1 yıllık toksik bir ilişkim var sevdiğim adam ilk el ele tutuşmamızın seneyi devriyesi vesilesiyle bu çelengi sana yollamak istiyorum beğendin mi diye soruyor , sizce bu adamdan olur mu?
Alışveriş & Hediyeler konusunda 263,8b cevap paylaştı.
Bence abartı olur ama herkesin kendi tercihi isteyen yollar Sevgiliye özel günlerde çelenk göndermek tamamen kişisel tercihlere ve kültürel geleneklere bağlıdır. Bazı kültürlerde veya bölgelerde, özel günlerde çelenkler romantik bir jest olarak kabul edilebilir. Ancak, genel olarak konuşursak, çelenkler daha çok cenaze törenlerinde veya anma etkinliklerinde kullanılan bir çiçek aranjmanı olarak bilinir. Özel günlerde sevgiliye çiçek göndermek yaygın bir uygulamadır ve çiçekler romantik bir jest olarak kabul edilir. Bununla birlikte, çelenkler genellikle daha resmi veya anlamlı durumlarda tercih edilen bir seçenektir.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 6,4b cevap paylaştı.
Benim çok eski sevgilimin final haftası vardı. Ben de makarasına çelenk yollayıp üstüne '' Finallerinde Başarılar Aşkım '' yazdırmıştım. Ama tamamen makarasına yapılmış bir eylemdi.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 18b cevap paylaştı.
Düşünemiyorum gidiyorsun gonderecekse çiçek salon çiçeği göndersin çelenk olmaz dükkan açılışını yspiyorsun arkadaş ilk giriş anısına bu çelenk kabul et olur mu olmaz
Aynen bazen benide bu klavye deli ediyor brn ne yazıyorum orada ne çıkıyor alıştık artık 🤣 senin canın sağolsun ben anladım ne yazmak istediğini sıkıntı yok
Ağzına kürekle vurasım var derim bak hiç saygısızlık yapmam biliyorsun 😂😂 ağzından yel alsın cuma cumartesi pazar haftanın 7 günü yasak o kelime sana. Nokta
Güzel gözlü japon balığı birgün derinlerde kaybolmak istersen al benide yanında götür aşksızlık ve aldatılmak yordu beni. Çelenk yollamam ama sevdiği herşeyi alıp yollarım elbise tayt mini etek yüzme seviyorsa moda bikini nakit para pasta meyve😊
Hayvan herif 😂 bunu yollıycakmıs 😂 insan üstüne birde tektaş yüzük koyar 😂 birde çelenk yollamak ne denek sen benim için öldün der gibi 🤣 merak etme gelince ağzının üstüne terlikle vurarım 😂
Özel gunlerde manotanin kapisina gidip sepeti sal diyen erkekten olur mu 😁 sor bunu mutlaka ben sorsam 3 kisi geliyo gerci ben senle kpnusmucaktim kusmustum
Görmedim ki gülüm ben ne yazdığını gördüm ne takip ettiğini gördüm çünkü okadar çok bildirim geliyorki bazen çoğu şeyi kaçırıyorum. Hatta şöyle örnek veriyim bir bayanın sorusunda güncelleme kısmına gönüllerin sultanı rengarenk yollar yazmış dün yazılmış ama benim iki saat önce haberim oldu 🤣 onuda haber verdiler öyle oldu
Ben birde beni kim takip ediyor gerçekten hiç bilmiyorum hiç merak edip bakmadım bile sadece sayı olarak görüyorum İnanki kim olduklarını bile bilmiyorum onun gerçekten çok özür dilerim görmedim bile takip attığını ya da yazdığını kusuruma bakma olur mu?