İlk buluşmanızda hediye alıcak olsanız nasıl bir hediye almanız doğru olur?
Aksesuar
Çiçek buketi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İlk buluşmanızda hediye alıcak olsanız nasıl bir hediye almanız doğru olur?
ilk buluşmada aksesuar biraz abartılı kaçar ancak çiçek her zaman ilk buluşma için idealdir. belki diğer buluşmalarda zevkine göre bir aksesuar daha da anlam kazanır.
Bana kalırsa ilk buluşmada herhangi bir hediyeye gerek yok ama sen ince düşünüp bir gül alırsanda bu seni ne ezik yapar ne kaybeden. Bir sonraki buluşmalarda daha önce bahsettiğiniz bir konu hakkında minik bir hediye alman da ortamı samimileştirir. bahsi geçen bir kitap gibi. Nice guy olman da seni ilişkine değer veren bir insan yapar, takılmalık biri değil.
Çiçek en güzel hediye olur çünkü çiçek nezaket göstergesidir
Kesinlikle öyle 👍 hangi bayana ne sebeple alırsan al hoşuna gidecektir
😊🤗🙋
İlk buluşmaya kadar geçen süreye bağlı.
Yeni bir tanışma (1 veya 2 günlük gibi) ise bir şey almak istemem çünkü samimi olmaz.
Zaman bazı şeyler için hep yeterli olacaktır.
Cevap
24Cevap
Aksesuar bence
Asla hediye alma. Hele ilk buluşmada. Başlamadan kaybedersin. Seni ezik, beta, silik yapar bu davranış.
Neden böyle düşünüyorsun ki?
Nice guy olursun çünkü. İnstagram kullanıyorsan Maskülen diye bir sayfa var. Red Pill il kaynağından verildiği sayfa diye. Onu bir süre takip et demek istediğimi anlayacaksın.
Anladım, bakarım.
İlerisini düşünmediğin birine beklentileri yükseltme ilk buluşmada bence
Ilk bulusma oncesi samimiyet cok onemli, uzun sure olan bir arkadasliktan sonra ise, mesela en az bir iki ay internet uzerinden gorutunuz, basit bir hediye alinabilinir, fakat 2 gun once tanistiysaniz, hediye almakta vermekte cok mantikli gelmiyor.
Gerek yok bence ilk buluşmada oturulur sohbet edilir bakılır
Minicik bir bileklik ya da minimal bir çicek. Ben ilk buluşmada hediyeyi doğru bulmuyorum ama.
Çiçek. Aksesuar için zevkini bilmen, daha iyi tanıman lazım.
İlk buluşma ve hediye, garip. Ben olsam ilk buluşmada kızı denerim bana göre mi değil mi diye
Çiçek sevgiliye verilir... aksesuar herkese verilir
İlk buluşmada almam en falza sağda solda bir çiçek görürsem koparır ona veririm sonraki buluşmada kitap vs alirim
İlk buluşmada hediye şart mı
Öyle de 2. Buluşmada daha iyi olur
Bence ilk buluşmada gerek yok ama dilerse çiçek alabilir
Neden en v*roş fotoğrafları secmissin
O kolye ve bluz bir milyoncularda satılıyor ayrıca gül çok demode oldu eski bayağı fotoğraflar
Bluz da satılıyor demişim pardon bluz pazardan alınmıştır büyük ihtimal
Moralim bozuk
Ben aksesuar tercih ederdim ama hediye almasına gerek yok
Böyle biri varsa kaldırım taşı bile yeterli
Çiçek verilmesini uygun buluyorum.
Samimi ve yalansız konuşmak en güzel hediyedir.
Bir buket çiçek makul düzeyde olur..
Çiçek daha hoş olacaktır.
Ilk buluşmaya hediye olmaz bence
Çiçek buketi iyi olur
Çiçek buketi..
İlk buluşmada hediye verilmez.
Ne verseniz alacaklar zaten ne farkeder :D
Çiçek daha uygun aksesuara göre
Çiçek her zaman daha tatlı bir hediyedir
Çiçek buketi yeterli olur
İkiside olur
Çiçek
Çiçek buketi
Kırmızı gül olabilir
çiçek olabilir
Çiçek daha uygun
Çiçek buketi
Çicek buketi
Aksesuar
Çiçek olur
Hiç bir hediye
Çiçek kolye
Çiçek
Aksesuar
Love sakız
Komik olur hocam
İlk defa buluşacağım birine hediye verirsem komik duruma düşerim, daha nasıl birisi olduğunu bile biliyorsun. Sanki ilk defa kız görmüşüm de onu kaçırmamak İçin yalakalık yapıyormuşum gibi olur
Ama kız hediye verirse saf ve iyi bir kızdır ondan zarar gelmez bence
Bilmiyorsun**
Anladımda kız sana verirse, kızı saf yerine koyabiliyorsun bu mantığını çözemedim şimdi? Garipsedim, iki cinste etten kemikten insan sonuçta bir kadına incelik yapıp, içinden gelipte hediye almak isteyince neden o kadına yalakalık yapmak istemiş olayım ki bunu anlayamadım ben şimdi?
Evet senin kızdan kolayca bir çıkarın olabilir, o kız senden ne çıkarı bekleyecek seni eve mi atacak? Ama erkek eve atabilir şimdi burdan bir kız hesabı açsan anında bütün erkekler yazacak. Çünkü çıkar için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?