Lise anılarımın içinde sevgilimle eskiden kullandığımız sevgili eldivenini buldum. Göz yaşım pıttt. 🥺 Yarın buluşacağız, giderken yanımda götürüp geçmişi anlam istiyorum. <3
Sevgili eldiveni çok mu banal? Sevgiliniz takmak istese takar mısınız?
Böyle bir şeyi ilk defa görüyorum desem linçlenir miyim acaba?😂 Yani romantik olmadığımdan değil ama bu kadarı fazla gelirdi sanırım bana. İkimiz ayrı ayrı eldiven taksak sonra el ele tutuşsak çok daha mantıklı olurmuş gibi sanki. :D
Kesinlikle. Şöyle bir şey alıp karşıma gelse "sevgilim bak ikimiz için aldım" dese an itibariyle soğurdum. Bunlar çocuksu şeyler ya. Ben hiç hoşlanmıyorum böyle şeylerden.
#SelamGençlik 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥🍒💋❤️❤️👀 Gönüller bir eller serbest olsun bence. Elele olmak isteği daima gönülden çıkıp birleştirmeli o elleri, aynı eldivene hapsederek değil, net... #BambaşkaBirAşk#TubaSueda 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥🍒💋❤️❤️👀
Ya çok merak ediyorum. İnsanlar ne der korkusu olmadan bir adım atabiliyor musunuz? Bir şey hoşuna gidiyorsa yaparsın, gitmezse yapmazsın. Modası geçse neyi, insanlar laf söyleyecek olsa neyi değiştirir?
Hahah hatırladım bunu ne çok takan vardı. Eskiler bazen iyidir götürün ve takın eskiyi yad edin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben beğendim çok özel anlam yüklü bence takarım tabi ki hatta hayallerim de böyle şeyleri hiç sorun etmeyecek ergen işi bile olsa kimseyi umursamadan hareket edecek biri var..