Alışveriş & Hediyeler Yakın bir arkadaşımın doğum günü. Sizce bu saati almalı mıyım? Legalpainn Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Farklı bir tarz. Orijinal geldi. Ne diyorsunuz? Renkleri mevcut. Yakın bir arkadaşımın doğum günü. Sizce bu saati almalı mıyım? Cevapla Doğum Soruları Doğum Günü Soruları Orijinal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
AlışverişdelisiDoli Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 23 +1 yıl Güzel görünüyor bence, bu renk de hoş. Fakat sevdiği rengi tercih etmen daha iyi olur. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Ben saat sevmiyorum ama arkadaşın seviyorsa alabilirsin 0 0 Yorumla
DeathXIII Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 30% +1 yıl Saat bana kelepçe hissiyatı veriyor 0 2 Yorumla Legalpainn +1 yıl Erkekte en iyi aksesuar be knk Yorumla DeathXIII +1 yıl Aksesuar kullanamıyorum ben. Huzursuz hissettiriyor bana Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,5b cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Güzel görünüyor bence, bu renk de hoş. Fakat sevdiği rengi tercih etmen daha iyi olur.
Ben saat sevmiyorum ama arkadaşın seviyorsa alabilirsin
Saat bana kelepçe hissiyatı veriyor
Erkekte en iyi aksesuar be knk
Aksesuar kullanamıyorum ben. Huzursuz hissettiriyor bana
pahalı duruyor bence hayır
Güzel
tarzı guzel
Almalısın