Alışveriş & Hediyeler Sevgilime hediye alcam bu saat nasıl? Başak_er Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok mu sıradan duruyor başka önerisi olan varsa sevinirim Sevgilime hediye alcam bu saat nasıl? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. İyi bence. 0 0 Yorumla
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Guessin bu modelinin taşıyamayacak biri ise alma derim komik 0 5 Yorumla Başak_er +1 yıl Neden anlamadım Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Fransa satis fiyati 5300 euro ondan mk neden olacak Yorumla Başak_er +1 yıl Fransada yaşıyorum zaten ve bu saat 220 euro falandı bana göre yine pahalı ama hediye sonuçta ucuz bişey almak olamz ki Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Demekki emitasyon abisi Yorumla Başak_er +1 yıl Guess'in kendi sitesinde ama bu emin misin imitasyon olduğunu, peki sence nasıl bir şey almalıyım link atabilir misin Yorumla
Tonyukuk01 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Rengi benim tarzım değil ama sevgilin bu tarz seviyorsa güzel saat 0 4 Yorumla Başak_er +1 yıl Ne tarz bişey sevdiğini bende bilmiyorum saat takarken görmedim:( Yorumla Tonyukuk01 +1 yıl Genelde erkekler klasik ve gümüş rengi severler ya da siyah Yorumla Başak_er +1 yıl Gümüş rengi falan çok orta yaş işi gibi durmaz mı 22 yaşında kendisi birde örnek olarak bir kaç link atarmısın Yorumla Tonyukuk01 +1 yıl Görünüş olarak bu tarz saatler daha iyidir. Yorumla
Arjino Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 36% +1 yıl Ben takmazdım 0 9 Yorumla Başak_er +1 yıl Çok mu kötü ya Yorumla Arjino +1 yıl Deri olanlar şık durmuyor erkekte Yorumla Başak_er +1 yıl Öneri olarak birkaç link atar mısın Yorumla Arjino +1 yıl www.guess.eu/.../Z13001FMSWC-G7MF.html Yorumla Arjino +1 yıl www.guess.eu/.../Z13002FMSWC-G7MF.html Yorumla Arjino +1 yıl Bu ikisi şık durur Yorumla Başak_er +1 yıl Güzel ama genç işi gibi durmuyor sanki ya da ben çok zevksizim Yorumla Arjino +1 yıl Gayette genç işi ya da altın sarısı var tüm erkeklerin elinde olur mutlaka Yorumla Arjino +1 yıl www.guess.eu/.../GW0260FMSWC-G2.html Yorumla
Knightdark Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ben sevmedim 0 3 Yorumla Knightdark +1 yıl www.teknosa.com/huawei-watch-gt3-elite-46mm-saat-titanyum-gri-p-145061481 Yorumla Başak_er +1 yıl Yaşlı işi gibi durmuyor mu bu biraz Yorumla Knightdark +1 yıl Yaşlı mı huawei nin spor akıllı saatlerinden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İyi bence.
Guessin bu modelinin taşıyamayacak biri ise alma derim komik
Neden anlamadım
Fransa satis fiyati 5300 euro ondan mk neden olacak
Fransada yaşıyorum zaten ve bu saat 220 euro falandı bana göre yine pahalı ama hediye sonuçta ucuz bişey almak olamz ki
Demekki emitasyon abisi
Guess'in kendi sitesinde ama bu emin misin imitasyon olduğunu, peki sence nasıl bir şey almalıyım link atabilir misin
Rengi benim tarzım değil ama sevgilin bu tarz seviyorsa güzel saat
Ne tarz bişey sevdiğini bende bilmiyorum saat takarken görmedim:(
Genelde erkekler klasik ve gümüş rengi severler ya da siyah
Gümüş rengi falan çok orta yaş işi gibi durmaz mı 22 yaşında kendisi birde örnek olarak bir kaç link atarmısın
Görünüş olarak bu tarz saatler daha iyidir.
Begenmedm
Ben takmazdım
Çok mu kötü ya
Deri olanlar şık durmuyor erkekte
Öneri olarak birkaç link atar mısın
www.guess.eu/.../Z13001FMSWC-G7MF.html
www.guess.eu/.../Z13002FMSWC-G7MF.html
Bu ikisi şık durur
Güzel ama genç işi gibi durmuyor sanki ya da ben çok zevksizim
Gayette genç işi ya da altın sarısı var tüm erkeklerin elinde olur mutlaka
www.guess.eu/.../GW0260FMSWC-G2.html
Ben sevmedim