Aradığımız ürünü bulamamak
Fiyatların pahalı olması
Kalabalık vs gürültülü bir ortam olması
Mağaza görevlisinin sürekli peşimizde gezmesi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

*Görevlinin peşimde dolanması (sanırım şu hayatta peşimden tek koşan görevli var 😂şaka şaka herneyse)
*Fiyatların dudak uçuklatması hevesle geldiğim mağaza aradığım ürünü bulamamak (sadece bakma amaçla girdiğim zamanlar en beğenicem ürünler sağımda solumda önümde arkamda olur hangisine bakacağımı şaşırırım fakat o an param yoktur bu yüzden param yokken mağazalara adımımı atmıyorum artık bu korku tarifsiz çünkü)
*Kabinlerin asla boşalmaması gelmek bilmeyen o sıra zamanımın çoğu önümdekileri beklemekle geçiyor (bunu seçeneklere eklemeyi unutmuşsun bu arada sadece kalabalık yazmışsın)
Roman yazmışım resmen
Sanki hırsızlık yapacakmışım gibi, beni de kendimden şüphe ettirecek biçimde sürekli dibimde biten mağaza görevlisi. Alacağım bir şey varsa da almıyorum, direkt mağazayı terk ediyorum. Alışverişten soğutuyorlar insanı.
Aynen ya bu durum benide çok rahatsız ediyor. O yüzden benide çok rahatsız ediyor bu durum. İhtiyacım olan bir ürün veya kıyafet olursa zaten seni yanıma çağırır bir şekilde sorarım. Hoş değil öyle
- Mağaza görevlisi.
- Kalabalık.
- Kabine'nin dolu olması.
- Bazen çok pahalı oluyor. Elbise çok güzel oluyor ama onu alırsam daha az şeyler alabilirim diyorum ve geri bırakıyorum.
Pahalılık ve görevlinin arkamda gezmesi mobilya mağazasındayken bile öylesine bakıyorum dediğim halde arkamda bütün mağazayı benimle dolaştı sanki koltukları alıp kaçacağım
Cevap
25Cevap
Fiyatların pahalı olması
Hırsızlık yapacakmism gbi mağaza görevlisinin peşimde gezmesi. Alacagm şeyi direk almadan cikiyorum onlar yüzünden
Aynen ya bu durumdan bende çok rahatsız oluyorum ya. Zaten bir istediğim falan olunca direk yanıma çağırır kendim bizzat çağırırım zaten. Bende bu durumdan çok rahatsız oluyorum..
Mağaza görevlisi peşimde gezince alışverişe olan hevesim kaçıyor ben bakıyorum kendim teşekkürler diyip gönderiyorum genelde
Aynen ya genel olarak herkesin sorunu bence bu. Kimse memnun değil bu durumdan bencede hiç hoş bir durum değil ya. Benimde etrafımda gezince sevmiyorum öyle ya. Zaten ihtiyacım olunca çağırırım.
Mağaza görevlisinin sürekli peşimizde gezmesi
Evet bu durumdan bende aşırı şekilde rahatsız oluyorum ya. Mağaza görevlisi sürekli gezince peşimizde sanki kendimizi hırsız gibi hissediyoruz. Hiç hoşuma gitmez rahat rahat bakamam ki.
Satıcı peşimden ayrılmıyorsa bir şey almadan çıkar giderim.
Aynen bende çıkarım bir dakika daha durmam. Ben sevmem genelde öyle alışveriş yaparken falan peşimde sürekli birinin gezmesini falan. O yüzden bu durum beni rahatsız ederdi durmazdım orada.
Çalışanların peşimde dönmesi ve ne aramışsınız tarzında sorular.
Aynen bende bu tarz şeyleri hiç sevmem ya. İnsan istediği şeye rahat rahat bile bakamıyor bence. O yüzden bende bu durumdan aşırı şekilde rahatsız oluyorum. Bu tarz şeylere bende aşırı sinir oluyorum.
Avını bekleyen mağaza görevlisi kadar rahatsız edici bir şey yok.
Aynen ya bu durum gerçekten herkesi rahatsız ettiği gibi benide çok rahatsız ediyor açık söylemek gerekirse. Bende çok rahatsız oluyorum bu duruma. Süre peşimizde gezmeleri deli ediyor.
Mağaza görevlisi ben bakicam diyosun dibinden ayrılmıyor o sıkıntı
Aynen ya gerçekten bu durum çok sinir bozucu ya. Yani zaten bir ihtiyacım falan olursa seni çağırır sorarım gel diye. Sürekli veli gibi peşimde gezmesi deli eder benide rahat rahat istediğim şeye bakamam.
Aynen insan kendini rahatsiz hissediyor
Görevlinin peşimde dolaşması buna ek yakışmayan şeyi yakıştı güzel diye övüp bana satmaya çalışması
Aynen ya bak buda çok sinir bozucu bir durum ya. Üzerime olmayan hatta çok kötü olan bir ürünü bana sırf satmak için iyi falan diyorlar ya bu durum gerçekten benim aşırı şekilde sinirimi bozuyor.
Önceden görevlinin peşimize dolanmasiydi simdi pahali ürünler
Aynen hee ikiside çok sinir bozucu bir durum bence ya. Pahalı olduğu için zaten eskidi gibi istediğimiz ürünleri alamiyoruz ki. Yani alacak para yok ki alalım. Her ikiside çok sinir bozucu bence.
ikiside aynen ama bence gorevinin pesine dolanmasi hosuma gidiyor hahah özel asistan gibi her isi yaptiriyorum haha bana bir denemek kaliyo hshshs
Kesinlikle çalışanların davranışları
Mağaza görevlisinin sürekli peşimizde bende almayıp çıkıyorum.
Aynen bu durumdan herkes şikayetçi haklı olarak. Sonuçta çocuk değiliz bir ihtiyacımız falan olduğu zaman direk çağırır sorarız. O yüzden benide aşırı şekilde rahatsız ederdi bu durum ya.
Satış danışmanının dibimden ayrılmaması huzursuzluk sebebi
Mağaza görevlisinin surekli ensemde olması ay bi gider misin msksksjs
Aradığım ürünün bedeni olmaz ya da indirim yazıp bindiren mağazalara uyuz oluyorum.
Mağaza görevlisini takmam. En sinir olduğum şey aradığım ürünü bulamamam
Aslında fiyatların pahalı olmasın demek istiyorum ama artık demek ki insanlar buna da alıştı
Fazla ses ve kalabalık ortam her zaman beni rahatsız eder
aradığımı bulamayınca biraz geriliyorum evet
Bu şıkların hepsi beni rahatsız ediyor karar veremedim.
Ürün eksikliği sesli tanıtımlar kalabalık yeterli dır benim için!!
Yani kendi harçlığından 100 TL ile çıkıyorsun ama yani birşeyler almak istiyorusda alamıyorsun çok hüzünlü
Ağlayan çocuklar, modası geçeli yıllar olmuş kıyafetler, kalitesiz kumaşlar, götümüzden ayrılmayan çalışanlar, şişirilmiş fiyatlar.
Görevlinin koruma gibi totomda dolanması 🤦🏽♂️
Kalabalık vs gürültülü bir ortam olması,
Aradığım ürünü bulamamamk ve bulunca fiyatının artması skdkdld
orada çalışanlar hırsız gibi sürekli peşimden geliyor rahatsız oluyorum
Kesinlikle mağaza çalışanının her an bi şey çalacakmışız gibi peşimizden ayrılmaması bi ürünü incelerken bizi rahat bırakmaması zevklerimize karışması
Mağaza görevlisinin g*tümden ayrılmaması sinir oluyorum
Fahiş fiyatlar ve bazı mağaza görevlileri
Kalabalık olursa rahat edemiyorum.
Aradığım ürünü bulamamak
Genelde internetten aldigim için problem olmuyor
Mağaza görevlisinin peşimde dolaşmasından
Fiyatların pahalı olması
pahalılık oranı
Aradığın şeyi bulamamak başı çeker
Psikolojik baskı
fiyatların pahalı olması.
Her türlü alışveriş yaparım aama para sınırlıysa olmaz 🤯