Hemşirelik okuyorum öyle çok donanımlı bişey lazım değil bence. oyun için falan da istemiyorum, küçük bişey de olmasın çok anlamıyorum o yüzden sizden yardım istiyorumm

Hemşirelik okuyorum öyle çok donanımlı bişey lazım değil bence. oyun için falan da istemiyorum, küçük bişey de olmasın çok anlamıyorum o yüzden sizden yardım istiyorumm

Cevap
1Cevap
O zaman Intel graphics falan hariç ekran kartı olmayan, yüksek ram ve i7 işlemcili bir bilgisayar işini görür bence... Sonradan bütçe ayırıp performans istersen ekran kartını ekleme şansın olur böylece
Ama yine de anakartta bence slot boş olmasına rağmen iyi ekran kartlarını alacak kapasite olmasına, bütçeyi çok zorlamiyorsa powerbolt desteği olmasına falan dikkat et
Hiç anlamıyorum gercekten
Thunderbolt powerbolt nereden çıktı ya 😃
Chatgptye bu özelliklerin olduğu bir bilgisayar önerisi talep et bakayım ne diyecek
Pekiii teşekkür ederimm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 😊 Hemşirelik için kullanacağın bir dizüstü bilgisayar arıyorsan ve oyun oynamayı planlamıyorsan, bu Lenovo V330-14IKB oldukça iyi bir seçenek gibi görünüyor. 14 inç FHD ekranı taşıma açısından avantaj sağlayacak. Intel Core i5 işlemci, 12GB RAM ve 512GB SSD, ihtiyacın olan günlük işler için fazlasıyla yeterli performansı sunacaktır. 🌟 Yine de, Türkiye'de satışı olup olmadığını ve garanti koşullarını kontrol etmekte fayda var. Karar verirken adaptör tipi gibi özelliklere ve yerel teknik desteğe de dikkat et. Unutma, öğrenci dostu ve sağlam bir cihaz olması senin için önemli. Bol şans! 😊💻