisinde bulunalım beyfendi
12 Yorumla- +1 yıl
Bunu beğenmez, pahalı hediye sever
- +1 yıl
Dövün
Eğer seni sevseydi değil bir şey almak sen ona karşı ilgisiz bile olsan o sana ilgisini bir şekilde belli ederdi. Ama hiç oralı olmuyor anlaşılan. Bu yüzden ne alırsan al, onun gözünde abazan bir enayiden başka bir şey olmayacaksın ne yazık ki
10 Yorumla
+1 yılHediye işine sevgili olduktan sonra atılın aga üzülürsünüz. Biri sizden hoşlanıcaksa hediyesiz de tav olur sevgili olduktan sonra alırsınız hediyenizi.
10 Yorumla
+1 yılKral sevdiğin kıza bişey alman önemli değil sevgi böyle bişey de değil pahalı eşyaları vs kabul edecekse hiç etmesin bazen bir çiçek bile insanın gönlünü fethetmeye yeter.
00 Yorumla
+1 yılIlk buluşmamıza beni almaya şık bir kolye ile gelmişti, takarken elleri titriyordu. Ve hep cok centilmen biriydi, balık bastan kokuyor. Buradaki ağlayan, küfreden pragmatist disil enerjili heriflere bakma. Verdiğin ilk intiba, gönül almalar jestler önemli ve güzel. Fakat pandora bir çift hediyesi bence, ben pandora taktığımda hayatımda biri olduğu hemen çevrem tarafından anlaşılır. Pandora yersiz olur.
00 Yorumla
+1 yılBak evrenden sen de işaret almışsın. Kel adamın biri uğraşmadan birkaç gülü uzatmış kadın sarılmış ona. Seven her türlü, sevmeyen hiçbir türlü sevmez..
00 Yorumlayüz vermesene napıyorsun kızdan dönüt alana kadae arayıp sorma soğuk davranırsan kıymetli olursun
10 Yorumla
+1 yılPahalı hediyelerle mutlu olduğunu bile bile alacaksan seni kullanmasına razı geleceksen enayi olduğunu kabullen sonra al.
00 Yorumlateşekkür bile etmedimi ya da bişi bile demiyse pandora alma daha doğrusu hiç alma durum ortada demektir
00 Yorumla
+1 yılOnun yerine annene al inan kat kat daha cok sevinir
10 Yorumla
+1 yılOna da teşekkür etmezse yüzük al bir gelinlikle 😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerhangi bir adımı olmadıysa uzaklaş. Ya sen uzaklaşırsın ya da hayat acı bir şekilde uzaklaştırır seni. Benzerini yaşadım uzak dur. Bazı durumlar başından belli olur
10 Yorumla
+1 yılAdım atacak kadın çiçekte atardı. Teşekkür bile etmediyse hiç uğrasma bence.
10 Yorumla
+1 yılKız seni sağar çok fazla değer verirsen, hediye alırsan
00 YorumlaBekle biraz. Karşılık almazsan yapacak bir şey yok.
00 YorumlaBileklik alınca gelecek mi sanıyorsun yüzsüzlük ölü ve parana da yazık olur
00 Yorumla
+1 yılDaha boş ver iletişimi bağını kopar
Yüzüne bakma
Onu seni sevmiyor00 Yorumla
+1 yılAşkın gözü kördür. Çiçeğe bile karşılık vermediyse, gerek yok öyle hediyelere.
00 Yorumla
+1 yılBileklikten sonra adım olmazsa 3. aşama da ne alacan?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki seni sevmiyor insanlar hep değmeyecek insanların peşinden koşuyor maalesef
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılböylelerini sevmeye devam edin iyi oluyo size 😃
11 Yorumla- +1 yıl
Siz nasılsınız
+1 yılBi çiçeğe bile mutlu olup adım atacak kızlar var ve hiç adım atmamış yani sana karşı bi ilgisi yok sanki Pandora da gönderip kızın gözünde bu cepte algısı oluşturma kendini geri çek derim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlış kızların peşinden emek ve para harcayan koca yürekli erkek...
00 YorumlaHerhangi bir adımı olmadıysa uzaklaş. Ya sen uzaklaşırsın ya da hayat acı bir şekilde uzaklaştırır seni. Benzerini yaşadım uzak dur. Bazı durumlar başından belli olur.
00 Yorumla
+1 yılÇiçek sevmeyen kızda ne bilim yani bence sen kızdan uzaklaşma adımına bak
10 Yorumla
+1 yılAlmayın teşekkür etmediyse ya da bir şey demediyse almayın
00 Yorumla
+1 yılEger cicege bisey demeyip pabdoraya ses cikarirsa yanlis kizi sevmissin
00 Yorumlasiz deccalle mi sevgilisiniz ayıptır sorması
00 Yorumla
+1 yılAdım atacak kadın çiçekte atardı. Teşekkür bile etmediyse hiç uğrasma bence.
00 Yorumla
+1 yılÇiçeğe karşılık vermiyorsa salla gitsin o kızı hatta çiçek parası için de biraz tribe sok kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbenim enayi arkadaşım gitti yeni tanıştığı kıza 4000 tl ye pandora bileklik aldı , kız onunla birdaha konuşmadı bile. deneme hiç
00 Yorumla
+1 yılİstemiyor işte ne bu ısrar
04 Yorumla- +1 yıl
İstemiyor mu diyorsun 😥
- +1 yıl
Evet öyle diyorum bırak çiçeği tek ip versen seni sevse mutlu olur.
- +1 yıl
Bir kızın bir erkeği seveceğine asla inanmıyorum. Inandiracak varsa biriyle sevgili olup anlatsın. İnanmam. Olamaz çünkü asla. Otobüse biner senin klasik arabanla alay eder falan. Mantık yok çünkü sevme nasil olsun
- +1 yıl
Sen inanma ne diyelim
+1 yılÇiçeğe geri dönül yapamayacak kız tanımıyorum..
08 Yorumla- +1 yıl
Yapmadı valla salı gününden beri hiçbir adımı olmadı
- +1 yıl
@l_i_l_i_t_h 😓
- +1 yıl
ve ben 2.000 ödedim çiçeklere
- +1 yıl
uyduruk bir şey göndermedim
- +1 yıl
Seni sevmiyordur belkide..
- +1 yıl
Belki de öyle çünkü ben bugün 2 tane uyduruk gülle tipsiz ve tombiş sevgilisine sarılan kız gördüm. Oğlanın saçı bile yoktu doğru dürüst ama kız sımsıkı sarılıyordı
- +1 yıl
Ben dünyalar güzeli paket gönderdim. Teşekkür bile etmedi
- +1 yıl
Ben varım niye aldın bunun yerine gidip kahve içelim derdim fkallakfi çiçeği yiyemiyoruz netice de
Abi mal mısın bırak o kızı ya
10 Yorumla
+1 yılBütçeni çok sarsmayacaksa denemeye değer.
10 Yorumla
+1 yılMantıklı geldi pandora olmazsa zene uğra
10 Yorumla
+1 yılşöyle sevilsek yeterdi
00 Yorumla
+1 yılNasıl bir adım bekliyorsun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşte bunun gibiler paralarının yenilmesini hak ediyor 🤦
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAlma çiçek gonderdiysen ve teşekkür etmediyse alma bisey
00 Yorumla
+1 yılBiraz mantığınıda kullan
00 YorumlaKarşı taraftan bişey yok sana galiba
00 YorumlaPandora ne ya modasi geçti Swarovski kolye al
02 Yorumlaboş ver bence, sevmiyor
00 Yorumla
+1 yılAl bu sefer kesin sever seni
00 Yorumla
+1 yılBanada alan çıkar mı ya hayrına
05 Yorumla- +1 yıl
@AHMET5800 offf yaaa bu mukemmel cevabı ben almak isterdim
- +1 yıl
@AHMET5800 Hayır onu demiyorum. Bana söylenmis olsun isterdim diyom
+1 yılne gibi bir adım bekliyorsun
00 Yorumla
+1 yılMala paraya bakacak kız önüne baksın boş ver
00 YorumlaMevzu hediye degil seni sevmemesi…
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBize niye böylesi denk gelmiyor ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDemek ki seninle ilgilenmiyot
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstemiyor. Mlsf anında dönüş yapardı
00 Yorumla
+1 yılSal gitsin 😂
10 Yorumla
+1 yılAlma hayır
00 Yorumla
+1 yılYanlış kişi demekki bırak gitsin