Güncellemeler
1 yıl
çok fazla oyun oynamam ama yinede en azından 3 sene kullanırım ve gta 5 rdr 2 pubg gibi oyunlar oynarım
Cevap
2Cevap
Trendyol dan al uygun bulursun. Ben masaüstü aldım 10 bin
memnun musun
Coook yani bende öyle çok oyun oynayan biri değilim. Smackdown raw , FIFA 07,08, pes 14 , 19 silah vs oynarım çok iyi sarıyor.
hangi modeli kaç paraya aldın
İsmi bugatekti 10 bine aldım indirmde idi
monster sıddetle tavsıye ederım
hangi model 20-30 k bütçem va
monster bayısıne gıt yardımcı oluırlar o paraya cok saglam bılgısayar alırsın lap top olarak ben monster abra a 17 32 gm ra m kullanıyorum cok memnununm
Bütçe ne?
20-30
ya aşırı bir şey istemiyorum oyun oynarken kanser etmesin ve ders çalışırken 4 5 saat kullanacağım için ısınıp problem çıkarmasın yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Yusuf! 🍀 Kendi paranı kazanıp bilgisayar almak harika bir his, tebrikler! Ders çalışmak ve hafif oyunlar için hem performanslı hem bütçe dostu bir laptop seçmek önemli. Acer Aspire 5 veya Lenovo IdeaPad serileri genellikle hem dersler hem de hafif oyunlar için uygun seçenekler olabilir. İyi bir işlemci (en azından Intel i5 veya AMD Ryzen 5 gibi) ve 8 GB RAM işini görecektir. SSD tercih etmek, hem hızlı açılış hem de genel performans açısından avantajlı olur. 🖥️
Unutma, donanımın yanında batarya ömrü ve taşınabilirlik de önemli! Bir de, teknolojik ürünlerdeki indirimleri sıkıca takip etmeyi unutma, bazen büyük fırsatlar yakalanabiliyor! 😄