Alışveriş & Hediyeler Sevgilime doğum günü hediyesi olarak bu saati alacağım, güzel mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Beyler saat atar mısınız bana metal kordon seviyo kendisi marka bi şey olsun Sevgilime doğum günü hediyesi olarak bu saati alacağım, güzel mi? Cevapla Doğum Soruları Marka Soruları Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
afdafasfafa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl https://ty. gl/f51ysacr0fhttps://ty. gl/rpvxxdtu3qBunlar sevgilinin tarzına gider. Genel olarak Daniel Klein bakabilirsin. Çok sade seviyorsa Casio modellere bak derim keenks 0 2 Yorumla afdafasfafa +1 yıl 3 link koydum 2 tane göstermiş bu site beni delirtecek awq Yorumla afdafasfafa +1 yıl Linkin araaindaki boşlukları silin efem Yorumla
Althh11 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Mekanikler çalışmıyor dandik bir saat bu saatden anlayan biri değilse alabilrisin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben anlamıyorum ama o memur yani kaliteli bişi kullanmasını istiyorum, tavsiyen var mı çok sevinirim Yorumla
Güzrenkli Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ben bunu almazdım ya ne bu böyle babamın var böyle bişeyi 0 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 323 cevap paylaştı. Hoş bir saat , fakat bileğinin kalın olması gerekiyor güzel durması için.. 0 0 Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Ne gerek var Bill Gates abinin bile 70 dolarlık casio kullanıyor 1 0 Yorumla
OtakuBilge Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl görseldeki gibi durmaz bu çok ucuz fotografli yorumlarina bak 0 0 Yorumla
Daiys_m Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Ben beğendim ama zevkler ve tercihler farklıdır belki o beyenmez 0 0 Yorumla
Halil_demirr Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl kız kardeşim bugün hediye etti bana cok iyi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O biraz minyon, bunun ekranı büyükmüş kaba geldi Yorumla Halil_demirr +1 yıl 45 mm Yorumla
şdiye1i Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Casio edifice modelleri çok hoşuma gidiyor trendyoldan bakabilirsin 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Şimdi baktım evet cokk güzel ama Max 1500 olcak sınır: ( Yorumla Soran +1 yıl Başka marka söyler misin Yorumla şdiye1i +1 yıl Casio B650wd-1adf bundan kullanıyorum retro duruyor tavsiye ederim Yorumla şdiye1i +1 yıl Yorumları okursan görürsün herkes çok beğeniyor Yorumla şdiye1i +1 yıl Trendyolda ki yorumları kastediyorum Yorumla Soran +1 yıl Maalesef benim sevgilimin beğendiği bı tarz değil teşekkür ederim yine de Yorumla şdiye1i +1 yıl Rica ederim de yalnız 1500 çok düşük bi rakam saat için malum herseye hergun zam geliyor Yorumla
verstappen33 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Erkeklere ne alırsanız alın hayatında fazla hediye almadiklarindan çok mutlu olacaklardir 0 1 Yorumla Melisaahh +1 yıl Yaa kıyamam🥺 Yorumla
___Eylüll___ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Marka bi şey deyip 300-400₺ lik saat alman dkdkkd 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Örnek model olarak attım onu canim Yorumla ___Eylüll___ +1 yıl Armani, micheal cors falan bakabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Link atar misin Yorumla
iSLaNDBaZaRr Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Omega hublot breitling bunlara baka bilirsin 0 0 Yorumla
_vertebra1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 77% +1 yıl güzel ben bunun siyahını aldım beğenmişti 0 0 Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Çabuk bozulur güzel gibi dursada sonra çöp olur 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Satten anlamıyorsa al gitsin 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 51% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 661 cevap paylaştı. güzel şık 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 954 cevap paylaştı. fena sayılmaz 0 0 Yorumla
enesss3434 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Bence saat güzel bir hediye mesleğine uyumlu ise 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 958 cevap paylaştı. Güzel bu 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 663 cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
https://ty. gl/f51ysacr0f
https://ty. gl/rpvxxdtu3q
Bunlar sevgilinin tarzına gider. Genel olarak Daniel Klein bakabilirsin. Çok sade seviyorsa Casio modellere bak derim keenks
3 link koydum 2 tane göstermiş bu site beni delirtecek awq
Linkin araaindaki boşlukları silin efem
Mekanikler çalışmıyor dandik bir saat bu saatden anlayan biri değilse alabilrisin
Ben anlamıyorum ama o memur yani kaliteli bişi kullanmasını istiyorum, tavsiyen var mı çok sevinirim
Ben bunu almazdım ya ne bu böyle babamın var böyle bişeyi
Hoş bir saat , fakat bileğinin kalın olması gerekiyor güzel durması için..
Ne gerek var Bill Gates abinin bile 70 dolarlık casio kullanıyor
görseldeki gibi durmaz bu çok ucuz fotografli yorumlarina bak
Ben beğendim ama zevkler ve tercihler farklıdır belki o beyenmez
kız kardeşim bugün hediye etti bana cok iyi
O biraz minyon, bunun ekranı büyükmüş kaba geldi
45 mm
Casio edifice modelleri çok hoşuma gidiyor trendyoldan bakabilirsin
Şimdi baktım evet cokk güzel ama Max 1500 olcak sınır: (
Başka marka söyler misin
Casio B650wd-1adf bundan kullanıyorum retro duruyor tavsiye ederim
Yorumları okursan görürsün herkes çok beğeniyor
Trendyolda ki yorumları kastediyorum
Maalesef benim sevgilimin beğendiği bı tarz değil teşekkür ederim yine de
Rica ederim de yalnız 1500 çok düşük bi rakam saat için malum herseye hergun zam geliyor
Erkeklere ne alırsanız alın hayatında fazla hediye almadiklarindan çok mutlu olacaklardir
Yaa kıyamam🥺
Marka bi şey deyip 300-400₺ lik saat alman dkdkkd
Örnek model olarak attım onu canim
Armani, micheal cors falan bakabilirsin
Link atar misin
değil daha sade bir şeylere bak
Omega hublot breitling bunlara baka bilirsin
Rolex al marka istiyosan
Bence gayet guzel almalisin
güzel ben bunun siyahını aldım beğenmişti
Çabuk bozulur güzel gibi dursada sonra çöp olur
Satten anlamıyorsa al gitsin