Günümüzde az da olsa kadın sürücülerinin arttığını görüyorum
Ve ben dahil olmak üzere çoğumuz keyif alıyoruz sürmekten

Günümüzde az da olsa kadın sürücülerinin arttığını görüyorum
Ve ben dahil olmak üzere çoğumuz keyif alıyoruz sürmekten
Cesur kadındır, saygı duyuyorum.
Bizim ülkemizde motosikleti geçtim, herhangi bir araç kullanabilen kadına karşı bile hâlâ olumsuz bir bakış var.
Trafikte tacizler, sıkıştırmalar, küçük görmeler, saygısızlıklar vs. olmaya devam ediyor.
Böyle bir ortamda motosiklet kullanan kadın gerçekten cesur ve güçlü kadındır.
Takdir edilir.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Ne yazık ki bu algıyı bizim millet ortaya atti
Havalı ve çekiciler
Cevap
10Cevap
Kullanabilirler. Nedense Scooter tarzı (Vespa benzeri) motosiklet kullanan kadınlar daha çok hoşuma gidiyor.
Artık ekstra bir düşüncem yok. Fazlasıyla kadın motorcu tanıdığım için büyüsü kayboldu.
Bence çok güzel bir şey, daha fazla kadın motosiklet kullanıcısı görmek isteriz.
Motosiklet üzerinde kadın vücudu estetik görünüyor.
Çekiciler
Dünyanın en çekici kadın türü
Normal insan diye düşünürüm
Motorcu olarak severim kendilerini
Yakışır onlara
İtici
Bana ergen geliyor 😁
Ne alaka
Özenti, ergen gibi geliyor. Benim düşüncem böyle
Aynen her şey erkekler için üretilmiş ya ne saçma düşünce
Şahsi düşüncem böyle beğenemedin galiba
Ergen olduğu için ergen geliyor bu ergenusa. Taşıma aracı kullanmak ne zamandan beri ergenlik oldu ergenus?
@Prestige35 ne alaka? Fikir benim hayat benim yorumlamak sana mı kaldı maydonoz? Herşeye böyle maydonoz olma birgün kıyma yaparlar enayi
Çok kıyma olmuşsun belli. Sen buna fikir diyorsan ben sana fikirsiz derim salatalık
@Prestige35 yok senin gibilerin kıyma oluşunu çok izledim ondan biliyorum. Tekrar diyorum motorsiklet süren kız ERGEN, ÖZENTİ geliyor. Zoruna gittiyse soda iç hazımsızlığa iyi gelir
Benim zoruma niye gitsin aw 2 iqsü ne kadınım ne motor kullanıyorum beynini kullan diyeceğim ama 2 gram beyin zor oluyor tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar