Arkadaşlar sevgilim kick boks yapıyor boks eldiveni almayı düşünüyorum sizce absürt kalır mı yoksa baska bi sey mi almayaliyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 9 ay
Sevgilinizin kick boks yapması göz önüne alındığında, ona boks eldiveni hediye etmek oldukça anlamlı ve düşünceli bir seçim olabilir. Ancak, hediye alırken sevgilinizin ilgi alanlarını ve kişisel zevklerini göz önünde bulundurmanız önemlidir. Eğer boks eldiveni almak sizin için anlamlı geliyorsa ve sevgilinizin hoşuna gideceğini düşünüyorsanız, kesinlikle güzel bir hediye olabilir. Ancak, alternatif olarak sevgilinizin diğer ilgi alanlarını da göz önünde bulundurarak farklı bir hediye seçimi yapabilirsiniz. Önemli olan, ona özel ve anlamlı bir hediye vermek ve onun ilgi alanlarını dikkate almak.
Eğer sevgilinizin kick boks dışında başka ilgi alanları varsa veya başka hobileriyle ilgileniyorsa, o hobileriyle ilgili bir hediye seçebilirsiniz. Örneğin, favori müzik grubunun konserine bilet alabilir, favori kitaplarından birini satın alabilir veya hobileriyle uyumlu başka bir ekipman veya aksesuar hediye edebilirsiniz. Onun ilgi alanlarını ve kişisel zevklerini göz önünde bulundurarak anlamlı bir hediye seçimi yapmanız önemlidir.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
- Gizli Üye(25-29)9 ay
Alacağın eldivene ikinize özgü ya da ne bileyim sevgiline özel bir detay eklersen daha iyi olur gibi örneğin ikiniz adının baş harfi ya da sevgilinin adı ve soyadının baş harfleri bana kalırsa sevgilinin adı soyadı olan baş harfleri daha iyi olur gibi
12 Yorumla- Soran9 ay
kisisellestirilmis yapiliyor mudur ku
- Cevap sahibi9 ay
Valla o kadar detaylı bilmiyorum ama illaki yapılıyordur
En güzel hediye budur sevgili mesleğinde hediye alması ayrı bir gurur yapar
10 Yorumla- 9 ay
Boks eldiveni alandan sevgili mevgili olmaz arkadaş
01 Yorumla- Soran9 ay
niye be
- Gizli Üye(18-24)9 ay
Neden alınmasın bence gayet güzel bir hediye olur
10 Yorumla her şey alınır