1000 GB hafıza
64 ya da 128 GB Ram
Windows yüklü olsun
İ5 ya da İ7 işlemci
Canlı yayına katılırken hem ses hem görüntü olarak sağlam olsun
Ekranı büyük olsun
Bilgisayarın dışı sağlam parçalardan yapılmış olsun
15- 20 Bin civarı bütçe‼️
64 ya da 128 GB Ram
Windows yüklü olsun
İ5 ya da İ7 işlemci
Canlı yayına katılırken hem ses hem görüntü olarak sağlam olsun
Ekranı büyük olsun
Bilgisayarın dışı sağlam parçalardan yapılmış olsun
15- 20 Bin civarı bütçe‼️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
1000 GB derken sanırım 1TB demek istedin galiba. Sana tavsiyem diskini SSD al. HDD ve SSD olarak 2 depolama çeşidi var SSD çok çok hızlı HDD ise çok yavaş. SSD pahalı olmasıyla birlikte pahalı da. Windowsu SSD 10 saniyede açarken HDD 2 dkda falan açar. Bayadir widnowsta HDD kullanmıyorum hatırlamıyorum o yüzden süreyi tam belki daha fazladır. sonra 64-128 GB ram çok fazla. 16 GB ram her oyunu açar. Windows her pcde yüklüdür. OEM olarak toptancılara satılır. Yüklemesi basittir yüklü değilse bile. İ5 i7 işlemci demişsin sakın böyle işlemcisi yüksek sayı diye hemen atlama satın alma. İşlemci nesilleri çok önemli mesela i3 11. Nesil Bir işlemci i7nin 8. Hatta 9. Nesil işlemcisinden kat kat daha iyi performans verir. Yüksek nesil olsun işlemcin. Canlı yayına katılırken ses. Görüntü yüksek olsun demişsin. Sanırım yayın açacaksın. O zaman laptop yerine masaüstü almalısın. Eğer laptopta ısrarcıysan harici olarak monitör ve ses sistemi alabilirsin.
Hayir arasıra canli derse katiliyorum yayinci değilim anlaşılan bilginiz var onerebileceginiz bir laptop var mi peki?
Evet biraz bilgiliyim fiyat aralığı ne kadar ve amacınız sadece canlı ders mi ona göre önerebilirim birşeyler.
Evet Öğrenciyim bunun dışında sunum yapmak ders ve film dizi videoları resim pdf falan stoklamak
Bir seyler izlemek icin
20 bine kadar olabilir
Casper nirvana x600 öneririm 500GB SSD İ5 12. NESİL Windows 11, 8gb ram ekran kartı yok işlemciyi kullanıyor.(https://www. vatanbilgisayar. com/casper-nirvana-x600-12-nesil-core-i5-1235u-8gb-500gb-ssd-15-6inc-w11. html? gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMI8dH029KNhQMViopoCR1C-Q4fEAAYASAAEgJSa_D_BwE) Şimdiki laptoplarin çoğunda yok zaten ekran kartı çok maaliyetli çünkü. Vatan bilgisayard 18.999 TL. Bir nesil düşük işlemci de 16.999 TL.(https://www. vatanbilgisayar. com/casper-nirvana-x600-11-nesil-core-i5-1155g7-8gb-500gb-ssd-14inc-w11. html? gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMItIDHsNKNhQMVvGBBAh39iQZwEAAYAiAAEgKlc_D_BwE)
Birde Casper Nirvana c550 var (https://www. trendyol. com/casper/nirvana-c550-1235-bf00x-g-f-intel-core-i5-1235u-16gb-ram-1tb-nvme-ssd-freedos-p-740918613? gads=true&tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:electronics_y:consumer-electronics_z:bilgisayar-tablet_t:dsa_type:product_bilgisayar-tablet_productsup_gl_s_&adjust_t=r7x8wfn_bz3o6ag&adjust_campaign=x:electronics_y:consumer-electronics_z:bilgisayar-tablet_t:dsa_type:product_bilgisayar-tablet_productsup_gl_s_&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIxrfY8NKNhQMVuZeDBx0HXgeuEAAYASAAEgLK-vD_BwE&gclsrc=aw. ds) buda 1 TB SSD var. Özellikleri yazıyor sitede.
O kadar yazdım eig verirsin artık 😁😁
Öyle bi laptop var mı ki. 😃
Yok mudur?
Yok diye biliyorum ama bakmam lazım.
Başka bı emrin var mı
Boş yapma tavsiyen yoksa
O fiyata bulamazsın