yaşlanmak bir hastalıktır. ama toplum normlarına göre doğal süreçmiş. oysa bilimsel araştırmalar öyle demiyor. hasarlı dnaların yığılıp bağışıklık hücrelerinin zayıflıgı yüzünden temizlenememesinin getirdiği bir sonuç diyor. hasarlı dnalar yıgıldıkça hücre kendini koruma içgüdüsüyle kopyalamayı durdurur ve dokuda eksilmeler başlar bu da yaşlanmak demektir.
soruyla alakasız ama içimi dökiyim dedim balık burcuyum.
Motorcu ceketi dıye adi cektı deri ceketin o yüzden almadım orspulqr bu ceketi de kirletti
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Dün küçük şehirde iki kız motordaydı sana yemin ederim şu siyah dar kısa baksır dan giymişler gtlerı gözüküyor bir de millete baktırmaya çalışıyor gotunu dikiyor bazı hemcinslerim niye bu kadar ksrsınız Türk kızları çığırından çıkmış
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
İSterse giyer neden giymesin.. kimse de karışamaz
yaşlanmak bir hastalıktır. ama toplum normlarına göre doğal süreçmiş. oysa bilimsel araştırmalar öyle demiyor. hasarlı dnaların yığılıp bağışıklık hücrelerinin zayıflıgı yüzünden temizlenememesinin getirdiği bir sonuç diyor. hasarlı dnalar yıgıldıkça hücre kendini koruma içgüdüsüyle kopyalamayı durdurur ve dokuda eksilmeler başlar bu da yaşlanmak demektir.
soruyla alakasız ama içimi dökiyim dedim balık burcuyum.
Çok abes durur ya bence ama fiziğine uygunsa durmaz
elbisenin yaşı yoktur. kişinin tarzı vardır. tarzına uyuyorsa neden giymesin.
Öyle bir tarzı varsa veya hoşuna gidiyorsa biliyorsanız tabi ki olabilir
Giyebilir, çokta yakışır
Giymemesi için sebep?
Motorcu ceketi dıye adi cektı deri ceketin o yüzden almadım orspulqr bu ceketi de kirletti
Dün küçük şehirde iki kız motordaydı sana yemin ederim şu siyah dar kısa baksır dan giymişler gtlerı gözüküyor bir de millete baktırmaya çalışıyor gotunu dikiyor bazı hemcinslerim niye bu kadar ksrsınız Türk kızları çığırından çıkmış
İsterse giyer kime ne
Annenin giyim tarzına uygun bisiler al
Sence Uygun mu
Bende onu soruyorum
Sen anneni tanıyorsun fizik karakter çevre olarak önce sen söyle
Karar veremedim
Demek ki sende uygun göremiyorsun
Öyle bişey demedim
Baban ne diyor
Sen bilirsin dedi
Güzel olur al dememiş
Öyle bişey demedi direkt olarak