Ya da sizi sinirlendiren?
Beni sinirlendiren bir kasada ya da sırada telefonla konuşup diğer insanların zamanını çalan insanlar. Aynı anda birden fazla işi yapamıyorsan konuşmayacaksın o telde.
Ya da sizi sinirlendiren?
Beni sinirlendiren bir kasada ya da sırada telefonla konuşup diğer insanların zamanını çalan insanlar. Aynı anda birden fazla işi yapamıyorsan konuşmayacaksın o telde.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Alışveriş arabasından istediğim performansı alamamak hele şu tekerleri var ya arada bi yağlasalar
Mantıklı ve kimsenin düşünmediği detay
Mağaza görevlilerinin sank hırsızlık yapacak msz gbi pesimizden ayrlmamasi
Bence takip edenler erkekler çalışanlardır dertleride başkadır. Erkek olarak o ilgiyi göremiyorum aksine kızıyorum ilgilenen yokmu diye personellere
Sordugu soruya cevp verınce hıcmı dıyen musterı sjjs bu rengı var mı dıye soruyo hayır dıyınce hıc mı yok dıyo sjsj hıc yok la yok arasında fark yok
Çok sinir olduğum şey ama bilinçsizce bende diyorum ve içimden kendime küfür ediyorum.
Ben satıcı gozuyle yorumladım tabı ama bunun daha ust modellerıdr var ınanın yok dıyınce gercekten yoktur cunku satıcının ısı bu zaten yanı var da sıze vermıyoruz degıl sjsj
Bende satıcıyım zaten. Ama benim müşteri olduğum durumlarda da bende yapıyorum bile bile istemsizce. Artık genimize işlemiş 😂😂
😂ben yapmıyorum bana da oyle ıslemıs kı o sınır
Sen ne satıyorsun
ben direkt alisverisi sevmiyorum eve siparisi kim bulduysa allah ondan razi olsun cidden
Sadece kendisinin acelesinin olduğunu sanması ve öncelik tanınmasını istemesi
Reyon görevlilerinden yardım rica ettiğimde şeytan suratlarıyla b*kmuşum gibi davranmaları🤓
Ne rica ettiğine bağlı 😂😂
Ürün🤓😂
Eğerki depo yerin 7 kat altındaysa bana denk gelme 😂
Ya banane bu benim problemim mi arkadaşım, işin bu🤓😂
Bir şikayetiniz varsa ahanda mail adresi bu şirketin, şikayet edin ya da tarif edeyim gidin depodan kendiniz getirin ürünü. Böylece biz çalışanların çektiği çileyi anlayın ve üstlerimize bu sorunların çözümü doğrultusunda personelin yanında olun ve çalışma şartlarımız iyileşsin bizde müşterilerimizsle mutlu mesut çalışalım. Asık suratla çalışmakdan kısmetlerimizi değerlendiremiyoruz ve 14 şubata bekar giriyoruz. Bakın bir tane ürün rafta yok diye nelere maaş oluyor. İşçi kardeş - patron kalleş!
Ya kıyamam sizeeee🥺 ama bu yinede benim sorunum ve sizi zorla çalıştırdığım bir sektör değil üzgünüm🤓😂
Bu arada ne satıyorum ben merak ettim 😂😂
LCW çalışanısın bence 😂
Hayır ya farzı misal üzerinden bu görüşün için sordum geyiğine hangi ürünü bulamadığını nerden bileyim 😂
En son neyi bulamadığımı bende hatırlamıyorum uzun zamandır online alışveriş yapıyorum😂
Tüm sektör emekçileri olarak senin online alışverişini destekliyoruz, lütfen mağazalarımıza gelme 😂
Gelicem🤓
Ben tekelciyim, uğraşmam böyle kıl tüy müşteriyle 😂
Müşterinin kılı sendeymiş asıl😂🤓
Put gibi ortada duran insanlar
Sadece alışverişde değil, normal yaya yolunda da aynı şekilde.
Hele bir de sohbet etmek için duruyorlarsa dalarım ortalarına.
Heyt yiğidim be, erkek bee 😂😂 sonunda dayak yeme de 😅
Henüz dayak yemedim. İlerde yerim kesin😂
Biber gazı sık kaç, uğraşma 😂
Müşteri olan bizle ilgilenilmemesi.
Alışverişe çıkmak