Ben de kardeşime senin için getirttim diyerek içiyoruz🤣🤪 öğrendi gerçeğide 🤣🤣 tadını beğendik o zaman kılımanjaro diyerek tokuştururken ona başka hediyem de oldu 🥰

Ben de kardeşime senin için getirttim diyerek içiyoruz🤣🤪 öğrendi gerçeğide 🤣🤣 tadını beğendik o zaman kılımanjaro diyerek tokuştururken ona başka hediyem de oldu 🥰

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
almadım yıllarca birinden hediye
Abim, annem, kız kardeşim danaya girer gibi saat aldılar. Doğum günü hediyem o da zaten🙏
Anan pazarlık yapmıştır Baban da göz işareti ile olur olur diye işaret gönderirken abinde etrafı kesiyordur. 3 lüye bak be iyi kötü çirkini kes 🤣 uff 😜
Doğum günün kutlu olsun 💕 🎉🌼 ne diledin
Babam olsaydı onlardan ayrı bir hediye alırdı😅 sevdiğim bir saatti sağolsunlar. Çok klasik şeyler tahmin edersin 🥲
Aaa ben kız kardeşini görmemişim. Baban ne Alaka? Babam aklıma geldi o an öyle araya girdi senin Baban 🤣 Aşk mı diledin?
Kız kardeşim delünin teki görmemen daha iyi anxnsjnxsn
Aşk gelip geçici gerçekten birini sevmeyi, sevilmeyi. Sağlıklı yıllar geçirmeyi. Sevdiklerinle hoş sohbetli olabilmeyi diledim her zaman çok klasiko
Yaşadığın şeyleri istiyorsun çok klasiko
Sokakta herkesin seyirci olduğu bir meydanda benimle street fighter oynar mı ben Kenim
Yaşamak diye buna mı diyorsun… arabeske bağlayacağım saat da buna çok müsait o nedenle ben kaçanziiii
Sudaki Deniz yıldızı sın ama suyun dalgasıyla hıyarıç gibi gözükebiliyorsun 🤣 doğum gününü kutladım Rica ederim
Hep böyle güzel iltifatlar mı edersin 🫤 başını olurken de yalandan olsa da sevinmiştim. Kırdın beni
Yalandan sevinmekle kırılmak aynı şeyler değil mi? Başta inanmamışsın. Inanarak söylemiştim ikisinide gerçekti
Dostluk kuran dostu olan insanlar yıldızdır gözümde. Zor bir ilişki yaşarlar, analaşacağın insan bulmak zor. Hıyardın da 🤣 teşekkür edebilirdin
bir şey hem güzel hem çirkin nasıl olabilir? Güzelse güzeldir. Çirkin zaten çirkin ama ben yinede teşekkür ederim😂 hiçbir konuda hiçbir iddiam yok.
Hıyar olmak kötü mü? Cacık oluyor yoğurtla offf 😋 pilav üstü kavurma ile Çağ kebabı ile güzel bir ikililer. Yemeyi sever misin?
Hiç bir konuda hiçbir iddaanın olmamasının sözünü kulaklarına fısıldadım 🤣
Kebabın her türlüsünü yerim ayırt etmem. Hıyarı sevmeyen mi var? Cilde en iyi gelen şey 😂😂😂
Fısıldamana gerek yok. Yüzüme bakan görüyor zaten🥲
Yatarken gözüne koyuyor musun? Keserken birazını yiyormusun?
Erkek misin? Kadın biliyordum ben seni?
Hayır direkt yemek daha faydalı.
En sevdiğin fotografın olduğunu anlıyorum. Burada kendini beğeniyorsunda. Sorumda cevap vermedin. Kadın mısın?
Sorunun saçmalığını anlamadım? Kadınım. Durup durup benim halkımda durum tespiti yapman hoşuna mı gidiyor?
Sıradan kadınım dedin. Cilveli olarak desene ıısss kadınım 🤣 Hadi dene, bir kez daha bir de arzulu şekilde desene
Ankara ayazında büyüdüm. Git yat uyu🤽
Soğuktan kulağım kesildi, pantolonumun içine havlu kordum soğukta otururken Bi sen mi büyüdün ayazda ankaralım
Bir tek ayazda ben büyümedim ama karapürçekte yolda kaldım bunu anlayamazsın. Öyle Muğla da İzmir de yaşamaya benzemez ( İzmir de iki yıl yaşadım kaleye benziyor bahsettiğim yer belki oradan beter)
Ben senin klasikolarını karşılayabilirim de sen benim klasikolara yetişemezsin. Daha fazla birbirimizin zamanını çalmayalım sanırım. Kırıkkale de doğmuş ve büyümüştüm Ankara 30 dk... Hadi hoş kal
👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻
Öyle kaçılmaz böyle kaçanziiiii ✌️
Kol saati
@Mesut06k internet explorer? Duvar saati ağabey
Anlamadim
Arkadaşım hediye almıyor ve bu aralar hediye almaya o kadar ihtiyacım var ki
🐬 Beslerken iyi hissedersin
Anlamadım
Balık hediye ettim. Git Yarın akvsryumcudan yunus al
Şeker pembe kazak.
Klas hareket
Arabama tampon eki almıştı aslan gardaşım