resimdekilerde çok hoş ama ancak mesleğimi elime alincak alabilirim çok güzel düşünmüşşünüz ama ben küçük hediyeler tercihimdir güle güle kullansın inşaallh 😊
valla ne böyle büyük hediye aldım ne bana geldi normal güzel bi tişört alıyorlar düşünmeleri bile çok duygulandırıyor beni , mutlu olucaktır senin arkadaşında
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ünlü ve pahalı bir markadan bileklik almıştım ve bir ay sonra arkadaşlığımız bitti :D
Haha oda kötü iyi ki faturalar benim adima aksam diyecem zaten kavga falan edersen telefob ve kulakligi calinti olarak ihbar ederim 😂
Pahalı hediye almadım parfüm sadece
En güzel hediye kendi alın terindir 😊
resimdekilerde çok hoş ama ancak mesleğimi elime alincak alabilirim çok güzel düşünmüşşünüz ama ben küçük hediyeler tercihimdir güle güle kullansın inşaallh 😊
Nekadar tatli yazdin
Ben resim ciziyorum genelde hediye olarak yani eskiden ama bu hediyenin bi özelligi var genelde böyle bisey almam
Ne özelliği var ki abim kullanıyor ama benimkiyle kıyaslandığında neredeyse aynıydı 😂😂
Ayni zaten hic bi fark yok görünecek
Aynn öyle
valla ne böyle büyük hediye aldım ne bana geldi normal güzel bi tişört alıyorlar düşünmeleri bile çok duygulandırıyor beni , mutlu olucaktır senin arkadaşında
Alirim bende sana t sört 🙃
50 60 tldir 😂
Resminden belli sen kendine hediye aldiriyorsun verme tarafdan degilsin
Hediyeye hayır demem 😑😂
Hediyeye kimse hayir demez !
E-posta ve Telefon yaz
Gönderem gözün doysun
Şakayı bile ciddi alıyorsun. Karşında dilenci yok, kendim kendime hediye alırım merak etme
Dilencisin demedim vay be iyilik de yaramiyor fy
arkadaşım olmadığı için hediye almadım
Bana alabilirsin ciceksepetinden o jelibon seyler hoş duruyor ya da resimli bardak falan
bana hediye almıyorlar bende almiyorim🥹
Tamam alalim sanada hediye
Olur 😂
Tamam yolla adres
Abi bana da hediye alsana 😄
Alim reis
Ahaha düşünmen yeter 🙂
Nasil istersen
sevgilin mi bu arkadaş
Hayir sevgili değil
kadın mı
Kadin kadin
belli 🤣
Aaaa niye belli :/
erkeğe almazsın bu kadar şeyi 😀
Alakasi yok erkek ya da bayan ile ben ney demene getirmek istedigini anladim düşüncen yanliş
Peki
Dogum günün gelince yaz sana da gönderirim hediye
Hadi bye bye 🙃
Gerek yok
Ne iyi arkadslar var
Dimi bencede telefonu felş kiyafet aksesuar öyle seyler full bende telefon alim dedim
Vay be şanslı kişi
Bencede yat kalkip dua etsin
Bencede